Hur redigerar man Google-dokument i Kindle Fire? – Förbättra dina presentationer

0 Shares

Innan du utvecklar det här ämnet är det nödvändigt att känna till några termer och detaljer som hjälper oss att bättre förstå orsaken till frågan i rubriken. Kindle Fire är en enhet eller surfplatta tillverkad av Amazon Det fungerar med en modifierad version av Android som ägs av Google. Den stöder olika format som TXT, PDF, DOC, DOCX, JPEG, bland andra.

För min del Google Docs är en ordbehandlare utvecklad av Google som låter dig skapa och redigera dokument online. De lagras i Google Drive, som är Googles molnlagringstjänst. Dessa dokument kan laddas ner till en dator, skickas med post eller göras tillgängliga på Internet.

Nu kan du inte redigera dokumentet i Kindle Fire med Google Docs eftersom du inte kan installera textredigeraren direkt på surfplattan. Det är nödvändigt att använda en annan väg, lite längre, men inte mindre effektiv. Vi visar dig hur här, så fortsätt läsa.

Vilka är huvudkraven för att kunna redigera Google Dokument på Kindle Fire?

Det går inte att installera Google Playstore på Kindle FireAv denna anledning kan varken Google Dokument eller Google Drive laddas ner direkt till den för att redigera dokument. Vi kan använda andra möjligheter för att uppnå detta.

USB uttag

Kindle Fire-anslutning kan vara via WIFI eller USB-port. Denna sista utväg kan underlätta arbetet med att redigera ett Google Dokument-dokument på en surfplatta. Proceduren är extremt enkel och vi behöver inte ladda ner andra appar från tredje part. Du måste ha ett Google Drive-konto för att komma åt till Google Docs-dokument lagrade i molnet och en dator med internetåtkomst.

Genom att använda datorn

För att göra detta med din bärbara eller stationära dator måste du ladda ner programmet Skicka till Kindle från den officiella Amazon-webbplatsen. Efter nedladdning, installera den på din dator enligt systeminstruktionerna. Skicka till Kindle-applikationen den stöder praktiskt taget alla format textredigering.

Som en viktig anmärkning bör det framhållas att för att göra detta, både datorn och surfplattan måste vara anslutna till internet. Det rekommenderas också att uppdatera Kindle Fire-applikationen.

Vilka metoder kan du använda för att börja redigera alla dina dokument?

Det finns i princip tre metoder för att redigera Google Docs på Kindle Fire. För detta kommer vi att behöva en PC, även om det också kan göras från en mobiltelefon, och en internetuppkoppling, gärna WI-FI på en surfplatta.

Ladda ner programmet “Skicka till Kindle” på datorn

Det första steget är ladda ner programmet Skicka till Kindle från Amazons officiella webbplats. Ladda sedan ned Google Docs-dokumentet du vill redigera från Google Drive och spara det på din dator. När du har sparat den hittar du den i mappen där du sparade den och klickar. Högerklicka på Skicka till Kindle och voila, du kan redigera den. Ett annat alternativ är att öppna programmet Skicka till Kindle och klistra in eller dra dokumentet från din dator.

Använder USB-porten

Ladda ner dokumentet du vill redigera från Google Drive och spara det på din dator. Anslut sedan Kindle Fire-surfplattan till datorn via USB-porten. När datorn läser den, sök efter den i anslutna enheter och öppna den. Hitta mappen Dokument och klicka på den. Leta upp det tidigare sparade dokumentet på din dator och klistra in eller dra det till den här mappen. Nu finns dokumentet i din Kindle Fire och du kan redigera det.

Hur redigerar man Google-dokument på Kindle Fire via e-post?

För att tända Fire-användare du har tilldelats en e-postadress med tillägget kindle.com, från vilket även appen Skicka till Kindle fungerar. Öppna e-postmeddelandet som om du skulle skriva ett dokument och bifoga Google Dokument-dokumentet som du vill redigera med det.

Det är också möjligt att skicka detta dokument från en annan enhet med den tilldelade e-postadressen eller be en kontakt att skicka det till dig från sin egen. För detta är det nödvändigt att godkänna denna kontakt i förväg.

En viktig detalj är det du kan redigera ett Google Docs-dokument direkt från processorn eller från Google Drive. I båda fallen måste du ha ett Gmail-konto för att logga in.

0 Shares