Hur och nÀr Äterbetalar Mercado Libre mina pengar? Vad ska jag göra för att fÄ tillbaka mina pengar?

0 Shares

I köp och försÀljningar gjorda genom Mercado Libre Àr andelen kunder som Àr missnöjda med transaktionen mycket lÄg, sÄ man kan sÀga att det nÀstan aldrig finns Äterbetalning pÄ dessa plattformar med den hÀr typen av aktivitet.

Detta sker dock sporadiskt och kunden krÀver Äterbetalning nÀr han kan förklarar sina skÀl att, beroende pÄ hur Àrliga de Àr enligt de juridiska kriterierna, de pengar som spenderats kommer att Äterbetalas till dig. I den hÀr artikeln kommer vi kortfattat att förklara den hÀr typen av fraser.

Vad Àr en Äterbetalning i Mercado Libre och nÀr sker den?

AffÀrsspecifik avkastning sker medan en eller bÄda parter finns kvar missnöjd med transaktionen handlaren, som gjordes, och dÀrför pengarna som spenderats pÄ förvÀrvet av den köpta produkten, mÄste ÄterlÀmnas genom kontrakt.

I vĂ€rlden Öppen marknadÄven om returer inte Ă€r sĂ„ vanliga, förekommer de dĂ„ och dĂ„ och du bör vara medveten om metoderna eller sĂ€tten att fĂ„ tillbaka dina pengar.

Mercado Libre ansvarar för Äterbetalningar nÀr betalningsmetoden som anvÀnds i transaktionen faller under dess jurisdiktion. Det vill sÀga om köpet gjordes genom Mercado Pago-systemet, och du behöver returnera pengarna till kundenBolaget kommer att ansvara för detta.

NÀr en betalningsmetod har gjorts enligt avtal mellan sÀljaren och köparen, genom medel utanför Mercado Libre, har den endast rÀtt att ta emot och se ett klagomÄl för att begÀra Äterbetalning.

Otur om detta hÀnder pÄ den första försÀljningen av Mercado Libre eftersom som en produkt motvilja eller missnöje hos köparen kan du fÄ lÄgt sÀljarbetyg.

Vad ska jag göra för att fÄ en Äterbetalning pÄ Mercado Libre?

För att vÀlja Mercado Libre-retur mÄste du uppfylla vissa krav. Det gÄr inte att fÄ pengar tillbaka för en produkt som du kanske har tÀnkt dig företagets policydet finns ingen Äterbetalning.

Men om ditt köp avser en produkt som Àr föremÄl för retur, har du all rÀtt att göra en reklamation av en anledning som du mÄste lösa. Vanligtvis accepteras dessa skÀl nÀr det kommer till missnöje med produkter, eller sÄ Àr det annorlunda Àn vad som efterfrÄgades.

För att köpa frÄn Mercado Libre mÄste du undersöka hela marknaden och lÀsa den Specifikationer; pÄ sÄ sÀtt blir risken minimal att fÄ en fel eller annan produkt Àn du trodde.

Faktumet av missnöje med varan Àr motiverad som orsak till returen och företaget kommer att ta hÀnsyn till detta i reklamationen göra en Äterbetalning. Men allt har sina förutsÀttningar.

Du har rĂ€tt till retur av produkten om den var ofullstĂ€ndig eller inte fungerade nĂ€r du fick den. Återbetalning kommer att accepteras nĂ€r det Ă€r bevisat och dessutom mĂ„ste ett krav lĂ€mnas in i tid 30 dagar frĂ„n produktleverans.

Hur och nÀr returnerar Mercado Libre mina pengar?

Förutom stora internationella affÀrsnÀtverk som Walmart och dess returpolicy har Mercado Libre Àven policyer av denna typ utöver StÀll klockan att göra en retur.

Returpolicyn Àr och Àr mycket viktig ansök omedelbart nÀr ansprÄket uppstÄr. Om skÀlen till reklamationen inte nÀmns i dessa policyer kommer det inte att finnas nÄgot att göra och köparen kommer att förbli som den var innan reklamationen gjordes.

Efter godkÀnnande av returen eller Äterbetalningen i enlighet med de skÀl som beskrivs av kunden, kommer Mercado Libre att vÀlja att göra det ge en lösning snarast.

Vanligtvis tar det ca 2 till 3 dagar ska göras, och returen kommer att meddelas kunden i slutet av denna tid.

Det finns ocksÄ en fil omedelbar Äterbetalningsom sker i det ögonblick dÄ produkten levereras av köparen och annonsören till Mercado Libres kontor.

Observera att dina pengar kommer att Äterbetalas genom samma betalningssÀtt i köp. Du kan kontrollera dessa perioder online via betalning.

0 Shares