Hur sĂ€tter man klistermĂ€rken i Facebook-kommentarer? – Skapa dem enkelt

0 Shares

Det finns en vÀxande trend i sociala nÀtverk att anvÀnda bilder och teckningar för att skapa kommentarer eller lÀgga upp dem i historien. Facebook gick med i denna trend och nu har du Àven klistermÀrken tillgÀngliga i dina kommentarer. HÀr visar vi hur du kan anvÀnda den.

Hur fÄr man fler klistermÀrken till din Facebook?

NÀr Facebook började fungera var det en sensation att fÄ se bilder som dina vÀnner hade lagt upp och att kunna kommentera det fotot. Men ord rÀcker inte alltid för att uttrycka vad vi verkligen tycker.

Eftersom, alfanumeriska tecken anvÀndes ofta, till exempel anvÀndningen av akronymer i kombination med siffror som representerar en bild eller ett trunkerat uttryck. Denna resurs var sÄ framgÄngsrik att förkortade uttryck fortfarande anvÀnds idag.

Facebook har sin egen Messenger-chattapp, detta konto har anvÀnt klistermÀrken ett tag. Men nu pÄ den vanliga Facebook-plattformen kan du anvÀnda klistermÀrken i dina kommentarer.

Ladda ner dina klistermÀrken

För att anvÀnda klistermÀrken i dina kommentarer du kan ladda ner dem frÄn samma app. Du behöver bara hitta den publikation du gillar och klicka pÄ fliken Kommentar, en skrivfÀlt kommer att visas och det kommer att finnas tre ikoner pÄ höger sida. VÀlj den med ett ansikte sÄ visas ett annat fönster med alla dina egna applikationskategorier.

Men om du vill ha andra klistermÀrken pÄ ditt konto bör du leta efter en nedÄtpilikon i det andra fÀltet som representerar Ladda ner. Detta tar dig till nedladdningsbutiken och visar dig alla tillgÀngliga paket. Tryck pÄ den du gillar och börja anvÀnda den.

Gör dina egna klistermÀrken

Bland de nya appuppdateringarna har skapandet av dina egna klistermĂ€rken eller avatarer lagts till, utan att behöva ta till en annan app. Även om detta Ă€r en lĂ„ngsam process, kan du om du har tĂ„lamod: skapa bilder med fraser som sammanfattar vad du vill sĂ€ga.

Du kan göra detta i dina kontoinstÀllningar, ta bara en titt pÄ Se mer för att se nÄgra alternativ. Bland dem kommer du att se Avatarer, och efter att ha valt dem börjar processen att bygga ditt ansikte.

Du kan bestÀmma egenskaperna i ditt ansikte, sÄsom formen pÄ nÀsan, öronen, ögonen och fÀrgen pÄ hÄret och huden. Om inte, kan du ta en selfie för att förfina aspekter av ditt ansikte. Efter att processen Àr klar kommer klistermÀrkena att vara tillgÀngliga för anvÀndning.

Hur kommenterar man pÄ Facebook med klistermÀrken?

Facebook har alltid prÀglats av innovation frÄn första början, vilket ger sina anvÀndare möjlighet att reagera pÄ en publikation som fÄngade deras uppmÀrksamhet. Denna reaktion som kallas Gilla var mycket efterlÀngtad varje gÄng innehÄll laddades upp. Men allt eftersom tiden gick ville folk ha mer.

SÄ appadministratörerna lade till fler svarsalternativ, men det fungerade inte eftersom andra plattformar redan anvÀnde uttryckssymboler och klistermÀrken. Och för att inte bli kvar, aktiverar jag inte bara anvÀndningen av klistermÀrken, utan ocksÄ deras skapande.

Om du vill kommentera med klistermÀrkentror inte att det blir komplicerat för dig. Om du har anvÀnt klistermÀrken pÄ andra nÀtverk kan du kanske redan komma pÄ en idé eftersom deras anvÀndning Àr vÀldigt lika. VÀlj bara en publikation och klicka pÄ kommentarsikonen, vÀlj sedan en glad smiley för att vÀlja den dekal du vill ha.

Vad ska man göra för att dela WhatsApp-klistermÀrken till Facebook?

WhatsApp Àr en av de appar dÀr klistermÀrken anvÀnds mest, sÄ du kan ha Facebook-avatar som du gillar och vill dela med WhatsApp. För att göra detta mÄste du gÄ till din Facebook-applikation och titta pÄ kommentarfliken för en publikation.

DÀr hittar du avsnittet Avatarer och du mÄste leta efter den du gillar mest bland dina skapelser. NÀr det Àr gjort mÄste du trycka pÄ den tills delning dyker upp och du ser Fler alternativ. I fönstret som visas pÄ din skÀrm kan du vÀlja att dela ditt klistermÀrke pÄ WhatsApp. Denna ÄtgÀrd tar dig till WhatsApp-applikationen dÀr du mÄste vÀlja en kontakt eller grupp för att skicka klistermÀrket.

0 Shares