Hur ser jag Spotify-lÄttexter pÄ Android, iPhone eller dator medan du lyssnar pÄ dem?

0 Shares

Spotify Ă€r utan tvekan den mest kĂ€nda musikströmningsplattformen i vĂ€rlden och har faktiskt skapat rubriker de senaste dagarna nĂ€r Beatles-katalogen Ă€ntligen har lagts till Spotify. Sanningen Ă€r i alla fall att eftersom den anvĂ€nds av miljontals mĂ€nniskor sĂ„ finns det ocksĂ„ mĂ„nga lĂ€sare som vill veta nĂ„gra bra knep för att fĂ„ ut det mesta av det. Bland dem frĂ„gar de nĂ€stan alltid oss ​​om Det Ă€r möjligt att se Spotify-lĂ„ttexter pĂ„ Android-, iPhone- eller PC-enheter sĂ„ att du kan följa vad artisten sjunger pĂ„ ett enkelt, enkelt och tydligt gratis sĂ€tt.

Ser du Spotify-lÄttexter?

Som vi sa dÄ har vi ett stort antal lÀsare som försöker ta reda pÄ om de kommer att kunna komma Ät Spotify-lÄttexter pÄ sina mobila enheter nÄgon gÄng. För genom att lÀnka vÄr applikation med andra enheter som TV eller monitorer kan vi interagera samtidigt som vi gör rolig karaoke. Av denna anledning, och inför oÀndliga frÄgor ang möjligheten att lÀgga till texter till Spotify-lÄtar, svaret Àr ja.

Till en början tillÀt Spotify oss inte att se texterna till lÄtarna som spelades, men den lanserade den hÀr funktionen pÄ skrivbordsversionen för att göra den officiell 2019 för Android- och iPhone-mobiltelefoner. Vi kan aktivera texterna i Spotify pÄ ett vÀldigt enkelt och intuitivt sÀtt. Trots dessa utmÀrkta nyheter Àr det vÀrt att lyfta fram inte alla lÄtar har texter, dÀrför gÀller den hÀr funktionen inte för appens hela musikrepertoar.

Det finns ett sÀtt att se texterna till alla lÄtar du lyssnar pÄ pÄ Spotify

Även om inte alla texter Ă€r tillgĂ€ngliga, sĂ€tter inte Spotify fladdermöss i hjulet sĂ„ att vi inte har tillgĂ„ng till denna information, tvĂ€rtom, eftersom de lĂ€rde oss en annan intressant metod frĂ„n sjĂ€lva applikationen. I det hĂ€r specifika fallet kommer vi att stöta pĂ„ en av dem, den som har att göra med MusixMatch Music Player Lyrics, en applikation som spelar in data, i det hĂ€r fallet texterna till lĂ„tarna, verkligen oĂ€ndliga och ladda ner utan krĂ„ngel pĂ„ Android, iPhone, Mac eller Windows-enheter. Denna app Ă€r associerad inte bara med Spotify, utan mĂ„nga andra officiella ljuduppspelningsappar.

Att anvĂ€nda MusixMatch Music Player Lyrics Ă€r faktiskt det bĂ€sta som setts i fĂ€ltet och med Spotify Connect Ă€r det enkelt att ansluta bĂ„da apparna för att njuta av den bĂ€sta spelaren och ett av de bĂ€sta textsystemen som finns. Synkroniseringen mellan dem Ă€r till och med sĂ„ bred att vi kanske kan se en linje som lĂ„ter hela tideneller, om du föredrar, gĂ„ igenom bokstaven först för att placera dig pĂ„ den höjd som intresserar dig mest. Även dess grĂ€nssnitt Ă€r vĂ€ldigt enkelt, sĂ„ Ă€ven nĂ„gon som inte Ă€r expert kan lĂ€ra sig att anvĂ€nda det utan större problem,

MusixMatch Player, kompletterar Spotify-musikspelaren

MÄnga kommer att tro att det mÄste vara komplicerat och trÄkigt att kombinera Musixmatch-appen med Spotify, men sanningen Àr att det inte Àr det. Det första du bör göra Àr att ladda ner bÄda apparna till din Android eller iOS mobiltelefon eller Windows eller Mac dator.DÄ loggar du in pÄ varje app och den spelar automatiskt upp ett spÄr pÄ Spotify, nÀr du öppnar Musixmatch kommer den att se bokstaven pÄ vad som spelas. Att ansluta dem Àr nÀstan automatiskt, men allmÀnna konfigurationer kan göras display, teckensnitt och spellistor.

Sanningen Àr att detta Àr en ganska ny, intuitiv och uppdaterad app som kommer att förbÀttra din Spotify-upplevelse nÀr lÄten du vill se texten inte Àr tillgÀnglig. Det bör noteras att de flesta av lÄtarna har texter pÄ Spotify, och vi arbetar just nu med att utöka vÄr repertoar. PÄ sÄ sÀtt kommer de att kunna erbjuda sina anvÀndare en komplett tjÀnst pÄ kort tid, som inte Àr beroende av att ansluta till andra applikationer.

0 Shares