Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur många enheter kan titta på Disney Plus samtidigt

I den digitala industrins tid och hur snabbt streamingtjänsterna utvecklas är det ingen överraskning att många människor vill dela möjligheten att titta på innehåll från olika platser samtidigt. Till exempel att sitta hemma i olika städer och titta på samma film med vänner.

Disney gör det möjligt. Men det har sina begränsningar och i den här artikeln kommer du att lära dig hur du tittar på Disney Plus på olika enheter samtidigt.

Hur fungerar Disney Plus-delning

För att börja använda Disney Plus behöver du ett abonnemang. När du skapar ett konto kan det kopplas till sju olika profiler. Planen är tänkt att täcka ett helt hushåll, där varje medlem har sina skräddarsydda Disney Plus-upplevelser.

Du kan också dela ditt konto med dina vänner, etc., men var medveten om attt Disney Plus tillåter bara upp till fyra enheter åt gången. Så var försiktig och ha detta i åtanke när du ger någon ditt konto användarnamn och lösenord.

Företaget är medvetet om att dess användare delar lösenord och inser att de förlorar lite pengar på detta, men det är inte särskilt betydande.

Är det okej att dela Disney Plus

Finns det ett problem om Disney får reda på att du delar lösenordet med dina vänner eller familj? Låt oss bara säga att det finns en acceptabel gräns här. Enligt Disney Pluss användarvillkor, att dela ditt lösenord med andra är förbjudet. Företaget är väl medvetet och förstår att användare inte kommer att betala för mycket och bara delar sina konton med sina nära. Det är därför de övervakar onormala inloggningar.

Det betyder att om du säljer din kontoinloggning till flera personer för en vinst, eller om du ger inloggningsinformation till alltför många tittare, kan företaget få reda på det. Därför kan Disney vidta åtgärder (möjligen blockera ditt konto, men det kan gå mycket längre beroende på vad du gör).

Men om du delar ditt konto med en vän eller bekant och inte delar det med alla runt omkring, är du inte i fara. Annars kan ditt konto blockeras. Så även om delning inte är förbjudet är det inte direkt uppmuntrat.

Vad är en presentprenumeration

Vad Disney Plus erbjuder i det här fallet är ett abonnemang som gåva. Det är dock bara för ett år och den lyckliga personen måste skapa ett nytt konto.

Så här delar du Disney Plus med ditt lösenord

När du delar ditt konto med familj eller vänner kan du dela upp prenumerationsavgiften och det är ganska sparsamt. Men det finns några saker att tänka på när du använder den här metoden.

  • Övervakning av antalet enheter som används. Disney Plus låter dig streama samtidigt på upp till 4 enheter. Var medveten om detta när du delar lösenordet med dina nära och kära. Annars kanske du inte kan se ditt favoritprogram en kväll
  • Använda olika lösenord. Använd aldrig ditt Disney Plus-lösenord på samma sätt som för tjänster där viktiga personuppgifter lagras. Annars kan personen som du delar ditt konto med ha tillgång till mer än att bara titta på film. Glöm inte att ditt lösenord kan nå andra människor också
  • Disney Plus-felkoder från delning. Om någon har skrivit in lösenordet eller loggat in felaktigt under en tid kan det gå sönder och du kan möta felkoder som 5, 7, 8 och 9 när du loggar in. Du kan också se felkod 13, vilket innebär att den tillåtna enhetsgränsen maxade
  • Nedladdningar från delning. Det finns tillfällen när personer du känner kommer att be dig att låna ut ett konto för att ladda ner filmer. Men du måste komma ihåg att nedladdningar är begränsade till tio enheter, vilket innebär att den fylls upp ganska snabbt när du delar din Disney Plus-inloggningsinformation

Och det är i stort sett allt du behöver veta om att streama Disney Plus på olika enheter åt gången.