Hur sätter man klistermärken i Facebook-kommentarer? – Skapa dem enkelt

Det finns en växande trend i sociala nätverk att använda bilder och teckningar för att skapa kommentarer eller lägga upp dem i historien. Facebook gick med i denna trend och nu har du även klistermärken tillgängliga i dina kommentarer. Här visar vi hur du kan använda den.

Hur får man fler klistermärken till din Facebook?

När Facebook började fungera var det en sensation att få se bilder som dina vänner hade lagt upp och att kunna kommentera det fotot. Men ord räcker inte alltid för att uttrycka vad vi verkligen tycker.

Eftersom, alfanumeriska tecken användes ofta, till exempel användningen av akronymer i kombination med siffror som representerar en bild eller ett trunkerat uttryck. Denna resurs var så framgångsrik att förkortade uttryck fortfarande används idag.

Facebook har sin egen Messenger-chattapp, detta konto har använt klistermärken ett tag. Men nu på den vanliga Facebook-plattformen kan du använda klistermärken i dina kommentarer.

Ladda ner dina klistermärken

För att använda klistermärken i dina kommentarer du kan ladda ner dem från samma app. Du behöver bara hitta den publikation du gillar och klicka på fliken Kommentar, en skrivfält kommer att visas och det kommer att finnas tre ikoner på höger sida. Välj den med ett ansikte så visas ett annat fönster med alla dina egna applikationskategorier.

Men om du vill ha andra klistermärken på ditt konto bör du leta efter en nedåtpilikon i det andra fältet som representerar Ladda ner. Detta tar dig till nedladdningsbutiken och visar dig alla tillgängliga paket. Tryck på den du gillar och börja använda den.

Gör dina egna klistermärken

Bland de nya appuppdateringarna har skapandet av dina egna klistermärken eller avatarer lagts till, utan att behöva ta till en annan app. Även om detta är en långsam process, kan du om du har tålamod: skapa bilder med fraser som sammanfattar vad du vill säga.

Du kan göra detta i dina kontoinställningar, ta bara en titt på Se mer för att se några alternativ. Bland dem kommer du att se Avatarer, och efter att ha valt dem börjar processen att bygga ditt ansikte.

Du kan bestämma egenskaperna i ditt ansikte, såsom formen på näsan, öronen, ögonen och färgen på håret och huden. Om inte, kan du ta en selfie för att förfina aspekter av ditt ansikte. Efter att processen är klar kommer klistermärkena att vara tillgängliga för användning.

Hur kommenterar man på Facebook med klistermärken?

Facebook har alltid präglats av innovation från första början, vilket ger sina användare möjlighet att reagera på en publikation som fångade deras uppmärksamhet. Denna reaktion som kallas Gilla var mycket efterlängtad varje gång innehåll laddades upp. Men allt eftersom tiden gick ville folk ha mer.

Så appadministratörerna lade till fler svarsalternativ, men det fungerade inte eftersom andra plattformar redan använde uttryckssymboler och klistermärken. Och för att inte bli kvar, aktiverar jag inte bara användningen av klistermärken, utan också deras skapande.

Om du vill kommentera med klistermärkentror inte att det blir komplicerat för dig. Om du har använt klistermärken på andra nätverk kan du kanske redan komma på en idé eftersom deras användning är väldigt lika. Välj bara en publikation och klicka på kommentarsikonen, välj sedan en glad smiley för att välja den dekal du vill ha.

Vad ska man göra för att dela WhatsApp-klistermärken till Facebook?

WhatsApp är en av de appar där klistermärken används mest, så du kan ha Facebook-avatar som du gillar och vill dela med WhatsApp. För att göra detta måste du gå till din Facebook-applikation och titta på kommentarfliken för en publikation.

Där hittar du avsnittet Avatarer och du måste leta efter den du gillar mest bland dina skapelser. När det är gjort måste du trycka på den tills delning dyker upp och du ser Fler alternativ. I fönstret som visas på din skärm kan du välja att dela ditt klistermärke på WhatsApp. Denna åtgärd tar dig till WhatsApp-applikationen där du måste välja en kontakt eller grupp för att skicka klistermärket.

Relaterade Artiklar

Back to top button