Hur programmerar man meddelanden i Telegram? Se detta och 9 tips till

Telegram är ett mycket populärt meddelandeprogram och har många funktioner. Vissa av dem involverar programmering av meddelanden i Telegram, användning av bots och mycket mer. Så för att du ska kunna använda alla funktioner i applikationen skapade vi den här artikeln som visar hur du gör detta väldigt enkelt. Låt oss börja.

I den här artikeln hittar du:

1. Hur man programmerar meddelanden i Telegram

Du måste skicka meddelanden till någon vid en viss tidpunkt, men du ska delta i ett möte och det kan du inte. Den goda nyheten är att Telegram har den här funktionen för att hjälpa dig. Skriv bara meddelandet du behöver till personen, tryck och håll ned skicka-knappen. När du gör detta öppnas ett nytt fönster, välj alternativet schemalägg meddelande.

lära sig att programmera meddelanden på telegrammet

Sedan är det bara att välja dag och tid så skickas meddelandet korrekt. Utöver detta tips som vi såg har Telegram andra funktioner, låt oss se.

2. Ta bort konto automatiskt

Telegram har automatisk borttagning av konton. Med andra ord, om du tillbringar en tid definierad av dig själv utan att använda appen, kommer ditt konto att raderas. Detta kan vara mycket bra för din säkerhet. För även om du inte använder appen så finns din data kvar, tar du bort den behöver du inte oroa dig för det. Så använd den här funktionen som Telegram erbjuder.

välja bort konto

För att använda denna funktion gå till inställningar och strax efter Sekretess och säkerhet. Scrolla ner och leta efter Ta bort mitt konto. Du kan välja mellan alternativen nedan:

  • 1 månad
  • 3 månader
  • 6 månader
  • 1 år

3. Långsamt läge

Kanske är du i en grupp som har många människor, och de skickar meddelanden hela tiden. Och värst av allt, onödiga meddelanden som de inte skulle skicka om de hade tid att tänka. Telegram har långsamt läge i grupper.

långsamt läge hjälper till att ställa in meddelandetid i grupper

Det här läget skapar en timer så att andra kan skicka meddelanden tillbaka till gruppen. På så sätt fylls inte gruppen med onödiga meddelanden. För att aktivera detta läge, gå till gruppen och välj alternativet behörigheter och nedan hittar du Långsamt läge. Du kan ställa in från 10s till 1h.

4. Hitta personer efter plats

alternativet för personer i närheten kan hjälpa dig att hitta grupper och personer runt dig

Du har en person framför dig, du försöker lägga till dem i telegrammet men det fungerar inte. Platsfunktionen kan hjälpa dig. För att använda den här funktionen, gå till fliken Kontakter och tryck på Hitta personer i närheten. Du kommer att bli tillfrågad om vissa behörigheter, efter att ha beviljat dem kommer du att se personerna och till och med grupper som finns runt dig.

5. Använd bots

Telegram har ett stort utbud av bots som du kan använda. Bland dem kan du hitta bots som skapar påminnelser, hanterar grupper och söker information på internet. Använd bots och det kommer att göra ditt dagliga liv enklare.

6. Hashtags

Telegram har en fantastisk sökfunktion i dina konversationer. Använd bara hashtag och skriv ämnet du letar efter. På så sätt söker själva applikationen i alla samtal och i alla grupper efter det specifika ämne du letade efter. Så du sparar mycket tid och ansträngning.

7. Konversationsmappar

Organisera dina konversationer i mappar

Det mesta på vår mobiltelefon lagras i mappar. Tänk om vi kunde förvara våra konversationer i mappar? Den goda nyheten är att Telegram också gör det möjligt att göra detta. Gå till inställningarna och klicka på avsnittet mappar. Direkt efter det trycket Skapa ny mapp och spara de viktigaste konversationerna i mappar så att allt förblir organiserat och du inte missar något.

8. Redigera skickade meddelanden

redigera skickat meddelande

Hittills har vi sett många tips, inklusive hur man programmerar meddelanden i Telegram, vi har sett om bots och mycket mer. Men en mycket intressant funktion är att redigera meddelanden du redan har skickat. Ett av problemen med WhatsApp är att du inte kan redigera dina meddelanden efter att du har skickat dem. Men på Telegram är detta möjligt, välj ditt meddelande och tryck på pennikon, nu är det bara att redigera.

9. Ta bort meddelanden som redan har skickats

Telegram har en funktionalitet som liknar WhatsApp. Men han har några väldigt intressanta skillnader. Tryck på meddelandet du redan har skickat och radera det även efter att det har skickats. På så sätt kommer inte folk att se något du skickat fel. Grejen med Telegram är att du kan radera meddelanden från andra personer i gruppen, välj bara meddelandet och tryck radera för alla. När det är gjort kommer ingen att se meddelandet.

10. Ladda upp Youtube-videor

vid kommando kan hjälpa till att skicka videor

Som vi pratade om just nu har Telegram bots och en av dem kan vara väldigt intressant. @vid-boten låter dig hämta Youtube-videor för att skicka till någon. När du skriver kommandot @vid är du redan inne på Youtube, men i Telegram. Skriv bara in namnet på videon direkt efter så visas den för dig. Välj videon och skicka den.

Vi har sett många tips här för att du ska bli ett Telegram-proffs. Bland dem såg vi hur man tar bort meddelanden, vi såg några bots och även hur man programmerar meddelanden i Telegram. Gillade du alla tips vi såg här? Vilken kommer du att använda mest? berätta för oss i kommentarerna

Relaterade Artiklar

Back to top button