Hur mycket måste du betala för att spela online med Nintendo Switch OLED?

Om du precis har köpt den nya Nintendo Switch, grattis. Inte nog med att du har den bästa bärbara konsolen som finns idag, med tillstånd från Steam Deck som kommer inom kort, även en modell som förbättrar bildkvaliteten tack vare sin nya skärm med OLED-teknik. Naturligtvis för att till fullo njuta av inget bättre än att prenumerera på Nintendo Switch Online, men hur mycket det kostade för OLED-switchen.

Nintendo Switch Online

. Lämna den tom om bilden är rent dekorativ.

Även om det inte är nödvändigt för en stor majoritet av spelarna, är det sant att du med Nintendo Switch Online kan få ut mycket mer av företagets bärbara konsol. Super Mario. För tack vare honom kommer du att njuta av viktiga förbättringar och några av dem nödvändiga för att kunna spela vissa titlar med andra spelare.

Därför är allt du behöver veta om denna betaltjänst:

 • Du kan spela online med andra spelare i titlar som Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros eller Animal Crossing
 • Säkerhetskopiera till molnet Det är en annan av funktionerna som tjänsten erbjuder och den är säkerligen en av de bästa som tjänsten erbjuder. Eftersom du alltid kommer att ha en säker kopia av dina data i händelse av förlust av den bärbara datorn, den misslyckades eller när du bara vill byta från en modell till en annan
 • Anslut med Nintendo Switch Online-appen från din smartphone och du kommer att kunna tala med rösten med andra användare av plattformen. Det enda du behöver är att ladda ner appen på din telefon
 • Exklusiva erbjudanden. Tillsammans med ovanstående kommer du också att ha möjlighet att få tillgång till exklusiva erbjudanden som exempelspel, rabatter och andra titlar som bara du kan spela.
 • Katalog över NES och Super NES-spel helt gratis för att njuta av klassiska videospel på Nintendos bärbara dator

Hittills, vad vi i princip redan visste om Nintendos onlinetjänst, men är att företaget nyligen tillkännagav ett expansionspaket som utökade allt detta. En positiv nyhet till viss del, eftersom det innebar en prisökning som du fortfarande inte är villig att anta, hur mycket den än attraherar dig.

Expansionspaket för Nintendo Switch online

Den 26 oktober kommer den nya Nintendo Switch Online-planen + Expansion Pack att kunna aktiveras. Detta kommer att lägga till lite innehåll Ytterligare egenskaper som vi redan såg för några veckor sedan när det tillkännagavs, men som vi ändå kommer att påminna er om:

 • Katalog över klassiska spel för Nintendo 64. De videospel som markerade denna generation kan spelas på vilken som helst av de befintliga Nintendo Switch. Vilket innebär att du kommer att kunna återuppleva eller upptäcka genialiteter som Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario Kart 64 och många fler för första gången. Vissa spel erbjuder också onlinefunktioner, så att du kan tävla eller ha kul med vänner.

 • SEGA Mega Drive klassiska spelkatalog. Om Nintendo 64 var viktig så var Medea Drive inte mindre. Dessutom var det en stor konkurrent till Super Nintendo (SNES) med titlar som Sonic The Hedgehog 2, Ecco The Dolphin, Streets of Rage 2 och många fler. Återigen kommer vissa att ha onlinefunktioner

Som extra, även om det också är innehåll som kan köpas separat, har du med prenumerationen och expansionspaketet även tillgång till Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise som kommer att erbjuda mer innehåll till den välkända titeln.

För att komma åt detta expansionspaket och allt dess innehåll måste du veta att det kommer att innebära en extra kostnad jämfört med det enda tillgängliga alternativet hittills.

Måste du betala mer för Nintendo Switch Online i OLED-modellen?

Nej, tjänsten Nintendo Switch Online i den enkla versionen som i den som innehåller Expansion Pack har samma pris oavsett vad du ska njuta av på originalkonsolen, Lite-versionen eller den här nya med OLED-skärm.

Prisökningen beror på bonusinnehållet i form av Nintendo 64 och SEGA Mega Drive-spel som kommer att ingå i det nya paketet.

Nintendo Switch Online-priser och expansionspaket

Nu när du vet allt detta, hur mycket kostar varje alternativ egentligen? Nåväl, här har du allt det snabbt och enkelt att konsultera.

 • Nintendo Switch Online (Individuell plan) har en kostnad på 19,99 euro per år, 7,99 euro för tre månader och 3,99 euro för en månad. Logiskt sett lönar det sig mer att betala årligen
 • Nintendo Switch Online (Familjeplan för upp till 8 konton) kostnader 34,99 euro per år
 • Nintendo Switch Online + Expansion Pack (Individuell plan) är prissatt till 39,99 euro per år
 • Nintendo Switch Online + Expansion Pack (Familjeplan upp till 8 konton) går upp till 69,99 euro per år

Det är i grunden en 50% dyrare njut av expansionspaketet med det extra innehållet som består av Nintendo 64-spel, SEGA Mega Drive och Animal Crossing. Värde? Här kommer det att bero på dig, om du vill spela dessa titlar eller om det tvärtom inte bidrar med något eller om du föredrar att njuta av dem i en emulator som de du kan installera på en Raspberry Pi.

Så här byter du till expansionspaketet

I händelse av att du redan har en aktiv prenumeration på Nintendo Switch Online och vill hoppa till det nya expansionspaketet, bör du veta att du kan och kommer att använda en rabatt proportionell mot antalet dagar du har kvar av ditt aktiva abonnemang.

Det vill säga, priset på Nintendo Switch Online + Expansion Pack kommer att kopplas bort ett belopp beroende på om det är en individuell plan eller en familjeplan. Till exempel, om du har 100 dagars individuell prenumeration på Nintendo Switch Online, kan du lägga till ett expansionspaket med en rabatt på 5 euro.

Så för att tillämpa ändringen, som kommer att avbryta den nuvarande prenumerationen och aktivera nästa, behöver du bara gå till Nintendo-butiken och klicka för att prenumerera på planen som intresserar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button