Hur överför jag bilder från iPhone till PC på 3 enkla sätt?

Du vill överföra bilder från iPhone till PC eller Android men vet inte hur? Det kan tyckas väldigt svårt, men det finns 3 vardagliga verktyg som kan hjälpa oss mycket. Låt oss se i denna fullständiga artikel vad de är och hur vi enkelt kan använda dem.

I den här artikeln hittar du:

Hur man överför bilder från iPhone utan svårighet

Vanligtvis använder människor WhatsApp för att överföra bilder från iPhone till PC eller Android och vice versa. Men en sak som många inte vet är att när du gör detta komprimeras din fil och kvaliteten sjunker dramatiskt. Så det är väldigt viktigt att balansera om du vill ha kvalitet eller lätthet.

Om du inte kan välja en av de två och du vill ha båda, finns det några alternativ till att ha detta. Låt oss se nedan vilka välkända saker som kan hjälpa dig.

1. Google Drive

Med Google Drive kan du enkelt överföra foton från iPhone

Molnlagringstjänster kan vara en lösning, och en av dem är Google Drive. En av funktionerna den har är delning över plattformar, vilket innebär att du kan spara vilken fil som helst på den och sedan öppna den på Android, din PC eller iOS själv.

När du har skapat ett konto kommer du att ha en viss mängd gratis lagringsutrymme. Njut av denna gåva och ladda upp dina iPhone-filer. Låt oss se lite om hur du använder dessa funktioner och överför bilder från iPhone i några steg.

 1. Gå till appen för Foton iPhone och välj de foton och videor du vill dela.
 2. Välj alternativ Dela med sig i det nedre vänstra hörnet.
 3. Välj nu appen från kör och välj ditt konto.
 4. Drive öppnas, välj den mapp du vill spara dina saker.
 5. Uppladdningen startar, vänta tills processen är klar.
 6. När du är klar, gå till Drive på din Android eller PC och bläddra bland filerna.
 7. Välj foton och videor som laddades upp från iPhone.
 8. tryck på Ladda ner.

Utöver metoden ovan kan du dela dina filer via delbara länkar. Att komma ihåg att metoder som den som nämns nu kan vara dåliga, eftersom bilderna och videorna kommer att komprimeras och kommer att påverka kvaliteten.

2. Via Telegram

telegram är ett alternativ för att överföra filer

Vi hade sagt att WhatsApp komprimerar dina filer och förstör deras kvalitet, och det är sant. Din konkurrent Telegram är inte mycket annorlunda, men i dess inställningar kan du förhindra detta. På så sätt kan du inaktivera denna komprimering och skicka allt du vill ha med originalkvalitet. Låt oss se nedan hur du överför bilder från iPhone till andra enheter.

 1. Installera Telegram på din iPhone och öppna den sedan.
 2. Gå på konversationen du vill dela foton och videor.
 3. Klicka på knapp för bilagor i det nedre vänstra hörnet.
 4. Välj Arkiv och fortsätt foto eller video.
 5. Välj bara de foton och videor du vill ladda upp och avsluta processen.

På så sätt kan du enkelt dela dina foton och videor från iPhone till PC och Android. Installera bara Telegram Web på din dator och du kommer att kunna köra processen.

3. E-post, fotoapp med mera

e-post är ett av flera alternativ för att överföra dina filer.

Det är inte bara dessa två verktyg som kan hjälpa dig, det finns en mängd många andra saker. På din iPhone kan du skicka foton och videor via e-post. Det är sant att det finns en storleksbegränsning, men det är fortfarande möjligt att överföra bilder från iPhone till andra enheter.

Google har ett verktyg utöver Drive som är Google Photos. Det kan också hjälpa dig att dela foton och videor mellan iPhone och andra enheter. Inom appen kan du skicka bilder till dina vänner, välj bara fotot och videon och klicka på dela. Om delning sker mellan dig själv med olika enheter kan du logga in med ditt konto och synkronisera.

Därefter får du tillgång till hela ditt bibliotek med hög kvalitet på ett enkelt sätt. Men delningsalternativen slutar inte där. Förutom Telegram kan andra budbärare hjälpa till när du överför filer från din iPhone till andra. Appar som Messenger och Signal överför också filer mellan enheter med bra kvalitet. Som du kan se alternativ finns det verkligen ingen brist på alternativ för att överföra iPhone-bilder.

avslutande

Vi hoppas att alla alternativ vi utvärderar här är användbara och praktiska för dig. Med dem kommer du att överföra bilder från iPhone, utan några svårigheter och mycket snabbt. Vilket av alternativen vi har sett, vilket ska du använda? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button