Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur rensar man eller rensar Flash Player cache? (Exempel)

Flash Player-plugin finns i alla webbläsare och är nu mycket välkänd i datorernas tidsålder. Men så välkänt som det är så vet de flesta inte så mycket om det, som t.ex rensa eller rensa Flash Player-cache.

Det finns inget viktigare än att hålla din dator ren eftersom den är den dagliga assistenten för de flesta. Det spelar ingen roll om så är fallet radera cookies eller data som lagras i webbläsaren att du arbetar med Flash Player måste du alltid ha den under optimala förhållanden.

Vad är Adobe Flash Player?

I grund och botten är det klassificerat som ett skrivbordsprogram som är kategoriserat som en mediaspelare. Det skapades av Macromedia, men det är det nu distribueras av Adobe Systems.

Detta program används för att spela eller infoga SWF-element i en webbläsare (Flash skulle vara som en virtuell maskin).

SWF-filer skapas med verktyg som Animate CC och Flex (som är speciella för det). Denna app tillåter också återskapa vektoranimationer i två dimensioner. Det är så bra att det nu är ett favoritalternativ när man designar en del ljud- och multimediainnehåll på webben.

Dess favoritism är inte av misstag, men Flash använder mycket mindre bandbredd, så laddningstider för filer som spelas på den, är mycket snabbare och de låser sig inte som i andra program. Detta gör det till kvintessensen av en spelare av låg kvalitet (som de du hittar på oberoende webbplatser). Eftersom det möjliggör dess mycket enklare utveckling och efterföljande driftsättning.

Äntligen måste du veta det Flash är tillgängligt för aktuella versioner av alla webbläsare utom Chromeeftersom den senare har sin egen version av vad som kommer att bli den.

Hur rensar man eller rensar Flash Player cache?

Det första du behöver göra för att uppnå detta är att antingen gå från webbläsaren du använder till länken i panelen Flash Player Sekretessinställningar, eller bli guidad från webbplatsen: Macromedia; Webbplatsens säkerhetskonfigurationspanel när du är inne på den.

I den klickar du på knappen som heter “Ta bort alla webbplatser”(Den finns i det högra hörnet av det nämnda fönstret). När du är klar visas en dialogruta där du måste klicka på “Bekräfta”.

Tack vare denna åtgärd kommer du att radera all data, gå till “Webbplatslagringsinställningar” och direkt efter att du har tryckt på knappen som visas, “Radera alla webbplatser”. För att avsluta igen, klicka på “Bekräfta”, detta gör att all cachad data försvinner.

Starta slutligen om din webbläsare så att Flash Player slutför rensningen. Och voila, du behöver inte göra någonting längre, så nu kan du säga att det är en fråga Hur rensar man eller rensar Flash Player cache?fick svaret.

Det enda som återstår att göra är att gå in i webbläsaren (om du inte redan är i den) och starta den beskrivna processen, om du gör allt till hjärtat bör du inte ha några problem med att rensa cachen. Observera att efter att ha rensat cachen och åtgärdat problemet kommer du att kunna aktivera Flash Player för att titta på HBO eller göra andra aktiviteter.

Slutligen skulle vi vilja veta om den här handledningen var användbar för dig eller om du känner till en annan metod, vänligen lämna oss dina kommentarer.