Hur röstar man i en Instagram-undersökning eller story?

0 Shares

Instagram Stories har blivit en helt ny milstolpe vad gÀller det handlar om interaktionen mellan anvÀndaren och följare. Jo, de tillÄter att ett stort antal metoder implementeras för att publicera de olika frÄgor de vill ta upp. I denna mening kan du nu rösta pÄ en Instagram-undersökning eller berÀttelse.

SÄ hÀr nu i Instagrams historia det gÄr inte bara att skicka frÄgor. Men du kan svara pÄ dem och sedan dela dem i dina Instagram Stories. Dessutom kan du stÀlla frÄgor och lÀgga till dem i samma svarsalternativ för dina följare via omröstningar och frÄgeformulÀr i Instagram Stories.

Av denna anledning kommer vi att visa dig en guide med enkla steg för att du Àntligen ska lÀra dig rösta i omröstningar och Instagram Stories.

Hur fungerar Instagram Stories-undersökningar?

Om Instagram Stories var nytt, tog de med sig nya sÀtt som plattformsanvÀndare kunde interagera med sina följare och vara mer relaterade till dem.

En av dessa nya funktioner var omröstningar, tack vare vilka anvÀndaren kan: frÄga dina följare om deras Äsikt eller med en enkel plocklista. PÄ samma sÀtt kan frÄgeformulÀr ocksÄ lÀggas till Instagram-berÀttelser, som visar en rad möjliga svar för följaren att försöka gissa rÀtt.

SÄ fungerar Instagram-undersökningar pÄ samma sÀtt som klistermÀrken lÀggs till. Tja, det rÀcker med att aktivera frÄgorna i Instagram Stories vÀlj omröstningsdekalen och lÀgg till det i dina berÀttelser.

Dessutom kan dessa undersökningar vara lÀggs till i nÄgon form av berÀttelse du vill ladda upp till ditt Instagram-konto. Det betyder att du kan lÀgga till en omröstningsdekal till ett foto, en video eller bara text som du vill lÀgga till i dina berÀttelser.

Hur man deltar i en Instagram Stories-undersökning

Genom att lÄta dina följare rösta pÄ en omröstning eller story pÄ Instagram fÄr du flera fördelar pÄ ditt konto. Först, du kommer mycket nÀrmare alla anvÀndare som följer dig.

PÄ samma sÀtt lÄter du dina följare kommentera ditt foto eller nÄgon aktivitet som du vill frÄga om. Men den bÀsta fördelen Àr att tack vare dessa undersökningar du Àr mer aktiv pÄ en plattform som kommer att öka din synlighet, och dÀrmed dina följare.

För att skapa omröstningar i Instagram-berÀttelser mÄste du göra Gemensam historia som om du laddade upp ett foto. Sedan letar du efter klistermÀrkesknappen och skriver den, dÀr den visar dig alla alternativ du kan lÀgga till i din berÀttelse.

Du mÄste vÀlja undersökning eller frÄgeformulÀr, beroende pÄ vilken typ av frÄga du vill stÀlla till dina följare. Sedan fyller du i fÀlten med frÄgor och svarsalternativ, och till sist sparar och laddar du upp bilden

EnkĂ€tfrĂ„gor kan vara ja och nej eller Öppna frĂ„gor sĂ„ att de svarar pĂ„ vad de vill. PĂ„ samma sĂ€tt kan du bara vĂ€lja emotes om du vill att de ska passa dig eller stĂ€lla frĂ„gor dĂ€r du lĂ€gger flera svar och dina följare mĂ„ste vĂ€lja rĂ€tt.

Hur man röstar i Instagram Stories-undersökningen.

En av favoritinteraktionerna för anvÀndare av detta populÀra sociala nÀtverk Àr aktivt deltagande i omröstningar, frÄgor eller frÄgeformulÀr gjorda av webbplatser eller konton de följer pÄ Instagram

För att utföra denna typ av interaktion du behöver inte ladda ner nÄgot program eller fÄ tillgÄng till externa applikationer. Tja, Instagram-undersökningar Àr en av funktionerna som lÀggs till i den hÀr tjÀnsten.

För att rösta pÄ omröstningen i Instagrams historia behöver du bara uppdatera appen med dess senaste versioner. För i de gamla versionerna fanns inte denna funktion Ànnu. SÄ om du redan har uppdaterat den Àr allt du behöver göra att gÄ in och blÀddra igenom massor av berÀttelser tills du fÄr enkÀten.

DÀrför, för att enkelt kunna rösta rÀtt pÄ en Instagram-berÀttelse, behöver du bara vÀnta pÄ att fÄ tillgÄng till din Instagram-berÀttelse som innehÄller en inbyggd omröstning eller frÄgeformulÀr. Du behöver inte vÀnta för lÀnge eftersom bara med ta en titt pÄ kontona du följer pÄ plattformen Du hittar en anvÀndare som har lagt till en frÄga eller en omröstningsmall till sin Instagram-berÀttelse.

NÀr du vÀl har det till ditt förfogande Àr allt du behöver göra vÀlj det svar du tycker Àr lÀmpligast till din Äsikt i undersökningen. Nu, om det hÀr verkligen Àr en undersökning, behöver du bara vÀlja det svarsalternativ du tror Àr korrekt frÄn listan som visas.

Kan jag rösta mer Àn en gÄng i en Instagram-undersökning?

Nej, Du kan inte rösta tvÄ eller flera gÄnger pÄ samma Instagram-undersökning. Det hÀr alternativet Àr viktigt sÄ att varje person bara lÀgger en röst pÄ sin Äsikt. Om du redan har röstat i en anvÀndarundersökning och gÄr tillbaka till deras historik kommer du inte att kunna rösta igen. Alternativet du registrerade tidigare kommer att visas.

Du kan rösta i en annan omröstning gjord av samma anvÀndare. Det finns personer eller webbplatser som skickar in mer Àn en omröstning Ät gÄngen, sÄ du kan bara rösta pÄ var och en en gÄng.

Kan du radera en omröstning pÄ Instagram?

Nej, du kan inte heller ta bort en röst frÄn omröstningen. efter dess utgivning. Eftersom historiken efter omröstningen inaktiverar omröstning. Du kan alltsÄ inte Àndra alternativ eller ta bort en röst som redan har lagts.

Hur man ser resultatet av en omröstning dÀr jag röstade

Genom att rösta i omröstningar eller Instagram-berÀttelser kan du veta vilka resultat det genererar. Du behöver bara kÀnna till kontot som skickade in undersökningen för att ta reda pÄ det.

Efter att ha röstat i omröstningen kommer historiken att visa dig resultaten fram till omröstningen. Men om du vill veta vad slutresultatet blev du mÄste vÀnta pÄ att personen som fyllde i undersökningen skickar in resultat i en annan berÀttelsere.

Är det möjligt att dela resultaten frĂ„n omröstningar gjorda i Instagram-berĂ€ttelsen?

Resultaten frÄn Instagram-undersökningen kan delas medan de frÄn enkÀterna inte gör det. För att dela berÀttarresultatet, hitta helt enkelt berÀttarrösten efter att ha tagit bort den.

För detta mÄste du öppna din kontoprofil och gÄ in i menyn. DÀr mÄste man vÀlja filalternativ dÀr du kan se alla berÀttelser som laddats upp. Sedan vÀljer du historiken för den undersökning du vill dela och sedan behöver du öppna statistiken.

I det hÀr avsnittet kan du se resultaten som erhÄllits genom att lÄta dina anvÀndare rösta i omröstningen i historiken. I dessa resultat dela-knappen visas och nÀr du trycker pÄ den kommer applikationen att generera en ny historik med resultaten.

Är rösten i Instagram Stories-undersökningen anonym?

Ett nytt klistermÀrke för Instagram som tillÄter sina anvÀndare göra alla typer av undersökningar,, har blivit ett av de mest interaktiva sÀtten att upprÀtthÄlla en nÀra relation mellan en anvÀndare och hans följare samtidigt som den förblir aktiv pÄ Instagram-plattformen.

En av de största problemen för mÀnniskor som röstar i en Instagram-undersökning eller enkÀt Àr: du vet om din identitet kommer att synas eller inte för vem du gjorde en sÄdan undersökning i dina berÀttelser. Tja, det Àr inte förvÄnande att du vill vara involverad i nÄgra av dessa Instagram-berÀttelseinteraktioner, men du hÄller en lÄg profil i processen.

Det bör du dock veta Din identitet kommer att vara tillgÀnglig för den som besvarade undersökningen. Det betyder att anvÀndaren som skapade omröstningen i sina berÀttelser kan veta vem av hans följare som röstade i omröstningen, samt vilket svar han valde under omröstningsprocessen.

Å andra sidan, trots att det inte Ă€r anonymt att delta i Instagram-undersökningar, bör du inte oroa dig för att det fĂ„r nĂ„gra negativa konsekvenser. Tja, förutom att delta i en undersökning som avslöjar en kontroversiell frĂ„ga, inget skadligt hĂ€nder vid en omröstning i omröstningar pĂ„ Instagram.

0 Shares