Hur ser jag listan över blockerade personer på Facebook? – Med applikation och dator

0 Shares

Vi använder alla sociala nätverk varje dag, och en av de mest använda är Facebook. Detta är ett mycket underbart nätverk eftersom det inte bara används för att kommunicera med vänner via meddelanden, utan också du kan se deras inlägg och reagera till dem, och de reagerar på dina på samma sätt.

Men det finns tillfällen då vi inte längre stödjer den specifika användare vi lagt till på Facebook. Därför vill du förmodligen ta bort eller blockera den. I denna handledning kommer du att se hur man blockerar en vän på din Facebook-lista på det enkla sättet.

Vad händer med Facebook-konton när någon blockerar dem?

En sak du bör veta innan du blockerar en vän från Facebook är att de inte kommer att kunna lägga till dig som vän. Den här användaren kommer inte att kunna komma åt ditt konto förrän du väljer att avblockera det. Därför kommer de inte att se något du lägger upp på ditt konto pga detta Jag kan inte komma åt din profil Och om du inte gör det kommer du att förlora alla dina videor, berättelser, foton, bland annat, och kommer inte att reagera på något av ditt innehåll.

Vad är proceduren för att blockera och avblockera en person på Facebook?

Om du vill blockera en vän på Facebook kan du göra det på detta sätt. Öppna appen och när du är på startskärmen trycker du på de 3 raderna som finns i det högra hörnet. När du öppnar den här menyn går du till inställningar och integritet, tryck sedan på inställningar i den här listan med alternativ, du går ner till den som heter offentlig och synlighet och klickar på lås.

Gå nu till fliken lägg till i blockerad lista och du kommer att kunna spara detta användarnamn. När du är klar med sökningen trycker du på personens användarnamn och när du trycker på det klickar du på blocket för att slutföra den här åtgärden.

Om du kan se att denna process är mycket omfattande kan du gå till profilen för den person du vill blockera och du klickar på de tre ikonerna styrning. Du klickar sedan på blocket och accepterar denna begäran för att blocket ska slutföras.

Om du vill avblockera någon på din Facebook måste du följa samma process som du gjorde för att blockera dem. Att vara på listan över blockerade användare, det kommer att finnas en upplåsningsknapp bredvid ditt namnTryck bara på den och acceptera den här åtgärden så låses användaren upp. Men han kommer inte att vara en del av din vänlista, så du måste skicka en vänförfrågan till honom.

Var kan du se alla personer du blockerat på Facebook?

Om du letar efter ett sätt att Ta hand om dig användare du har blockerat och du vet inte hur du gör det, här kommer du att se hur du hittar den här listan oavsett om du gör det från din telefon eller dator.

Tack vare mobilappen

Om du använder Facebook mycket på din telefon och vill se personerna du blockerade, öppna appen och tryck på de tre horisontella linjerna till höger. I den här serien med alternativ, tryck på “Inställningar och sekretess” och tryck sedan på “Inställningar”. Du kommer att gå ner och klicka på “Offentlig och synlig”. Här och nu Det kommer att vara lista över blockerade användare på ditt Facebook-konto.

Från webbplatsen

Om du vill se listan över blockerade personer från din dator måste du ange ditt Facebook-konto. Den nedåtpekande pilikonen som du klickar på visas på höger sida av skärmen. Efter att ha visat den här fliken klickar du på “Inställningar och sekretess”.

Då kommer ett meddelande som heter “Lås” att dyka upp i “Inställningar” på vänster sida. I denna del det kommer att finnas en lista med varje användare de du blockeradedu kan välja om du vill avblockera någon från den här listan eller lägga till någon ny.

Hur kan du se om någon har blockerat dig på Facebook?

Det finns flera sätt att ta reda på om du har blivit blockerad på Facebook. För tillfället kommer vi att visa dig de 3 mest effektiva. Den första letar efter användaren som du tror har blockerat dig, du kan göra det i Facebooks sökmotor.

Ett annat sätt är att söka efter det i Messenger. Om du redan har chattat med den här personen, gå in i den här chatten och om du inte kan skicka ett meddelande till dem har de blockerat dig. Ett annat effektivt sätt att ta reda på om de har blockerat dig är: leta efter det i din vänlista och om det inte finns på den här listan betyder det att det har blockerat dig.

0 Shares