Hur redigerar du din Instagram-skissrulle? – FörbĂ€ttra dina videor

0 Shares

Om du gillar att planera och redigera dina publikationer för att vara kvalitetsprodukter mÄste du vara medveten om att du behöver investera tid i smÄ detaljer. Fördelen med Instagram Àr att det tillhandahÄller en rad verktyg för att fÄ ditt innehÄll att sticka ut. Om du vill lÀra dig hur man redigerar en rulle frÄn ett utkastdu Àr pÄ rÀtt plats.

Hur kan du komma Ă„t utkasten till dina rullar?

Kort videogalenskap drevs av TikTok och fick plats pĂ„ Instagram. Även om det finns en hel del kontroverser kring vilken app som Ă€r bĂ€st pĂ„ detta omrĂ„de, Ă€r sanningen att var och en har sina egna anvĂ€ndare som genererar mycket innehĂ„ll pĂ„ en daglig basis.

Även om vissa fortfarande tycker att det Ă€r otroligt hur mycket som kan göras pĂ„ nĂ„gra sekunder, Ă€r sanningen att innehĂ„llet begrĂ€nsas av varje skapares fantasi. Dessutom har Instagram ett antal funktioner utgĂ„va som ger ditt material en unik karaktĂ€r. Du kan göra Ă€ndringar i dina videor, frĂ„n omslagsbilden till den hastighet med vilken du vill ha publiceringen.

Innan du spelar in en video mÄste du lÀra dig hur du anvÀnder den hÀr funktionen för att fÄ ut det bÀsta av var och en av dem. NÀr du ser slutresultatet kommer du att mÀrka att vilken komponent du Àn lÀgger till inte verkar skarp, utan snarare flytande, som musik, hastighet, effekter och utjÀmning. Den senare lÄter dig spola flera videobilder med en mjuk övergÄng mellan dem.

Om du redan har spelat in men inte avslutat redigeringen, du kan spara den för att fortsÀtta senare, denna information lagras i utkast. NÀr du Àr redo att Àgna dig Ät att slutföra orkestreringen av ditt innehÄll bör du gÄ till din profil och kolla in avsnittet Reels-videor för utkast. Om du har mer Àn ett utkast, hitta det du Àr intresserad av just nu.

Vad gör jag för att redigera sparade fotorullar?

Om du vill redigera den sparade rullen, leta bara upp den i avsnittet Reels Draft. NÀr du har den pÄ skÀrmen mÄste du trycka pÄ redigeringsfliken och du kan börja med att byta omslaget som identifierar det. Du kan ocksÄ lÀgga till ljud och musik, i det hÀr avsnittet kan du vÀlja ljudspÄret för den lÄt du vÀljer.

Bland redigeringsobjekten kan du stÀll in ljudets eller videons hastighet snabba upp eller sakta ner hela lÄten eller delen du vill markera. NÀr det kommer till effekter och filter du kan lÀgga till dina bilder, snÄlar inte Instagram med variation, sÄ du har en mÀngd olika effekter som strÀcker sig frÄn de mest klassiska till de trendiga.

Förutom att anvÀnda justering för att gruppera flera korta videor till en enda inspelning, kan du ocksÄ börja nedrÀkningen vilket gör att du kan anvÀnda den som handsfree-lÀge. NÀr du Àr klar kan du anvÀnda förhandsgranskningsalternativet för att förhandsgranska resultatet innan du publicerar det, sÄ om du inte gillade det kan du ta bort det.

Hur laddar jag ner min Sketch Roll utan att publicera den?

Rullar Àr den senaste formen av underhÄllning pÄ Instagram, med den kan du ha kul och leka med korta och roliga filmer. Om du inte Àr medveten kan du spendera timmar pÄ att titta pÄ videor eftersom de inte upprepas.

Skridskor kÀnnetecknas av fÀrdigheter eller ögonblick som du inte har skrivit tidigare. Om ditt konto Àr offentligt och dina bilder Àr fantastiska kan mÄnga se det tills det blir viralt, men om du har ett privat konto Àr det bara dina följare som ser det.

Om du har gjort en inspelning du gillade men inte vill dela Àr det inga problem. Instagram lÄter dig ladda ner den till din enhet mobil utan att publicera, klicka bara pÄ nedladdningssektionen för att spara den pÄ din telefon och ge tillbaka den tills du ÄtervÀnder till Instagram.

Hur Àr processen för att publicera din roll nÀr den Àr klar?

Ja du vill dela din inspelning med dina följare du kan publicera den i appen med bara nÄgra enkla steg. Först mÄste du gÄ till din profil och hitta sektionen Reels, dÀr du hittar publicerade videor och utkast.

Om du redan har ett projekt redo mÄste du hitta det och trycka pÄ knappen Dela. NÀr det Àr klart kommer videon att gÄ till den publicerade delen och du kommer att kunna se den pÄ plattformen.

Om du ska göra flera trummor Àr det bra för dig att komma ihÄg att precis som varje artist söker inspiration frÄn andra för att skapa sina verk, sÄ gör du du mÄste mata dina idéer med de senaste trenderna, inte bara för att vara pÄ modet, utan ocksÄ för att inte fÄ slut pÄ kreativitet. Kom dock alltid ihÄg att originalitet ska sticka ut.

0 Shares