Hur rapporterar jag en incident med en förare i Uber? – En process att följa

0 Shares

Uber Àr ett amerikanskt företag som grundades 2009 som har flera franchiseavtal runt om i vÀrlden som mÄnga anvÀndare kan dra nytta av nÀr de behöver flytta. Detta företag sköts av en applikation frÄn vilken bilen begÀrs och föraren ansvarar för att ta personen dit han vill.

Det som Àr bra med den hÀr Uber-appen Àr att frÄn innan du kan planera din resa och detta underlÀttas av hastigheten och undvik att slösa tid. Men allt var inte rosenrött, och vid sÀllsynta tillfÀllen har vissa anvÀndare haft en dÄlig Uber-upplevelse. SÄ hur rapporterar man en incident som Àgde rum pÄ Uber?

Vad ska man göra i det hÀr fallet? Vilka Àr anledningarna till att rapportera en Uber-förare? Vart gÄr du om du vill göra en anmÀlan? Dessa frÄgor och mÄnga andra detaljer kommer att förklaras i den hÀr artikeln.

Varför rapportera Uber-förare?

MÄnga har börjat anvÀnda Ubers tjÀnster, och de som inte vill lÀra sig hur man gör det Àr det eftersom Uber har blivit vÀldigt populÀrt. SÀrskilt under de senaste Ären har tusentals anvÀndare anslutit sig till kundgruppen. NÀr en incident intrÀffar kÀnner sig dÀrför mÄnga lurade av företaget.

Det Àr inte sÄ att företaget Àr oetiskt eller dÄligt, det Àr bara Àr saker som kan hÀnda i alla företag. SkÀlen till att rapportera Uber-anvÀndare Àr inte bara för den hÀr platsen, utan kan gÀlla för alla taxitjÀnster.

NÄgra av anledningarna till att anvÀndare kan rapporteras kan vara: Under tiden kör en Uber-förare en osÀker körupplevelse. Om en bilolycka intrÀffar, som du kan se, Àr du aldrig sÀker frÄn denna typ av olycka och ingen förare skulle sÀkert göra det med flit.

Vissa saker som inte heller Àr undantagna Àr verbala övergrepp eller verbala argument med nÄgon i tjÀnst. Eftersom vi alla Àr mÀnniskor kan det i vissa fall uppstÄ ett mycket stressigt ögonblick. DÀr det finns Felaktig fysisk kontakt ska omedelbart ringas till polisen.

Hur gör man en rapport för en Uber-förare?

Med Uber-appen ska du aldrig slÀppa detta om föraren inte har följt trafikreglerna eller om nÄgot vÀrre har hÀnt, som verbal eller fysisk aggression, ska du anmÀla.

Faktum Àr att utvecklarna av appen och de som ansvarar för viktiga roller pÄ Uber mÄste: ta offrets parti som har upplevt en obekvÀm situation. SÄ de bjuder in dig om nÄgon har haft det dÄligt, gÄ verkligen till mobilappen eller sÄ gÄr de inte in pÄ hemsidan för att göra en anmÀlan.

FrÄn mobilappen

Det första du ska göra Ă€r att se till att du kan komma in i applikationen frĂ„n din mobiltelefon. DĂ€r mĂ„ste du gĂ„ till menyn dĂ€r avsnittet “Dina resor” visas, i det hĂ€r avsnittet ser du en lista över tidigare gjorda resor. DĂ€rifrĂ„n kan du vĂ€lja vilken du vill rapportera.

FrÄn en punkt som heter HjÀlp det finns ett avsnitt som heter förarkommentarer. I detta kan du lÀgga vad som hÀnde tidigare med föraren av denna Uber. Och dÀrifrÄn kommer det ocksÄ att hjÀlpa andra anvÀndare att ta reda pÄ hur drivrutinen för denna Uber Àr.

Du mÄste vÀlja bland alternativen det som mest liknar den situation du upplevt. Slutligen, efter dessa steg, allt du behöver göra Àr att klicka pÄ skicka och det Àr allt. Situationen kommer att rapporteras frÄn mobilapplikationen till Uber.

PĂ„ Ubers hemsida

FrÄn webbplatsen Àr det enklare att rapportera Uber-drivrutinen eftersom den skapades för att ge anvÀndarna en enklare guide Àn samma mobilapp. PÄ hemsidan gÄr du bara till avsnittet som heter hjÀlp nÀr du Àr dÀr, i det hÀr avsnittet lÀr du dig steg för steg var du ska gÄ beroende pÄ anvÀndarens fall.

Vad hÀnder efter att jag rapporterat till Uber?

NÀr du rapporterar till incidentförarens Uber-konto kommer det att skickas till plattformens hjÀlpcenter. De som gör det kommer att kunna ta hand om det intrÀffade och i vissa fall sparka föraren. Allt kommer att bero pÄ hur allvarlig situationen Àr med Uber-föraren.

Om en förare anmÀls av flera anvÀndare ska han sÀgas upp dÄ denna typ av situationer i företaget inte beaktas. I vissa allvarligare fall dÀr offret gör en stor anmÀlan kan respengarna Äterbetalas, men det beror alltid pÄ vad som hÀnt. Uber mÄste ocksÄ se till att historien Àr sann Rapportera.

Uber Àr inte den enda applikationen som du kan bestÀlla taxitjÀnster med. Det finns alltid mer att vÀlja pÄmen allt beror pÄ anvÀndarnas behov. Alla mÄste se om de verkligen vill ha det för att kunna mobilisera sina behov. I vilket fall som helst kommer Uber alltid att finnas dÀr för dig.

0 Shares