Hur sĂ€tter man prickar och hĂ„r i 2 fĂ€rger i Bitmoji? – Redigera din avatar

0 Shares

Som vi redan vet lÄter Bitmoji-appen dig skapa och anpassa din egen avatar, och om du vill sÀtta mullvad eller hÄr i tvÄ olika fÀrger pÄ den har du kommit till rÀtt plats i den hÀr artikeln. vi kommer att berÀtta hur du kan göra det sÄ att du kan skingra alla dina tvivel.

Vilka versioner av Bitmoji lÄter dig sÀtta prickar och Àndra ditt hÄr till tvÄ fÀrger?

Om du vill lÀgga till prickar och tvÄfÀrgat hÄr till din avatar i Bitmoji-appen och du inte vet hur du gör det, eller tror att du har en version av appen som inte har den hÀr funktionen. Oroa dig inte, som vi redan nÀmnt, se nedan hur det gÄr till, vi kommer att lösa alla dina tvivel vi kommer att berÀtta för dig i vilka versioner denna funktion Àr tillgÀnglig.

Normal version och Deluxe version

Som vi redan vet introducerade Snapchat nyligen ett nytt sĂ€tt att redigera en avatar pĂ„ sin plattform. Är ingĂ„r i sjĂ€lva Bitmoji-appenmen man kan sĂ€ga att det Ă€r en plusversion dĂ„ du hittar avatarmodeller som Bitstrips eller Classic och med dem nya frisyrer, fler hudtoner, smink, huvudaccessoarer och klĂ€der. Du kan till och med ta en bild av dig sjĂ€lv medan du redigerar din avatar för att jĂ€mföra dem med varandra och göra den mycket mer realistisk.

Men nÀr det kommer till det tvÄfÀrgade hÄr- och prickstylingverktyget Àr det nÄgot att göra i bÄde normal och deluxe versioner kan hittas, sÄ vi kommer att förklara hur du applicerar dem pÄ din avatar senare.

Men om du har den normala versionen och du Àr intresserad av att anvÀnda Deluxe-versionen, pÄ den officiella Bitmoji-webbplatsen kommer de att förklara allt relaterat till den och hur du kan Àndra om du vill.

Vilka Àr stegen för att Àndra hÄrfÀrg och sÀtta prickar pÄ Bitmoji frÄn mobilen?

Det Àr nu klart att bÄda versionerna du kan sÀtta hÄr i tvÄ fÀrger och prickar pÄ din avatarsÄ nu kommer vi att berÀtta vilka steg du behöver följa för att fÄ det gjort

Att sÀtta hÄret i tvÄ olika fÀrger

Om du vill lÀgga till hÄr i tvÄ olika fÀrger till din Bitmoji-avatar mÄste du följa stegen som vi lÀmnar nedan:

 1. för det första leta efter Bitmoji-appen pÄ din personliga telefon och klicka pÄ den för att öppna den.
 2. Omedelbart efter att du har öppnat applikationen, högst upp pÄ skÀrmen ser du en liten ikon representerad av en T-shirt, du mÄste klicka pÄ den.
 3. Sedan, om du redan har Bitmoji, kommer appen automatiskt att placera din avatar sÄ att du kan börja redigera.
 4. LÀngst ner pÄ skÀrmen ser du nÄgra verktyg du behöver lokalisera den med hÄrets form.
 5. VÀl i hÄrsektionen mÄste du svepa Ät höger tills du hittar alternativet som sÀger HÄrbehandling.
 6. HÀr ser du olika alternativ för att Àndra hÄrfÀrgen, scrolla ner tills du hittar tvÄfÀrgat hÄr, klicka sedan pÄ det för att applicera det pÄ din avatar.
 7. Slutligen klickar du bara pÄ Spara i det övre högra hörnet.

Om du vill sÀtta prickar pÄ din avatar

Vi har redan berÀttat hur sÀtt hÄr i tvÄ fÀrger pÄ din avatarnu lÀmnar vi dig stegen du behöver följa för att placera mullvadar:

 1. Som i föregÄende avsnitt, öppna Bitmoji-appen pÄ din telefon.
 2. Leta efter samma skjortaikon högst upp pÄ skÀrmen.
 3. Redigeringsverktygen visas lÀngst ner.
 4. Du mÄste flytta till hitta ansiktsikonen som dyker upp precis bredvid örat, dÀr kommer du att se funktionerna pÄ kinderna, vÀlj bara mullvaden.
 5. Förbered dig genom att följa dessa enkla steg, du kan sÀtta prickar pÄ din avatar.

Varför visas inte Àndringarna jag gjorde i min Bitmoji?

Om Àndringarna du just gjorde i Bitmoji av nÄgon anledning inte dyker upp, dÄ detta kan bero pÄ en dÄlig anslutningdÀrför rekommenderar vi att du kontrollerar den aktuella internethastigheten. Om du redan har en stabil anslutning, men Àndringarna du gjort inte trÀder i kraft, radera appens cache eftersom den fortsÀtter att fyllas pÄ mÄnga gÄnger utan att inse det och kan vara orsaken till detta mindre besvÀr.

För att göra detta, gÄ bara till telefonens instÀllningar, leta sedan efter Bitmoji i applikationerna och rensa slutligen cachen, notera att medan du gör detta, du mÄste förmodligen Äterskapa din avatar frÄn början.

MÄnga gÄnger, Àven om det verkar vÀldigt enkelt, löser omstart av din enhet dessa smÄ problem, försök sÄ smÄningom att ta bort och installera om appen och nya uppdateringar kommer att lÀggas till pÄ detta sÀtt.

0 Shares