Hur överbelastas Google Chrome-bokmĂ€rken med plugins? – Gör sĂ„ hĂ€r

0 Shares

Internet har blivit en aspekt som omger vÄrt dagliga liv. Vi anvÀnder internet för att navigera och söka efter all slags information enligt vÄra intressen, och det Àr mycket troligt att vi i denna sökprocess hittar sidor som fÄngar din uppmÀrksamhet och vill spara dem. MED Din webblÀsare Google Chrome lÄter dig bokmÀrka dessa sidor.

Men om du har mÄnga sidor sparade Àr det möjligt att proceduren för att hitta dem Àr lÄngsam. DÀrför kommer vi att prata med dig i den hÀr artikeln om applikationer och tillÀgg för din Chrome-webblÀsare för att anpassa dina bokmÀrken och snabbt hitta dina webbplatser. SÄ fortsÀtt lÀsa artikeln.

Vad Àr anledningen till att Google Chrome-bokmÀrken överbelastas?

Chrome Àr en av de mest anvÀndbara webblÀsarna i vÀrlden, den har utvecklats av Google och du kan göra just det anvÀnda den för att komma Ät olika webbplatser frÄn en dator, men Àven frÄn andra enheter som mobiltelefoner, surfplattor och olika operativsystem. Det ger mÄnga fördelar nÀr du anvÀnder den hÀr webblÀsaren eftersom du kan organisera och spara Google Chrome-flikar i bokmÀrkesmappen.

Men tyvÀrr har det ocksÄ en del negativa aspekter, speciellt nÀr det kommer till överbelasta Google Chrome-flikar. LÄt oss se anledningen till att ladda om Google Chrome-bokmÀrken.

Webbplatsminiatyrer saknas

Den hÀr webblÀsaren registrerar webbplatser som har valts i dess verktygsfÀlt som skapats för detta ÀndamÄl och i favorithanteraren, men Chrome har en standardbokmÀrkestyp som förhindrar visning av miniatyrer frÄn sparade webbsidor. Detta hÀmmar sidans sökprocess.

Inga mÀrkningsalternativ

En annan anledning Àr att webblÀsaren, Àven om den lÄter dig hitta och ladda ner Google Chrome-bokmÀrken, inte har nÄgon möjlighet att bokmÀrka sparade sidor. Som sakta ner sökprocessen för den bokmÀrkta sidan. I den meningen har Chrome-flikar inte miniatyrbilder, och taggalternativ reducerar dynamiken till flikar.

Det faktum att du inte kan visa och tagga dina bokmÀrkta miniatyrer betyder inte att du inte kan anvÀnd andra metoder för att anpassa dina bokmÀrken frÄn webblÀsaren Google Chrome. Du kan göra detta med appar och tillÀgg. HÀr kommer vi att visa dig steg för steg vart och ett av dessa alternativ.

Med applikationer

Den officiella webbplatsen för Chrome Web Store har mÄnga applikationer för att organisera och anpassa dina bokmÀrken. Dessa applikationer underlÀttar processen att hitta den webbplats som du har bokmÀrkt för ett tag sedan samt mÄnga andra, vilket sparar dig tid och anstrÀngning.

En av de applikationer som vi kommer att skicka tillbaka till dig eftersom den anvÀnds ofta Àr Deweys flikar. Denna applikation ersÀtter inte bokmÀrket som stÀllts in av din webblÀsare, men du kan installera det i Chrome och anvÀnda det utan problem.

Med den kan du se miniatyrer av alla sidor som sparats pÄ flikarna. Dessutom kan du lÀgga till taggar för att enkelt hitta dem. Och nyheten den presenterar Àr den Den har en intern sökmotor med vilken du kan ange namnet pÄ etiketten eller webbadressen och den tidigare sparade platsen kommer att lokaliseras snabbt.

NÀr du har installerat den, öppna den och klicka pÄ Redigera och lÀgg till en etikett i LÀgg till etikett pÄ sidan du vill spara, tryck pÄ Enter och spara. Klicka pÄ etikettikonen i Dewey för att filtrera dina sökalternativ, och du Àr klar.

AnvÀnda tillÀgg

Ett av tillÀggen som du kan hantera dina Google Chrome-bokmÀrken med Àr BokmÀrkshanteraren Àr perfekt för webblÀsaren Chrome. Detta tillÀgg gör att du snabbt kan organisera dina bokmÀrken i mappar, alfabetiskt och efter Àmne. Om du dessutom sparar din webbplats med det hÀr tillÀgget infogas en bild och en recension av din webbplats automatiskt.

Dom kan spara, visa och ladda ner sidor frÄn bokmÀrken. För att anvÀnda det mÄste du lÀgga till det hÀr tillÀgget i din webblÀsare. I verktygsfÀltet klickar du pÄ stjÀrnikonen och i fönstret vÀljer du sidan som ska sparas och om du vill spara denna sida pÄ en specifik plats klickar du bara pÄ knappen LÀgg till i mapp.

Hur överbelastas bokmÀrken i Google Chrome?

Om du nÀr du surfar pÄ webben i Chrome hittar en sida eller flera av dem som du vill bokmÀrka Àr det vÀldigt enkelt att göra. Först mÄste du klicka i det övre högra hörnet dÀr de tre prickarna visas, klicka sedan pÄ Favoriter och i popupen bekrÀftar du ÄtgÀrden att gÄ och redo. Om du vill se alla sajter som sparats dÀr, gÄ bara till favoritfÀltet sÄ kommer du att kunna se adresserna till de sparade sajterna. Tryck pÄ en och voila, du kommer till sidan. Du kan enkelt lÀra dig att bokmÀrka pÄ sidan av Google Chrome.

0 Shares