Hur sĂ€tter jag min egen avatar pĂ„ min Snapchat-profil? – Redigera och anpassa

0 Shares

Olika sociala medieplattformar och applikationer för anvÀndarinteraktion har utvecklats virtuella animationer för anvÀndning i foton, nyheter och reaktioner. Dessa animationer kan vara representationer av anvÀndaren, precis som avatarer pÄ Snapchat. Ett alternativ som applikationsanvÀndare enkelt kan komma Ät genom att följa lÀmpliga steg för att anpassa och redigera sina avataranimationer.

Vad ska du göra för att skapa en avatar pÄ ditt Snapchat-konto?

För att enkelt skapa en avatar pÄ Snapchat behöver du ladda ner Bitmoji-appen till din mobila enhet, vid behov frÄn Play Store eller App Store. NÀr du har bÄda apparna mÄste du logga in pÄ Snapchat pÄ konventionellt sÀtt och gÄ till din profil i appen; genom att vÀlja ikonen som motsvarar spöket i det övre hörnet av fönstret.

DĂ€r mĂ„ste du hitta, bland de tillgĂ€ngliga alternativen, den sĂ„ kallade “Bitmoji” och i denna sektion tryck pĂ„ avsnittet “Skapa min avatar”.. Det hĂ€r alternativet tar dig till Bitmoji-appen dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja rutan “Skapa med Snapchat” för att bĂ„da kontona ska synkroniseras.

Slutligen kan du gĂ„ vidare till att redigera de fysiska aspekterna av att skapa din avatar. Du mĂ„ste vĂ€lja ditt kön, avatarstil (Classic, Deluxe och Bistrips), hudfĂ€rg, kroppsform, accessoarer och klĂ€der för att nĂ€mna nĂ„gra delar av redigeringen. Du behöver bara “Spara och sammanfoga” sĂ„ att din avatar skapas framgĂ„ngsrikt och du kan anvĂ€nda den pĂ„ Snapchat.

Hur lÀgger jag till en 3D-avatar till min profil?

För att lÀgga till en ny 3D-avatar till ditt Snapchat-konto, allt du behöver göra Àr att lÀnka ditt Bitmoji-konto till Snapchat. Detta hÀnder nÀr du vÀljer alternativet LÀnka konto till Snapchat i dina Bitmoji-kontoinstÀllningar. Nu, om avataren du skapade inte Àr en 3D-animation, mÄste du Àndra stilen du fördefinierade för den.

För att göra detta mĂ„ste du gĂ„ till Bitmoji-appen och vĂ€lja “Ändra avatarstil”. DĂ€r mĂ„ste du markera rutan markerad som “Lyxig avatarstil”för att Ă€ndra animationstypen till 3D. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda den hĂ€r processen för att göra Ă€ndringar i din avatars outfit och bakgrund om du vill.

Slutligen, nÀr du har sparat dina Àndringar, synkroniseras de omedelbart till din Snapchat-avatar. SÄ du kan anvÀnda den pÄ den sociala nÀtverksplattformen utan problem.

Hur slÄr man ihop bitmoji i ditt Snapchat-konto?

Som standard, om du skapade din Snapchat-avatar innan du skapade ditt Bitmoji-konto, Ditt konto kommer redan att vara lÀnkat; eftersom bÄda plattformarna Àr relaterade till varandra. Om inte, mÄste du ladda ner Bitmoji-appen till din enhet samt ha lÀmplig app för Snapchat.

Efter att ha angett Bitmoji mĂ„ste du gĂ„ till det övre högra hörnet av appskĂ€rmen och trycka pĂ„ kugghjulsikonen; detta tar dig att sĂ€lja konfigurationen. Nu bland de tillgĂ€ngliga alternativen du mĂ„ste vĂ€lj den som har identifierats som “LĂ€nka konto med Snapchat”.

Slutligen, allt du behöver göra Ă€r att bekrĂ€fta konfigurationsprocessen genom att vĂ€lja “FortsĂ€tt”. Detta kommer att ansluta bĂ„da kontona framgĂ„ngsrikt. Observera att du bara kan lĂ€nka ett Bitmoji-konto till ett Snapchat-konto. Om du registrerade dig för Bitmoji med Snapchat-plattformen, raderas ditt Bitmoji-konto om du kopplar bort dina konton.

Hur redigerar och anpassar man en Snapchat-avatar?

För att komma Ă„t din Snapchat-avatarredigeringspanel mĂ„ste du gĂ„ till ditt Bitmoji-konto och vĂ€lja “InstĂ€llningar” för din avatar i appen. DĂ€r mĂ„ste man vĂ€lja ruta som motsvarar “Ändra avatarstil”.

I den hÀr panelen kommer du att kunna omdefiniera animationsstilen för din avatar, sÄvÀl som dess klÀder och utseende.

Hur sparar jag Snapchat-avatarer pÄ mobilen?

Det första steget för att spara de uttryckssymboler du vill ha frÄn din Snapchat-avatar Àr att komma Ät Bitmoji-plattformen pÄ din telefon. Efter att ha angett ansökan mÄste du tryck pÄ din avatars emoji i synnerhet som du vill ladda ner till din mobila enhet.

Det hĂ€r alternativet visar dig en mer detaljerad version av den valda emojin och ett antal tillgĂ€ngliga alternativ dĂ€r du mĂ„ste vĂ€lja “Spara”; detta indikeras av en pil som pekar nedĂ„t. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer din Snapchat-avatar att sparas pĂ„ din telefon sĂ„ att du kan dela den och till och med skapa dina egna uttryckssymboler pĂ„ din enhet.

Av vilka anledningar Àr avataren inte synlig pÄ din Snapchat?

Anledningarna till varför du inte kan komma Ät din avatar pÄ Snapchat-plattformen varierar, men lösningen Àr i alla fall ganska enkel och du kommer att kunna njuta av din avatar efter att ha tillÀmpat lÀmpliga instÀllningar i varje fall.

  • Uppdatera applikationernaS: Detta kan tyckas vara ett ganska uppenbart scenario, men det mesta av besvĂ€ret med att komma Ă„t en Snapchat-avatar beror pĂ„ att plattformen anvĂ€ndaren har Ă€r gammal. Uppdatera dĂ€rför versionen av bĂ„de Snapchat och Bitmoji du har, sĂ„ lĂ€nge du har den senaste versionen av varje app.
  • Synkronisera bĂ„da plattformarna igen: Felet kan orsakas av att Bitmoji- och Snapchat-plattformarna inte ansluter korrekt. Du kan fortsĂ€tta att koppla bort bĂ„da kontona och följa den process som vi angav tidigare.
  • Ditt operativsystems version Ă€r gammal: Äldre enhet kan ha svĂ„rt att synkronisera Bitmoji- och Snapchat-plattformarna korrekt. DĂ€rför kan en av anledningarna vara besvĂ€ret med att anvĂ€nda en avatar pĂ„ Snapchat.
0 Shares