Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur säger jag upp mitt Movistar Line-kontrakt via telefon?

En av de bästa sakerna företag Telefónica Movistar är en ständig kamp för förändring och evolution. Movistar är ett av de företag som fokuserar på att marknadsföra en mängd olika verktyg, alternativ och tjänster som är roliga för användarna dagligen. Både fast telefoni, mobiltelefon och till och med internetuppkoppling har blivit väsentliga i många människors liv, varför fler och fler användare skapar mejl i Movistar.

Movistar var en av föregångarna när det gäller att erbjuda fast, mobil och internettelefoni i specialpaket anpassade efter allas behov. klient, Om du går till dess officiella hemsida kommer du att kunna se allt Movistar har att erbjuda. Men i takt med att optiska fibrer utvecklades kom fler företag, fler verktyg och bättre möjligheter för alla användare.

Att få flera personer att hoppa av en tjänst för att dra nytta av en annan. Offer tjänster telefoni och internet kan gå hand i hand med en mängd olika omständigheter, många av dem kan vara affärs- eller anslutningsproblem där du är, till exempel med Orange.

Det kan vara en oförmåga att betala, problem med mobildatakonfigurationen eller till och med en tjänstefel som gör att användaren väljer att lägga motsatsen åt sidan och välja en annan företagHur som helst, det bästa dessa företag kan göra är att förbättra dessa aspekter för att gynna de användare de har.

I det här inlägget kommer vi att förklara steg för steg hur man bäst avbryter prenumerationen på tjänster Movistar I flera plattformar. Det är i alla fall viktigt att alla dessa steg tas till punkt och pricka och följs för att inte ha några problem med företaget.

Avsluta prenumeration via telefon

Detta är en av de alternativ mer bekvämt som du kan välja för, för denna process rekommenderar vi att du har till hands avtalet som du tidigare har tecknat med företaget och följer vart och ett av stegen nedan:

  • Det första du ska göra är att hämta din mobiltelefon och slå följande nummer nummer 1004 det vill säga det nummer som företaget tilldelat för att ringa olika samtal, klagomål eller tillhandahålla tjänster.
  • Efter att ha kontaktat dig med domänen ombud auktoriserad från kundsupportteamet måste du uttryckligen begära din avsikt att avbryta prenumerationen på Movistars tjänster.
  • Det är här du behöver ha alla dina kontouppgifter till hands, inklusive information som ägaren av linjen samt information om autogiro. Allt för att verifiera din identitet, observera att denna process kan ta ett tag.
  • När operatören tar över och verifierar datakommer det att informera dig om de steg som ska vidtas under de följande dagarna som du bara måste vänta.
  • Om några dagar kommer ditt konto att stängas och du behöver inte längre använda den här tjänsten.

Avsluta prenumeration online

Om telefonprocessen verkade lite lång och lite komplicerad kan du avregistrera dig från tjänster via Internet, följ bara dessa steg:

  • Börja med att öppna filen webbnavigator, Det kan göras från din dator och även du mobiltelefon, försök hitta den officiella webbplatsen för Movistar.
  • När du är inne på den här webbplatsen, gå till toppen av sidan och klicka på knappen “Få åtkomst till min Movistar”. Där kommer du att se en rullgardinsruta där du måste trycka på alternativet “Att ha tillgång”.
  • Väl inne måste du ange ditt ID och ange ditt lösenord längst ned
  • Klicka sedan på “Enter”-knappen.
  • När du är på kontot måste du gå till avsnittet “Privat område”, Det är här du kan göra olika arrangemang för de tjänster du har köpt.

Hitta avsnittet för den köpta tjänsten och klicka på “avbryt”, och tack vare det kommer allt att vara klart, arbetet kommer att göras och du behöver bara vänta på bekräftelse via e-post.