Hur sÀtter och visar jag Google Kalender pÄ min dators skrivbord?

0 Shares

Att organisera dagliga uppgifter och komma ihÄg lÄngsiktiga planerade Ätaganden kan vara lite jobbigt; För att inte tala om de extraordinÀra uppgifterna som ibland glöms bort. Men allt detta kommer att vara i det förflutna nÀr du lÀr dig att posta och blÀddra i Google Kalender pÄ din dators skrivbord.

Google Kalender har mÄnga knep och verktyg för att kunna anvÀnda alla funktioner för att organisera evenemang.

Vad Àr Google Kalender?

Som namnet antyder Àr Google Calendar en digital kalender som introducerades av Google LLC 2006 Gratis service Du kan komma Ät den frÄn vilken enhet som helst med en internetanslutning via ditt Google-konto. DÀrför lÄter det dig interagera synkroniserat med andra verktyg som Gmail och Google Dokument.

Framförallt Google kalender Det Àr en webbapp vilket innebÀr att den kan anvÀndas frÄn vilken enhet som helst sÄ lÀnge den har webblÀsare som Google ChromeInternet Explorer 6 eller senare, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller Opera frÄn version 9 och senare.

Du kan ocksÄ komma Ät din Google Kalender genom att synkronisera dess data med andra skrivbordsprogram som Outlook, Mailbird och Calendar Sync frÄn Microsoft. Du kan ocksÄ bifoga filer till en hÀndelse med Google Kalender.

Medan det finns applikationer som genom din Smartphone, surfplatta eller stationÀr dator, kan du hÄlla koll pÄ dina Ätaganden och viktiga deadlines pÄ ett ordnat sÀtt. Google Kalender Àr fortfarande det rÀtta, enkla och effektiva verktyget du letar efter. Om du har en Android-telefon kan du exportera din iCloud-kalender till Google Kalender.

PÄ samma sÀtt finns det alternativ till att lÀgga och visa Google Kalender pÄ skrivbordet utan att öppna en webblÀsare. I den hÀr artikeln fÄr du veta det enklaste sÀttet att göra detta Àr med en förlÀngning.

Vad Àr webblÀsartillÀgg?

Dessa Àr tillÀgg, huvudsakligen utilitaristiska, som möjliggör anpassning av webblÀsare. Samt implementera verktyg som ger dig en bÀttre surfupplevelse. Som vÀldigt populÀr, till exempel annons- och annonsblockeraremodifierare av anvÀndargrÀnssnitt, bland annat.

SÄledes Àr variationen av tillÀgg som finns i onlinebutiker som mÄnga webblÀsare har implementerat nÀstan oÀndlig för att ge sina anvÀndare möjlighet att anvÀnda Internet enligt deras preferenser.

I denna ordning av idéer, för att kunna lÀgga och visa Google Kalender pÄ ditt Windows-skrivbord, mÄste du installera tillÀgg i Chrome. LÀs vidare och ta reda pÄ hur.

Hur sÀtter och visar jag Google Kalender pÄ min dators skrivbord?

Innan du börjar, för att kunna se Google Kalender pÄ skrivbordet, se till att webblÀsaren Google Chrome Àr pÄ uppdaterad med den senaste versionen för att ge dig en bÀttre upplevelse.

Nu Ă€r det första att göra “Betala” till Cromes onlinebutik, antingen frĂ„n bokmĂ€rkesfĂ€ltet i appsektionen eller direkt frĂ„n sökfĂ€ltet.

Sedan, efter att ha kommit in i butiken, i sökfĂ€ltet, skriv in namnet pĂ„ tillĂ€gget, i det hĂ€r fallet Google Kalender. Sedan, efter att ha visat resultatlistan och hittat tillĂ€gget, klicka pĂ„ “LĂ€gg till i Chrome

Denna Ă„tgĂ€rd kommer att aktivera en popup dĂ€r alternativet “LĂ€gg till en förlĂ€ngning”, Vilket aktiverar automatisk nedladdning och installation. Senare, nĂ€r den har installerats, kommer Google Kalender att visas i ett separat webblĂ€sarfönster.

NĂ€r detta hĂ€nder, för att placera och visa Google Kalender pĂ„ skrivbordet, peka med muspekaren över Windows systemfĂ€lt, “tryck pĂ„ höger musknapp“PĂ„ Google kalenderikonen och vĂ€lj”FĂ€st till aktivitetsfĂ€ltet“.

Slutligen kommer du att kunna komma Ät din personliga och professionella plan med ett klick nÀr som helst. Se till att logga in pÄ ditt Google-konto för att synkronisera dina data och spara nya data för framtida referens.

Organisera dina evenemang och möten med det hÀr programmet för att göra din vardag enklare och mer organiserad, det hÀr programmet lÄter dig ocksÄ lÀgga till pÄminnelser sÄ att du inte springer i sista minuten.

0 Shares