Hur registrerar man sig för My Carrefour Online? – Skapa mitt Carrefour-konto (exempel)

0 Shares

Carrefour Àr en av de bÀsta stormarknaderna i vÀrlden, det Àr tack vare de fantastiska funktionerna och fördelarna det ger sina kunder att spara. Det Àr dÀrför alla vill tillhöra sin klubb och med det i Ätanke fÄr ni se idag Hur registrerar man sig för My Carrefour Online?

Och inte alla gillar att vara anslutna till klubbar, men i Carrefour Àr det hÀr alternativet det bÀsta, eftersom mÀngden förmÄner du fÄr Àr sÄ imponerande att det Àr vÀrt det (vi pratar om en plats som till och med lÄter dig veta att Carrefour stormarknad eller Carrefour Express ligger i nÀrheten av geolokalisering).

Hur registrerar man sig för My Carrefour Online?

Nu, för syftet med denna handledning, och du lÀr dig sÄ enkelt som möjligt hur man registrerar sig i My Carrefour Online, Förklaringen kommer att delas upp i flera delar, eftersom du kan prenumerera inte bara pÄ klubbens hemsida, utan Àven en mobilapplikation som kan laddas ner frÄn PlayStore.

Det första som kommer att förklaras för dig idag Àr hur du skapar ett Carrefour-konto pÄ webbplatsen. För att uppnÄ detta mÄste du först gÄ till den hÀr officiella lÀnken.

Det Àr den typen av form (det Àr det inte, men det ser ut) dÀr du mÄste fylla i lÀmpliga uppgifter, som Àr: ditt fullstÀndiga namn, mobil eller fast telefon, fullstÀndig adress (detta Àr mycket viktigt), en identitetshandling som ID-kort, ursprungsland, lite information om dina barn och voila.

Efter att ha slutfört allt, acceptera bara villkoren och ett bekrÀftelsemail kommer att skickas till dig omedelbart för att bekrÀfta ditt konto, nÀr du klickar pÄ det kommer du att bli en del av Carrefour-klubben.

SÄ du kan börja delta i programmet för att fÄ alla tillhörande förmÄner (som t.ex kunna generera och se en Carrefour Savings Check)

Hur registrerar jag mig i min Carrefour-app?

Nu nÀr du vet hur du registrerar dig Min Carrefour online, Dags för dig att se hur du kan göra detta frÄn din mobil i appen. Processen Àr faktiskt vÀldigt lik, speciellt eftersom om du redan har ett konto skapat pÄ din dator sÄ kan och mÄste du logga in med det pÄ din mobiltelefon.

Om du inte har en Du mĂ„ste klicka pĂ„ “Registrera dig” och följa instruktionerna som anger vilken information som ska ingĂ„ (Det Ă€r ungefĂ€r samma som ovan) och voila. NĂ€r du postat mĂ„ste du acceptera och du kommer ocksĂ„ att vara med i ansökan.

Fördelar med My Carrefour

Som du redan vet hur du ska gÄ tillvÀga registrera dig helt i My Carrefour Online, Du behöver bara kÀnna till Àmnet, nu behöver du veta vad som Àr fördelarna med att skapa detta lyckliga konto.

I grund och botten fÄr du möjlighet att spara pÄ varje köp för till skillnad frÄn andra företag som ger dig kuponger sÄ sparar Carrefour dig upp till 1% pÄ varje köp du gör, denna procentsats kommer att samlas i en sparcheck som du kan anvÀnda nÀr du vill.

Dessutom fÄr du en fil 8% rabatt pÄ mÀrkesstationerupp till 5 % vid betalning av premie och försÀkring, 4 % vid köp av brÀnsle frÄn Ceps och upp till 5 % i den slutliga Orange-notan.

Slutligen kan du ocksÄ lÀgga bestÀllningar frÄn appen och webbplatsen som kommer hem till dig, eller sÄ kan du hÀmta dem i butiken utan att behöva lÀmna (som ett slags leveransprogram som till och med lÄter dig veta statusen för din bestÀllning online för att övervaka dem).

Viktigast av allt, du behöver inte betala nÄgot för en prenumeration som du lÀst tidigare, sÄ var och en av dessa förmÄner Àr gratis, du mÄste bara vara lojal mot varumÀrket och voila.

0 Shares