Hur ringer jag Facetime? Jag ser det gjort

0 Shares

Facetime Àr kÀnt för att vara en av de bÀsta apparna som finns mobilmeddelanden i vÀrlden som har varit tillgÀnglig sedan 2010 nÀr den lanserades. Dess utveckling ansÄgs göra det möjligt att ansluta mÀnniskor över hela vÀrlden via Apple-enheter eftersom den hÀr appen har en speciell funktion sÄ att den kan drivas över nÀtverk Wi-Fi.

En teknisk specifikation krÀvs för att anvÀnda Facetime-plattformen. SjÀlva appen Àr dock helt gratis och kommer förinstallerad pÄ dina enheter iPhone allt frÄn iPhone 4, iPod touch 4:e generationen, iPad 2 och till och med Mac-datorer som har inbyggda kameror.

I det hÀr inlÀgget kommer vi att förklara nÄgra frÄgor om instÀllningar, verktyg och hur man anvÀnder det appsom kommer att hjÀlpa dig pÄ mÄnga sÀtt.

Hur ringer jag ett samtal pÄ Facetime?

Hur man anvÀnder och anvÀnder enheten Facetime Det Àr ganska intuitivt och lÀtt att anvÀnda eftersom appen i sig har enkla alternativ och verktyg som inte hindrar din anslutningsuppgift sÄ att du inte behöver oroa dig för hur mycket den appen anvÀnder.

Men nÀr du gör denna ÄtgÀrd har du olika rutter, till exempel frÄn appen dÀr du bara behöver trycka pÄ plusknappen (+) och sedan gÄ vidare till att ange det mobilnummer du vill kontakta, för att börja med förbindelse.

Applikationen lÄter dig dock lÀgga till flera personer i en konversation genom att skriva, telefonnummer och e-postmeddelanden. LikasÄ beror samtalet du kan ha pÄ video eller kalla det hela pÄ hur du vill att det ska utvecklas.

PĂ„ samma sĂ€tt, om du har en korrekt uppdaterad och konfigurerad Siri Virtual Assistant, kan du anvĂ€nda den för att ringa ett samtal eftersom allt du behöver göra Ă€r att sĂ€ga följande kommandon: “Hej Siri Facetime (kontaktnamn)“.

Hur Àndrar jag sprÄk pÄ Facetime?

Sammantaget Àr Facetimes grÀnssnitt enkelt, sÄ du behöver det vanligtvis inte för nÄgon speciell eller mycket komplex installation. PÄ sÄ sÀtt blir det superenkelt om du vid nÄgot tillfÀlle behöver en speciell instÀllning eller preferens eftersom samma system tillÄter det pÄ ett enkelt sÀtt.

Till exempel Ă€r en av de vanligaste instĂ€llningarna förĂ€ndring idiomsom du kommer att överföra Facetime frĂ„n engelska till spanska. Om det hĂ€r Ă€r instĂ€llningen du vill göra, börja med att hitta instĂ€llningsikonen, ange sedan alternativen och gĂ„ till “instĂ€llningar“, GĂ„ sedan ner i listan och skriv”allmĂ€n“.

Under det hĂ€r alternativet ser du “SprĂ„k och region“DĂ€r mĂ„ste du ange och dĂ€r mĂ„ste du hitta” iPhone-sprĂ„kalternativet, dĂ€r du kan hitta det sprĂ„k du vill ange. NĂ€r du Ă€r klar trycker du bara pĂ„ “Ge”Det valda sprĂ„ket sparas som standard.

Vilka Àr fördelarna med att ringa pÄ Facetime?

Facetime Àr en av standardapparna pÄ de flesta Apple-mÀrkta produkter. Den anvÀnds vÀldigt mycket allmÀnför video- eller gruppsamtal med upp till 32 personer som enkelt kan kopplas till ett livesamtal.

PÄ samma sÀtt, efter att ha köpt en av dessa produkter, kan du föra eller fortsÀtta en konversation pÄ vilken enhet som helst som tillhör skyltsom mÄste registreras i förvÀg med din legitimation Manzana att hitta den hÀr appen pÄ iPhone Àr bokstavligen vÀldigt lÀtt.

Bland de mÄnga fördelarna med denna plattform som vi kan lyfta fram Àr att till skillnad frÄn meddelandeapplikationer som t.ex Skype eller WhatsappDataförbrukningen som Facetime har Àr mindre Àn den som genereras av ovan nÀmnda appar.

0 Shares