Hur och nĂ€r betalar jag med Glovo? – Glovo-Ă„terförsĂ€ljare

0 Shares

Glovo Àr ett spanskt budfirma som tjÀnar mycket popularitet för ett sÀtt att arbeta baserat pÄ delningsekonomin, vilket Àr mycket anvÀndbart i tider av en pandemi.

MÄnga mÀnniskor förlorade sina jobb pÄ grund av situationen 2020; Men mÄnga företag sÄg denna kris som en ekonomisk möjlighet. Bland dessa företag finns Glovo.

SÄ precis som Uber-appen behöver du bara vara myndig för att arbeta med Glovo, har transportmedel med vilken du kan lÀgga bestÀllningar och en rad enkla krav som alla kan uppfylla.

Av denna anledning, om du blir arbetslös eller helt enkelt har ledig tid i denna karantÀn, kan du uppmuntra dig sjÀlv att arbeta med Glovo. FrÄgan som uppstÄr i första hand Àr dock Hur och nÀr betalar du med Glovo? Tja, i den hÀr artikeln kommer vi att försöka svara pÄ dessa frÄgor.

Vad Àr Glovo och varför jobba dÀr?

Glovo grundades 2014 med utgĂ„ngspunkten “om nĂ„gon kan handla Ă„t mig, varför ska jag göra det?” SĂ„ledes etablerade det sin position i Spanien som ett pĂ„litligt företag som ansvarar för genomförandet av alla typer av transporter, frĂ„n matleverans till dokumentsökning.

Glovo Àr ett bra alternativ för att tjÀna pengar för alla anvÀndare som vill lÀgga bestÀllningar, sÄ vem som helst kan strÀva efter att bli en Glover. Det bÀsta med det hÀr företaget Àr detta erbjuder flexibilitet som ingen annan.

I det hÀr fallet Àr det du som organiserar ditt arbetsschema, dessutom ger de dig möjligheten att du vÀljer de bestÀllningar du vill ha, sÄ inkomsten beror pÄ hur lÄng tid det tar vad du investerar i och betyget dessa anvÀndare ger dig.

NĂ€r betalar du med Glovo?

Detta Àr en frÄga som mÄste klargöras, för Àven om hur mycket pengar som genereras kommer att vara helt upp till dig, har Glovo specifika deadlines för att göra dessa betalningar.

Företagsfakturor betalas varannan vecka, sÄ att handskarna kan anpassas för att ge dem en inkomst anpassad till en period pÄ femton dagar. Dessutom har varje levererande person tillgÄng till supportchatten vid eventuella brÄk.

För att ta emot betalningar mÄste du ange alla dina bankuppgifter för att kunna ta emot överföringar kopplade till arbete motsvarande 15 dagar.

Glovo Löner

Vet hur mycket du kan tjÀna PÄ Glovo Àr det viktigt att ta stÀllning till om det verkligen Àr lönsamt att jobba pÄ företaget som förare eller inte.

Eftersom lönen beror pÄ den tid du spenderar pÄ att arbeta Àr det svÄrt att rÀkna ut ett mÄnadsmedelvÀrde för en Glovo-förare. Det samma Àr sant timmar pÄ dygnet dÄ efterfrÄgan pÄ arbete Àr som störstsÄ det Àr troligt att du kommer att tjÀna mer pengar pÄ kortare tid.

Förutom ovanstÄende rutt och avstÄnd för varje bestÀllning kommer ocksÄ att ha olika vinst, lÀngre strÀckor kommer att betalas bÀttre.

ÄndĂ„ Ă€r det viktigt att rĂ€kna alla personer som inte Ă€r i Glovo men funderar pĂ„ att anmĂ€la sig. Man kan sĂ€ga att timpriset som Glovo erbjuder strĂ€cker sig frĂ„n 5 till 10 euro.

Det Àr viktigt att vara tydlig med vilka andra faktorer som kommer att pÄverka din inkomst, eftersom du till exempel kommer att behöva dra av kostnader för egenföretagande frÄn det totala beloppet du tjÀnar. Du mÄste ocksÄ tÀnka pÄ fordonsunderhÄll och brÀnslekostnader om du har en motorcykel eller bil.

För sin del Ă€r företagets extra förnödenheter, sĂ„som en ryggsĂ€ck och det extra batteri de tillhandahĂ„ller, utgifter för ryttaren och totalt blir det 65 euro; Men om du vĂ€ljer att avbryta, kommer Glovo att Ă„terbetala 50 €. Att arbeta under ogynnsamma klimatförhĂ„llanden ökar vinsten.

Även om detta inte Ă€r ett sĂ€rskilt högt belopp för mĂ„nga, kan de vara relativt lĂ€tta att fĂ„ tag pĂ„ och om det Ă€r vĂ€l organiserat Ă€r det möjligt fĂ„ upp till 500 euro i mĂ„naden genom att arbeta bara fem timmar om dagen.

0 Shares