Hur migrerar eller kopierar jag filer mellan Dropbox, Google Drive och OneDrive? (Exempel)

Om du använder en mängd olika molnplattformar eller tjänster rekommenderar vi att du läser följande artikel om Hur migrerar eller kopierar jag filer mellan Dropbox, Google Drive och OneDrive? för att skydda vår information på olika webbplatser.

Utan tvekan rekommenderas starkt att lagra våra dokument i molnet för att ha tillgång till dem var som helst, när som helst. I alla fall rekommenderas det att du krypterar dina filer innan du laddar upp dem till molnet. I följande handledning kommer vi också att visa dig andra funktioner som du kan ha mycket nytta av.

Molntjänster

Molnlagring är ganska populär idageftersom det inte kräver fysiskt utrymme. Istället lagras information på flera servrar för åtkomst när som helst, var som helst, så länge du har en internetanslutning.

De bästa molnlagringstjänsterna är Dropbox, Google Drive och OneDrive. Var och en av dessa tjänster kommer att erbjuda olika funktioner som kan vara användbara beroende på varje användares behov.

I alla fall föredrar vissa att använda alla tjänster som kommer att ge dem olika plattformar där de säkert kan lagra alla sina dokument, men vad händer om du vill överföra filer mellan plattformarna som nämns ovan?

Sanningen är att dokument kan överföras mellan olika molntjänster, men inte inbyggt. I de flesta fall kräver detta extern programvara eller plattformar. Läs informationen nedan lär dig att göra denna process mycket enkelt.

Hur migrerar eller kopierar jag filer mellan Dropbox, Google Drive och OneDrive?

Utan tvekan är ett av de enklaste sätten att överföra och dela molnfiler att använda Multmoln. Multcloud är en applikation designad just för detta ändamål, som gör att du kan överföra filer mellan Dropbox, Google Drive, OneDrive och andra plattformar utan större svårighet.

Denna process kan vara mycket användbar om du har flera molnsäkerhetskopior av de dokument som du anser vara viktiga. Dessutom kommer Multcloud att göra det lättare att överföra filer, vilket gör processen mycket snabbare än andra metoder.

  1. Den här gången kommer vi att använda verktyget Multcloud.
  2. Sidan kräver registrering, så gå till avsnittet “Prenumerera nu”, utrymmet de bor i, kan du starta registreringsprocessen. Följ bara anvisningarna som webbplatsen ger dig. Se också till att kontrollera din e-post efter att du har slutfört din registrering eftersom du kommer att få ett verifieringsmejl.
  3. När du väl har registrerat dig på Multcloud-tjänsten är det första du behöver göra att gå till webbplatsen som vi angav tidigare och klicka på “Logga in”, som används för att komma in i systemet.
  4. När du väl är inloggad på rätt sätt är det dags att välja tjänsten du vill återställa dina filer från och skicka dem till en annan plattform. Välj den här tjänsten och logga in med lämpliga behörigheter som krävs av Multcloud.
  5. I menyn till vänster hittar du alternativet “Lägg till molnenheter“Ett utrymme där olika molntjänster kan läggas till på lämpligt sätt.
  6. Efter att ha konfigurerat molnplattformarna, gå till tjänsten du vill kopiera filer från, välj vad du vill överföra och högerklicka, gå nu till alternativ Kopiera till.
  7. Genom att göra ovanstående bör du redan ha utrymmet i filen från en annan plattform eller molntjänst som de har med ett annat verktyg av denna stil, så att du kan flytta dokument mellan Dropbox, Google Drive och One Drive.

Relaterade Artiklar

Back to top button