Hur många språk kan jag lära mig med Duolingo? Och på samma gång?

Duolingo är ett av de mest kompletta språkinlärningsverktygen som finns idag. Detta beror på att det inte bara lär oss olika ord på främmande språk, utan också ger oss olika alternativ som i hög grad kompletterar hela inlärningsprocessen. Om du vill uppnå mer genom att använda denna berömda app kommer vi att visa dig idag hur många språk kan du lära dig med Duolingo På ett enkelt sätt.

Hur många språk kan du lära dig med Duolingo?

Det råder ingen tvekan om att Duolingo snabbt har blivit ett av de mest omfattande och effektiva sätten att hantera ett främmande språk. Detta är på grund av honom enkelhet och användarvänlighetgenom att vara tillgänglig för människor i alla åldrar och omständigheter.

Dessutom, förutom traditionell utbildning, tillåter det oss att använda verktyg som forum, anteckningar och mer för att lära oss engelska och många andra tillgängliga språk gratis.

När du väl börjar lära dig ett språk på denna fantastiska plattform är det därför normalt att du vill hitta ett sätt att fortsätta lära sig andra. Men hur många språk är tillgängliga på Duolingo? Tja, allt beror på vilket språk du lär dig.

Till exempel, om du lär dig engelska, finns mer än 30 olika språk tillgängliga eller under utveckling för inlärning. Faktum är att vi till och med kan välja att lära oss två fiktiva språk, Klingon och High VA, vilket är perfekt för science fiction- och fantasy-fans.

Nu, om vi lär oss spanska, kommer den här listan att minska något, och endast 10 av de 30 som anges ovan kommer att vara tillgängliga. Även om detta verkligen är ett mycket mindre belopp, förtar det inte det undervisningens kvalitet detta.

Om du framgångsrikt har loggat in på Duolingo från andra språk, kommer du att kunna hitta listan över tillgängliga språk när du blir ombedd att välja det du föredrar att studera.

Hur lär jag mig mer än ett språk samtidigt på Duolingo?

När vi börjar använda Duolingo och upptäcker alla fantastiska möjligheter som att lära oss ett nytt språk, vill vi verkligen lära oss mer och mer. Därför har Duolingo-utvecklare under åren bestämt sig för att implementera möjligheten att lära sig mer än ett språk åt gången.

Stegen för att göra det är mycket enkla. Om du studerar på en PC måste du gå till avsnittet “Kurser” på den officiella webbplatsen och, naturligtvis, välja en ny där från det redan skapade kontot.

Efter att ha valt ett nytt språk att lära sigkan du ändra språket du vill lära dig just nu genom att använda rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet på sidan.

Även om du lär dig flera språk samtidigt, kommer det inte att påverka dina framsteg på andra. Än så länge finns det ingen gräns för vilka språk du kan lära dig direkt, de är alltid tillgängliga på det primära språket på ditt Duolingo-konto. Å andra sidan kan det vara ett mer personligt val, anpassat efter omständigheterna och möjligheterna för var och en av dem. Faktum är att du kan använda appen för att lära dig italienska, franska, engelska och många fler på samma gång.

Hur lär man sig mer än ett språk i Duolingo från appen?

Om du har en applikation och du vill lära dig flera språk samtidigt, gå bara till huvudsidan och klicka på flaggan för det språk du för närvarande lär dig. Tryck när du är klar “Lär dig fler språk” och välj den du föredrar. Det är allt!

Precis som på hemsidan kan du ändra vilket språk du vill lära dig för tillfället genom att använda rullgardinsmenyn som i det här fallet finns genom att skjuta vänster sida av skärmen. Vi hoppas att du finner allt detta mycket användbart och att du kommer att lära dig mycket mer med Duolingo.

Relaterade Artiklar

Back to top button