Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur påskyndar jag Android-enhetens prestanda?

Vill du förlänga batteriets livslängd och övervinna mobilproblem? Om du gör det, kommer nedanstående steg att påskynda Android-enhetens prestanda och upplevelse. Låt oss diskutera åtta effektiva steg genom vilka du kan använda din enhet på ett effektivt sätt och öka Android-prestandan avsevärt.

Bästa sätten att påskynda prestanda för Android-enheter

1. Begränsa din interna lagring och RAM

De flesta av oss sparar videor och foton i våra mobiler utan att känna till det interna lagringsutrymmet. Vi råder dig att hitta intern lagring och RAM på din enhet och se till att deras gräns inte överstiger. Ju mer du ökar lagringsutrymmet, desto lägre sker mobilens prestanda. Överdriven mängd applikationer på din enhet kan skapa mindre respons och leda till eftersläpning. För att undvika detta problem rekommenderar vi att du tar bort oönskade filer, foton, videor, textmeddelanden, videor och appar från din mobila enhet för att förbättra Android-användarupplevelsen.

2. Gå med effektiva laddare

Det vanligaste problemet för alla Android-användare är skador på telefonbatterier. De flesta av oss laddar vårt batteri länge och observerar att det laddas ur inom 2-3 timmar. Om ditt mobilbatteri också stör dig, hoppas jag att det här är några skäl bakom det är laddningsprocenten. Vi måste ladda våra mobiler när andelen bara blir 75% men inte när den går till 25% eller håller på att stängas av. Om du har laddat ditt mobilbatteri med 25% kan laddaren fungera effektivt för upp till 500 laddningar.

Om du går med mobilladdaren när den blir 75% får du cirka 2500 fulladdade avgifter. Vi rekommenderar mobilanvändare att stänga av mobiltelefoner i några minuter minst en gång i veckan under lång livslängd. För att öka Android-batteriets livslängd rekommenderar vi att du stänger av Wi-Fi och Bluetooth när du inte använder dem.

3. Uppdatera din Android-enhet

De flesta av oss är medvetna om lagringskapacitet, arbete och flera applikationer för Android-enheter. Vi föreslår att du känner till enhetens kapacitet så att du kan installera appar med gränsen. Vi installerar alla appar för olika ändamål och får ofta meddelanden för att uppdatera dem. Dessa uppdateringar hjälper dig att komma åt nya funktioner, förbättrad prestanda och bästa service till mobilanvändare. De flesta appar som vi laddar ner behöver periodiska uppdateringar. Om du inte gör det kan du missa intressanta funktioner och snabb tillgänglighet. Det kommer också att påskynda Android-prestanda avsevärt.

4. Skydda din smartphone

De flesta av oss använder mobiler medan vi äter, kör, lyssnar på låtar och går på vägen. Flera studier har visat att de flesta av olyckorna inträffar när man pratar i mobiltelefoner vid körningstillfället. Om du skyddar din Android-enhet genom att lägga till mobila omslag kan du minska skadorna på elektroniska prylar. Du kan också möta vattenskadeproblem när du äter eller arbetar i svett med dina Android-enheter. Vi glider ofta våra mobiler och bryter skärmen genom vilken du kan stöta på många nya problem som låg respons och många fler. Vi föreslår att du väljer skärmskyddet i härdat glas som hjälper din mobilskärm att vara borta från sprickor.

5. Undvik virus och skadlig kod

Vi tycker ofta att vår mobil fungerar långsamt eller konstigt ibland. Den främsta orsaken bakom är effekten av virus från olika appar. Vi föreslår att du inte installerar den typen av skadliga appar eller laddar ner några problem som är problematiska. Om du hittar några problem rekommenderar vi att du återställer enheten eller gör din Android-enhet till säkert läge.

6. Undvik multitasking

Har du någonsin masserat när du lyssnat på dina favoritlåtar? Om du gör det, hoppas jag att du kanske har ställts inför några problem som släpar. Vi råder dig att inte göra för flera uppgifter när du arbetar över mobiler. Ett SD-kort med hög hastighet gör att användarna kan ladda ner fler filer i hög hastighet genom att ge extra utrymme. Detta enkla trick kommer att påskynda Android-prestanda flera gånger.

7. Root din mobil

Rooting hjälper mobilanvändare att köra appar på ett smidigare sätt. Med hjälp av att rota din enhet kan du få fullständig åtkomst till din mobil och kunna ladda ner några speciella appar, utformade främst om enheten är rotad. De flesta av oss använder flera appar som Spotify, Saavn, Smule och många fler för att lyssna på dina favoritlåtar. Men om du är en avancerad musikälskare rekommenderar vi att du går med selectonlybest, där du kan hitta de bästa högtalarna för vinyl. Rotprocessen hjälper dig att optimera din Android-enhet, avinstallera vissa defekta appar, frigöra utrymme och ta bort lite extra programvara. Den största risken med denna process är att du kan förlora en del data som kan hämtas tillbaka med hjälp av dataanalysatorer och dataåterställningsteknik.

8. Ställ in standardappar

Vi kanske alla har märkt att när du vill öppna ett foto kommer du att bli ombedd att välja bara en gång eller alltid att öppna appen. Om du alltid väljer ett alternativ kan du kanske inte ändra alternativet när du slås. Du kan enkelt ställa in och standardappar med hjälp av dina Android-enhetsinställningar och titta under applikationer. Du kan ändra deras inställningar för de appar som du önskar och använda därefter. Du kan också använda bärraketer för att underhålla dina appar, anpassa dina startskärmar och ändra hur du associerar med gränssnittet och lägga till skyltkontroller.

Slutsats

Det här är några få tips genom vilka du kan påskynda Android-enhetens prestanda och upplevelse och batteritid. Några försiktighetsåtgärder gör att du kan vara fri från stora slag. Om du har några andra förslag för att förbättra Android-prestanda kan du gärna kommentera i avsnittet nedan.