Hur registrerar jag Vivo Chip på din mobiltelefon i några få steg?

När du köper ett nytt chip kan du stöta på problem tidigt. Dina länkar kanske inte fungerar eller orsakar ett fel. Det är därför du behöver veta hur man registrerar ett Vivo-chip. Vi har förberett en snabbguide för att hjälpa dig att göra detta på olika sätt och åtgärda detta fel snart.

I den här artikeln hittar du:

Hur registrerar man ett Vivo-chip?

Vivo i sig erbjuder flera sätt att göra detta, så låt oss se mer om hur du registrerar vivos chip på flera olika metoder.

1. På mobilen

hur man registrerar vivo-chip på mobiltelefon

  1. Ta bort alla marker från mobiltelefonen och behåll bara den från Vivo, och stäng av den.
  2. Slå sedan på den igen.
  3. Ett meddelande kommer sannolikt att visas på skärmen som ber dig att bekräfta ditt riktnummer, gör det och tryck på OK.
  4. Strax efter kommer du att få ett meddelande med ditt SIM-kortsnummer.
  5. Ring till *8955 och tillhandahålla nödvändiga uppgifter.
  6. Du kommer att få ett meddelande som bekräftar din registrering.

Efter det kommer ditt chip att registreras och du kommer att kunna använda det. Om du inte fick det på din mobiltelefon finns det andra sätt, låt oss se nedan.

2. Via internet

På Vivos hemsida finns det inget annorlunda sätt. Faktum är att deras webbplats kommer att ge samma instruktioner som vi har sett. Den mest hjälp du kommer att få är Aura, videons virtuella assistent, hon kan hjälpa dig att få tidigare fel och försöka registrera ditt chip.

Om du inte ens med hjälp av webbplatsen och den virtuella assistenten kunde göra det, är det möjligt att göra det över en vanlig telefon, från ditt eget hem. Låt oss se hur du gör detta nedan.

3. Med vilken telefon som helst

det är möjligt att registrera vivo-chip på vilken telefon som helst

Plocka upp valfri telefon och följ stegen nedan för att registrera ditt SIM-kort.

  1. Ring till 1058.
  2. Informera din data, inklusive CPF, till skötaren.
  3. Direkt efter det anger du ditt chipnummer eller streckkoden på kortet som följer med chippet.
  4. När du är klar får du ett meddelande på din mobiltelefon att registreringen har slutförts.

Även om du på alla dessa sätt inte lyckades och det inte fungerade så går det ändå att bli hjälpt av att gå till en Vivo-butik. Låt oss se i nästa metod hur man gör detta.

4. I en Vivo-butik

en vivo-butik kan hjälpa dig

När du går till en Vivo-butik kommer de att ge dig all hjälp du behöver. Du hittar dem i flera städer. När du kommer till butiken kommer de att lära dig hur du registrerar ett Vivo-chip eller så gör de processen själva. Det är nödvändigt att gå till en butik med bevis på identitet och CPF, efter det kommer ditt chip att registreras och din linje aktiveras.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden har lärt dig hur du registrerar ett vivo-chip och använder din nya aktiverade linje. Har du några frågor om alla metoder vi har sett här? Lyckades du aktivera ditt chip korrekt? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button