Hur ser jag mina favoritfilter i Snapchat? – Den mest använda

0 Shares

Snapchat socialt nätverk har blivit en trend över hela världen, med miljontals nedladdningar och användare, dess främsta attraktion är den stora variationen filter som vi kan lägga till i våra foton och videor för att få fler följare något som Instagram. Här kommer vi att erbjuda dig all information för att se dina favoritfilter.

Hur lägger man till filter till dina Snapchat-favoriter?

För att lägga till filter till dina bilder på Snapchat, ladda bara ner applikationen och registrera dig i den, och voila, du får ett gratiskort till använd tusentals roliga filter på dina bilder för att visa vänner och familj i appen kan du även spara bilder tagna med din mobiltelefon. Kom ihåg att filter inte är detsamma som linser, för linser kan du lägga till dem enligt följande:

 1. Gå till kameraskärmen.
 2. Tryck på knappen till höger för att öppna alternativkarusellen.
 3. Svep för att välja den som passar dig bäst.
 4. Och slutligen, tryck eller håll ned fångstknappen.

Tack vare filtren kan du lägg till färgeffekter på dina foton, visa mig vad du gör, inkludera din bitmoji bland många andra alternativ att välja mellan. För att använda filter i Snapchat, följ bara dessa steg:

 1. Skapa en ny snap.
 2. Svep för att få det filter du vill ha.
 3. När du väljer den kan du spara snapin-modulen, skicka den till Historik eller skicka den till någon annan.

När du använder filtret

Snapchat har tusentals alternativ när det gäller filter och effekter, när du väl väljer det filter du vill ha kan du använd den så många gånger du villUtöver det kan du inte bara ta bilder utan även korta videor genom att helt enkelt trycka och hålla ned inspelningsknappen. Du kan också placera animationer i filtren, förutom att ändra färger och nyanser i bilden. Denna applikation låter dig också skapa dina egna filter.

Hur ser jag vilka filter du har som favorit på Snapchat?

Förutom det du kan använda hundratals filter på din Snapchatdu kan också spara dem så att de inte går vilse, för faktum är att vi alla älskar filtret och använder det väldigt ofta, men över en natt hittar vi det inte längre i karusellen, för detta kan vi spara de filter vi gillar i favoritlistan behöver du bara göra följande för att göra detta:

 1. Du letar efter den du vill spara.
 2. Klicka på informationsikonen.
 3. Därifrån trycker du på den hjärtformade knappen som du kommer att se.
 4. Klart, filtret kommer att sparas i din favoritlista.

Om du vill se dina favoritfilter

Om du redan har lagt till dina filter i din lista kan du enkelt bläddra igenom dem för att använd dem så många gånger du villGå bara in i filterkarusellen och ange “utforska”-ikonen, du kommer att se den från början, din favoritlista kommer att dyka upp där. Svep bara och tryck på den du behöver, eller klicka på favoriterna för att se hela listan; Även i det här alternativet erbjuder Snapchat-appen flera filterrekommendationer som du kanske gillar.

För att se dina favoritmålgruppsfilter

I den här appen kan du också hitta filter som vinner popularitet och de använder alla, du kan se det genom att skriva “utforska”, gå till trendsektionen, här kan du se alla modefilter, den här listan uppdateras över tiden, alltid konstant; Med dem kan du skapa berättelser och foton som skapar trender.

Hur tar man bort ett filter från favoriter i den här applikationen?

För du kan ta bort filter från din favoritlistaDet händer alltid att efter att ha använt en av dem så ofta att de verkar tråkiga, repetitiva eller att vi bara inte gillar dem som tidigare; Om detta händer med flera filter och du inte vet hur du tar bort dem från dina favoriter, oroa dig inte, det är väldigt enkelt, leta bara efter filtret bland dina favoriter och klicka på det, i mitten leta efter informationsikonen om den och klicka på hjärtat så ser du vad som gör att filtret inte längre visas bland dina favoriter.

Vad kan jag göra för att återställa ett filter som jag har tagit bort från mina favoriter?

Om du gör ett misstag när du tar bort filtret, du kan enkelt lägga till den igenOm du fortfarande är på infofliken i den, tryck bara på hjärtat igen, men om det är så att du har lämnat det och inte vet hur du får tillbaka ditt filter, är det första du bör försöka söka för det genom dess skaparnamn.

0 Shares