Hur sĂ€tter jag uttryckssymboler i min zoomchatt? – Chatta pĂ„ dina möten

0 Shares

Zoom-plattformen lĂ€gger till fler och fler anvĂ€ndare som vill dra nytta av fördelarna den erbjuder. Och allt oftare Ă€r det nödvĂ€ndigt att organisera virtuella möten. Även i dessa vi kan anvĂ€nda uttryckssymboler för vĂ„ra konversationer. Om du fortsĂ€tter att lĂ€sa visar vi dig hur.

Vad Ă€r skillnaden mellan “svar” och “emoticons” i chatten?

Vi lever i tider dÄ mÀnniskor har behov uttrycka dina kÀnslor och kÀnslor var som helst och vid alla tillfÀllen. Men för vissa Àr det inte lÀtt med verbala uttryck, bokstÀver eller att visa en fysisk tillgivenhet. Och saken blir mer komplicerad nÀr vi tÀnker pÄ att det fysiska avstÄndet mellan mÀnniskor blir större.

Emoji Àr bilder som du kan anvÀnda för att uttrycka dina kÀnslor och kÀnslor. negativ eller positiv nÀr du för ett samtal. Med tiden har fler och fler appar lagt till detta verktyg till sina chattfunktioner. Detta gör samtalet attraktiva, kreativa och i de flesta fall roliga uttryck.

Med tanke pÄ vikten av Zoom-plattformen inom omrÄdet videosamtal, sÀrskilt inom affÀrsomrÄdet, lade han till den hÀr funktionen i sina chattar. Observera dock att uttryckssymboler anvÀnds i grupp- eller privata konversationer mellan anvÀndare.

DÀr hittar du massor av olika bilder grupperade efter kategori och de försvinner inom nÄgra sekunder. IstÀllet ett alternativ Zoom reagerar olikaeftersom deras kvantitet kan vara mer begrÀnsad, och vissa kan behöva tas bort manuellt.

En ganska vag kultur, som tills nyligen var regeln bland familjer, hÄller pÄ att förÀndras. MÄnga av dem Àr redan bekvÀma, men andra Àr anpassningsbara. Eftersom, uttryckssymboler Àr bara en praktisk lösning för dessa mÀnniskor och för dem som misslyckas med sina ord med sÄ mÄnga kÀnslor men behöver uttrycka sig.

Om du har ett videosamtal inplanerat i Zoom kan du ange det frÄn ditt konto om du Àr inloggad, eller sÄ kan du ocksÄ göra det med en inbjudan som anger mötesadress och lösenord. Efter att ha loggat in mÄste du kontrollera vilka funktioner som Àr aktiverade av administratören.

FrÄn appen

Om du sitter i ett möte via Zoom frÄn din mobil och vill svara pÄ ett meddelande frÄn en kontakt, mÄste du hitta meddelandet och under det kan du anvÀnda emoji-reaktionen du valde enligt kommentarstypen. PÄ sÄ sÀtt kommer din kontakt att veta vad du tycker eller kÀnner om det utan att behöva skriva ett enda ord.

Med hemsidan

Om du deltar frÄn en dator pÄ sajtenprocessen Àr vÀldigt lik. Det rÀcker med att gÄ in i videosamtalet, kontrollera vilka funktioner administratören har aktiverat och vilka som ska aktiveras. Sedan hittar du meddelandet de skickade till dig och vÀljer emojin du vill svara pÄ eller reagera pÄ meddelandet.

Hur kan du skicka en uttryckssymbol som ett textmeddelande?

Beror pÄ vad handlÀggaren anser lÀmpligt kommer att aktivera vissa funktioner för mötet. Det betyder dock inte att det kommer att vara likadant pÄ alla möten, för beroende pÄ orsak och parametrar som arrangörerna stÀllt in kan viss flexibilitet tillÄtas.

Kanske kommer kÀnda personer att delta i mötet och du vill gratulera dem, frÄga om nÄgot eller veta hur de har det. För att göra detta kommer det inte att vara sÄ svÄrt eftersom du sÀkert redan vet hur man anvÀnder uttryckssymboler för andra applikationer.

Tack vare mobilappen

Att svara pÄ ett meddelande med uttryckssymboler Àr en sak och en annan skicka meddelande med uttryckssymbolInte bara för att du har fler alternativ att vÀlja mellan, utan du mÄste hitta kontakten och trycka pÄ skrivfÀltet, vÀlj sedan emoji-ikonen och skicka den. Tack vare detta kommer du redan att uppnÄ ditt mÄl.

PĂ„ den officiella hemsidan

Om du Àr mer bekvÀm med att anvÀnda Zoom-plattformen frÄn webbplatsen och vill skicka ett meddelande till en annan deltagare bör du gÄ till möteschatten. DÀr ser du alla anslutna personer och klickar vidare möjligheten att skicka ett meddelande. Du kan anvÀnda text eller bara vÀlja en uttryckssymbol som uttrycker vad du vill sÀga.

0 Shares