Hur och var betalar jag eller min Crunchyroll-prenumeration?

0 Shares

Anime Àr en av genrerna animering den mest kÀnda i vÀrlden. Deras fans Àr sÄ mÄnga och de finns i sÄ mÄnga lÀnder att det finns mÄnga plattformar som försöker ge dem de perfekta utrymmena för att hitta det innehÄll de sÄ vÀl behöver.

InnehÄll som ocksÄ mÄste vara av god kvalitet och uppdaterat. PÄ den grunden föddes Crunchyroll, en plattform skapad med det enda syftet att stödja alla dessa anime fans.

Den hÀr plattformen anvÀnder dessa publikers lojalitet och mÄngfald för att konkurrera med dem Netflixatt bli en speciell plats dÀr anvÀndare kan hitta det innehÄll de vill ha, som i sin tur kan ses 24 timmar om dygnet tack vare ett abonnemang som betalas mÄnad för mÄnad.

Crunchyroll Àr en av de mest rekommenderade platserna pÄ Internet idag för de senaste nyheterna inom animationsbranschen japanska.

Hur det fungerar och vad kostar abonnemanget

Crunchyroll Àr kÀnd som en streamingtjÀnst, men det Àr inte den enda tjÀnsten som erbjuds av denna plattform.

Du kan ocksÄ lÀsa lagligt pÄ webbplatsen Àrmar. Utöver det erbjuder den en nyhetssektion som Àr en av de stora nyheterna eftersom i allmÀnhet alla meddelanden, nyheter och information som fans i allmÀnhet vill ha och vill veta Àr peer reviewed. Det viktigaste Àr att du kan ladda ner Crunchyroll till bÄde din dator och mobiltelefon, Àven pÄ din Smart TV.

Interiör SpiraÄven om det Ă€r grundlĂ€ggande, Ă€r det ganska funktionellt, sĂ„ det inkluderar ett skjutreglage som visar anvĂ€ndarna de mest populĂ€ra titlarna som för nĂ€rvarande finns pĂ„ portalen.

Det Àr ocksÄ kÀnt att inom dess plattform kan du ha en bred lista över simulcasts som de Àr avsnitt specifik anime som Àr pÄ programmet problem eller det dÀr felet som mÄste köras pÄ nolltid kl tv japanska.

Plattformen har tre typer av anvÀndare som du kan vÀlja mellan nÀr du gÄr in pÄ sidan. En av dem Àr helt gratis och de andra tvÄ Àr betalda.

En gratis anvÀndare garanterar dig tillgÄng till en begrÀnsad sektion som innehÄller olika innehÄll pÄ sajten, som t.ex samsÀndningsom inte finns att se samma dag efter premiÀren, och Ä andra sidan finns det annonser som Àr obligatoriska i spelaren.

De som har ett betalmedlemskap har dock inga begrÀnsningar, och du har Àven tillgÄng till alla animationer som finns pÄ plattformen. PÄ samma sÀtt, genom att dra nytta av Premium-medlemskapet, har du möjlighet att uppgradera denna streamingkvalitet till 1080p.

Hur och var betalar man för prenumerationen?

Betalningsplattformar för prenumerationerÀr ganska omfattande som de accepterar att köp görs med en mÀngd olika kreditkort samt iTunes och Paypal.

Bor du i Chile accepterar detta att betalningar görs direkt till Zmart-butikerna dÀr du Àven har möjlighet att köpa olika förbetalda koder som anvÀnds för Premium-prenumerationen.

Om du Àr i Mexiko kan du enkelt hitta olika förbetalda kort till försÀljning i mÄnga butiker över hela landet och du kan Àven har betalningar via GestoPago eller ToditoCash. I lÀnder som Colombia kan du ocksÄ fÄ tillgÄng till en mÀngd olika kort i kiosker och auktoriserade butiker.

I Spanien kan du dÀremot göra betalningar med kontantkort pÄ adressen Omega Center. Det hÀr Àr de olika och mÄnga alternativen du kan vÀlja för att komma Ät Crunchyroll, om du har ytterligare frÄgor kan du gÄ till dess officiella hemsida och klargöra mer detaljerade tvivel.

0 Shares