Hur planerar man snabbare i Apex Legends? – Res längre sträckor

I dagens värld finns det många olika applikationer som är designade för att ha roligt, hjälpa till att skaffa ett dokument, studera etc. På senare tid är videospel online en av de saker som används mest av internetanvändare. Detta beror på att du vanligtvis använder dem vi kan ha kul att leva med andra människor och chatta medan du spelar.

En av de mest använda onlinespelplattformarna av människor är Apex Legends, med vilka vi kan ha kul, generera mynt i appen och anpassa spelfunktioner. Ett alternativ som användarna i allmänhet inte känner till är snabb planering. För det måste du ladda ner Apex Legends för PC och följa instruktionerna som kommer att nämnas i den här artikeln.

Vad behöver du veta för att planera snabbare i det här spelet?

Kom ihåg att med Apex Legends kan du göra olika saker som positivt genererar nivåförbättringar. En av de viktigaste sakerna att tänka på är Crafting Metals, det är en av spelvalutorna som låter människor tjäna stora mängderköpa nya karaktärer och artefakter att använda dem i det.

Å andra sidan, en annan sak du bör ta hänsyn till innan du snabbt börjar planera i Apex Legends är funktionerna som vi kommer att nämna nedan:

Tricket fungerar bara med en ballong

Ner Plocka upp en karaktär från Apex Legends, kom ihåg att det enda alternativet för detta är användningen av ballonger. Detta är en av teknikerna som rekommenderas för att höja en karaktär ett tag, denna teknik är ett mycket värdefullt sätt att ta hänsyn till eftersom det kommer att hjälpa oss att planera snabbare i spelet.

Du måste veta hur du drar nytta av den rörlighet som ballongverktyget erbjuder personen i spelet. För att flyta med en Apex Legends-karaktär är ballongerna röda.

Hur glider man snabbare i Apex Legends?

Det finns flera sätt att lära sig att planera snabbare på Apex Legends-plattformen. I grund och botten bör det noteras att detta spel kan installeras på konsoler såväl som från en dator. I allmänhet används det vanligtvis med datorer, dock för planera snabbare i dem allaStegen att följa är följande:

Om du är på konsolen

Eftersom Apex Legends spelplattform kan användas via konsolen är det också viktigt att schemalägga nedgångar. Detta beror på att med en bra och snabb höst kommer du att kunna: plundra snabbare och attackera med bättre lag medan du spelar Batlle Royale. För att kunna falla snabbt behöver du hitta de nödvändiga egenskaperna för att hitta en bättre stigning och därmed kunna flyta effektivt.

När du spelar från datorn

När du spelar på PC kan du hitta snabb spelplanering, bästa spelupplägg och snabbaste landning med några nyckelfunktioner. En av dessa funktioner är möjligheten att sjunka med en hastighet av 140 grader, och när denna hastighet uppnås, sjunka så att hastigheten når 135 grader.

När denna fallhastighet har uppnåtts kan fallhastigheten utlösas och du kommer att kunna slå konkurrenterna i fart, samla allt material som behövs för att vinna Battle Royale och kunna generera mynt från spelet vinnare i varje spel de vinner.

Det bör noteras att för många användare gör alternativet att använda Apex Legends via en PC det lättare att vinna spelet mot andra spelare.

Hur snabbt kommer du att landa i det här spelet efter din flygning?

Det bör noteras att för att landa snabbt i spelet bör du inte vara en “jumping master” när du spelar Apex Legends, eftersom det bara är riktigt praktiskt tills du har de nödvändiga resurserna för att kunna landa optimalt. Som nämnts i föregående avsnitt, de hastigheter som krävs för landning snabbt och korrekt varierar från 140 till 135.

Du behöver också glida när du är över där du vill landa. För att göra detta vertikalt måste du sjunka ner i marken. När du går ner vertikalt kommer du att få fart, men när du går ner horisontellt kommer du att få avstånd.

Detta är en process som kommer att ta tid och övning tills du når optimal hastighet för att kunna: land långt före de andra Apex Legends-spelare. Det bör noteras att hjältarna inte kommer att ta någon skada under fallen.

Relaterade Artiklar

Back to top button