Hur säkerhetskopierar jag YouTube-spellistan? (Exempel)

Att göra skapa en säkerhetskopia från en YouTube-spellista är möjligt och även om många användare använder sådana spellistor är det få som vet hur man säkerhetskopierar.

En av de många funktionerna på denna videosajt, och en av de mest använda, är att skapa en spellista eller hitta någon annans spellista på YouTube. Detta gör att du kan hitta valt, favorit- eller intressant innehåll på ett ställe ha snabb och direkt tillgång till den.

Och många gånger befinner vi oss i nöd eller nyfikna på hur vi ska backa upp. Därför har vi valt att samla denna information i den här guiden.

Vad behöver jag för att säkerhetskopiera?

Att kunna skapa skapa en säkerhetskopia spellista på YouTube, självklart måste du ha sammanställningen.

Men även ett extra instrument kommer att behövas för att kunna ladda ner datafilen och direkt till den dator där vi sparar den.

Det som är bra är att det här verktyget finns och det heter YouTube Export, som bara är avsett för att exportera spellistor direkt från plattformen.

Steg för att exportera till YouTube

Det är helt gratis programvara som kan hittas på Internet. Allt du behöver göra är att sätta orden “Exportera till YouTube“.

Redan i det första resultatet har du tillgång till sidan som du kan ladda ner från. Sedan körs applikationen av .exe-filen, det vill säga YoutubeExport.exe.

Steg för att säkerhetskopiera spellistan till YouTube

När det väl har installerats och lanserats kommer verktyget att visa en popup med ett ganska enkelt gränssnitt, typiskt för programmet.

I detta kommer du att ha alternativet klistra in spellistans webbadress för att spara. Detta gör att låtarna i fråga visas långsamt.

Nästa steg är att bestämma i vilket format du vill ladda ner säkerhetskopian, eventuellt tillhandahålla filen i «.html»Eller textfil«.text«.

Även om programmet också ger dig möjligheten att spara båda filerna samtidigt. Efter att ha konfigurerat detta återstår bara att spara en kopia.

För att göra detta måste du klicka på “Uppdatera“Eller”Uppdatering”Då måste du vänta på att processen ska starta framgångsrikt.

Den tid det tar kommer för det mesta att stå i proportion till storleken på din spellista samt ditt föredragna format. Att mäta din internetuppkoppling är viktigt, och utrustning som också påverkas av ledningsgruppen har en inverkan.

Funktioner du kommer att få

Du kommer att kunna se och komma åt filer skapade i standardmapp Som standard väljer du att exportera till YouTube. Genom att öppna dessa poster kan du kontrollera att all information i spellistan har sparats.

Men inte bara kommer listan att skapas som sådan, utan all data för varje spår kommer att sparasartistnamn, titel, varaktighet och individuell url.

På samma sätt kan du dessutom säkerhetskopiera olika YouTube-spellistor, även offentliga.

På det här sättet, det finns ingen gräns för spellistor som kan kopieras, bestämmer användaren om det ska göras för varje lista som används.

Detta bör man ha i åtanke Säkerhetskopieringar De kommer att exporteras i läsbara filer, dvs de kommer att sparas på detta sätt. Det betyder att om du vill söka efter specifik information om en låt kan du använda skyddad data.

Så man kan säga att Exportera till YouTube Det är ett verktyg av stort värde, speciellt för musikälskare som vill utföra en specifik order.

Relaterade Artiklar

Back to top button