Hur minskar man Word-filstorleken med eller utan gratis bilder online? (Exempel)

0 Shares

Det brukar vara lite konstigt, men alla anvÀndare borde lÀra sig att minska storleken pÄ Word-filen med eller utan bilder gratis. För det Àr en fördel som kommer vÀl till pass nÀr du skapar mer konstverk Àn skrivet i programmet.

För nÀrvarande kan du komprimera ett Word-dokument med bilder för att fÄ det att vÀga mindre, och till och med översÀtta ett Word-dokument frÄn engelska till spanska gratis, sÄ det kommer att bli en plÀtt.

Knepen och stegen Àr ganska enkla, försök bara lÀra dig nÄgra kriterier och omsÀtta dem i praktiken vid perfekt tidpunkt. Det finns mÄnga plattformar för att komprimera dokumentmen vissa Àr vÀldigt tunga eller dyra.

Det ideala Àr att vÀlja gratis sÀtt som i princip inte involverar nÄgon tredje part för att minska storleken pÄ Word-filen med eller utan onlinebilder.

Knep för att lÀra dig hur du minskar Word-filstorleken med eller utan bilder gratis

Det Àr mycket viktigt att komma ihÄg att det finns mÄnga sÀtt att minska storleken pÄ ett dokument, sÀrskilt nÀr det innehÄller mycket visuellt innehÄll (bilder). Bland rekommendationerna finns:

Spara alltid grafik i JPG-format

Det första tipset att tÀnka pÄ Àr att alla bilder mÄste lagras i JPG-format. Eftersom det Àr mycket lÀttare och det ger inte avkall pÄ kvalitet eller upplösningen som bilden kan ha.

Det Àr ocksÄ viktigt att vÀlja de som Àr detaljerade och inte de som har mycket visuell fyllning och lite anvÀndbart material eftersom det skulle bli en onödig börda pÄ filerna.

Spara dokument i .docx-format

Även om det lĂ„ter lite klyschigt, Ă€r ett av de bĂ€sta sĂ€tten att minska storleken pĂ„ en bild i Word spara den i sitt ursprungliga format. Eftersom den har förmĂ„gan att komprimera vissa vĂ€rden, vilket gör den lĂ€ttare.

Faktum Ă€r att dess utvecklare har funnit vid flera tillfĂ€llen att nivĂ„n av förstĂ„else liknar den för ZIP-format. Om du vill konvertera en fil Ă€r den idealiska lösningen att följa sökvĂ€gen: “Arkiv> Info> Konvertera“.

Komprimera bilder

Ett annat av de bÀsta tipsen Àr att komprimera alla dina bilder innan du laddar in dem i ditt dokument, detta kan göras i samband med ett fotoredigeringsprogram. Vid det hÀr laget kan du minska din storlek och vikt. Word tillÄter denna ÄtgÀrd att utföras, men dess förbÀttring Àr mycket mer grundlÀggande eller generell, som om en förbÀttring krÀvs Àr det inte en trevlig lösning.

Om du anvĂ€nder den kan du hitta den under “Redskap“, knapp”Kompression Bild“. En popup öppnas omedelbart, dĂ€r du kan vĂ€lja typ av komprimering och dess tillĂ€mpning, nĂ€r du Ă€r klar genom att trycka pĂ„ knappen “Acceptera och spara“.

Radera onödig information

NÀr du vÀl har gjort alla rekommendationer och det fortfarande Àr ett tungt dokument, Àr den hÀlsosammaste lösningen att felsöka ditt innehÄll, sÀrskilt foton. I mÄnga fall tenderar kreatörer att lÀgga till en liten mÀngd relevant data eller att det inte skulle tillföra nÄgot för sina lÀsare.

Ett sĂ€tt att minska storleken pĂ„ en Word-fil med eller utan gratisbilder online indikerar en funktion i sjĂ€lva Word som gör detta. DĂ€rför mĂ„ste anvĂ€ndaren hitta “Arkiv“, VĂ€lj sedan ett alternativ”Kontrollera dokumentet” och slutligen, “Utför en inspektion“.

ÅtgĂ€rden kommer att ta bort dubblerad information, behöver nĂ„gra ord eller bilder som inte stĂ€mmer överens med informationen i dokumentet. Men det Ă€r vĂ€ldigt viktigt att supporten ibland kan ta bort vĂ€rdefull information, anvĂ€ndaren mĂ„ste vara försiktig.

Undvik kÀllorna

Typsnitt Àr en onödig aspekt som vissa anvÀndare gör med avsikten att göra det lÀttare för andra att komma Ät. Eftersom programmet Àr designat för att öppnas var som helst med stöd av.

Ett koncept för att minska storleken pĂ„ en Word-fil med eller utan onlinebilder gratis Ă€r att redigera texten och bara inkludera kĂ€llan. I fallet med att Ă€ndra detta vĂ€rde Ă€r den idealiska lösningen att följa sökvĂ€gen: “Arkiv> Alternativ> Spara“För att kunna avmarkera kĂ€llan till en fil.

0 Shares