Hur man visar vad du spelar med din Discord-status – Onlinespelare

Spelaren måste ha tålamod; Efter några onlinematcher måste du alltid vänta på resultaten, så det är en gradvis process. När förutsättningarna för spelet är gynnsamma kan resultaten dyka upp efter varandra eller de bästa spelarna; sedan spelarna som till slut vann spelet.

Allt detta är väldigt spännande för flerspelare online, och att se hur spelet utvecklas är imponerande. Vi har sett hela denna process i de olika befintliga spelen på internet och i i fall att Discord – Spelare, det är inget annat. Vi kommer dock att utforska hur du ändrar din status i ditt Discord-konto och hur du visar vad du spelar automatiskt på ditt Discord-konto.

Hur ändrar jag status på mitt Discord-konto?

Ändra statusen i ditt Discord-konto så att det ser ut så du är online, ledig, stör inte eller osynligDet är väldigt enkelt, följ bara dessa enkla steg:

 1. Fortsätt att klicka på din avatarstämpel, som finns till höger, “i Discord-klienten”.
 2. Välj det tillstånd du vill sätta, ja, varje gång du vill ha det tillståndet måste du ändra det annars kommer det att placeras automatiskt när Discord startar om.

Hur visar jag vad du spelar automatiskt på ditt Discord-konto?

För att automatiskt se vad du spelar på ditt Discord-konto har du två alternativ: på Discord-mobilappen och på Discord PC-plattformen.

I Discord-mobilappen

Ner visa vad du spelar automatiskt Förbi Discord-appen för mobila enheter, du kan göra så här:

 1. Fortsätt att klicka på de tre linjerna med horisontell form i det övre vänstra hörnet.
 2. Klicka sedan på ditt namn längst ner och sedan på “växel representerad” konfigurationen.
 3. Scrolla ner och klicka på alternativet som heter “Spelaktivitet” och välj “Visa vad du spelar”.

Med Discord för PC

För att visa dig vad du spelar automatiskt på Discord för PC kan du uppnå det enligt följande, vilket vi kommer att påpeka nedan:

 1. Gå till valfri Discord-server och klicka på valet med titeln ‘Användarinställningar som är längst ner med en stämpel i form av ett “kugghjul”.
 2. Ett fönster öppnas som du behöver gå in i och på vänster sida ser du en kolumn som presenterar olika användbara alternativ.
 3. Gå ner tills du kommer till avsnittet som heter “Aktivitetsinställningar” och klicka på det titulerade val “Aktivitetsstatus”.
 4. Gå till aktivera alternativet med titeln “Visa aktuell aktivitet som statusmeddelande” och du kommer att se vad du spelar automatiskt i din status.

Hur synkroniserar du Discord med din dator så att den automatiskt visar vad du spelar?

 1. Gå till valfri Discord-server och klicka på valet med titeln ‘Användarinställningar’ som är längst ner med en stämpel i form av ett “kugghjul”.
 2. Ett fönster öppnas som du behöver gå in i och på vänster sida ser du en kolumn som presenterar olika användbara alternativ.
 3. Gå ner tills du kommer till avsnittet som heter “Aktivitetsinställningar” och klicka på det valet med titeln “Aktiv status”.
 4. Gå till aktivera alternativet med titeln “Visa aktuell aktivitet som statusmeddelande” och du kommer att se hur visar vad du spelar automatiskt i din status.
 5. Om det fortfarande inte visar vad du spelar, gå tillbaka till “Aktiv status”, klicka på “Lägg till” och sedan till “Kan du inte se ditt spel?”
 6. Du kommer att se flera fönster, välj det lämpliga med det spel du för närvarande spelar och klicka på “Lägg till spel” och det är allt.

Varför kan du inte redigera din status när du kör ett verifierat spel?

När du startar ett verifierat spel kan du inte redigera din status eftersom Discord har en teknik för automatisk upptäckt som kontrollerar vad som etableras på ditt system. Denna teknik känner igen otaliga verifierade videospel som visas av “LeagueofLegends.exe”, vilket låter dig fylla i statusmeddelandet för “Playing League of Legends”.

Då inser Discord i sin “Task Manager” att det här spelet kan köras och då kommer det inte att tillåta dig att redigera din status utan kommer ut med namnet på spelet.

Redigera overifierade spel

För overifierade spel kan de redigeras, följ bara instruktionerna nedan:

 1. Fortsätt att öppna och kör spelet I bakgrund; Gå sedan till Discord och klicka på alternativet “Användarinställningar”.
 2. Klicka på menyn till vänster och klicka på “Spel” för att lägga till den till höger.
 3. Lägg manuellt till ett av spelen eller programmen från den visade listan och Fortsätt skriva aktivitet i spel‘, någonting speciellt.
 4. När du har avslutat spelet, tryck på “Alt-Tab”-tangenterna och fortsätt för att öppna Discord och fortsätt igen enligt de tidigare angivna instruktionerna.
 5. När du är klar med ditt statusmeddelande, då kommer att vara synlig på Discord så länge den är öppeneftersom stängning ändrar meddelandet.
 6. Om du inte vill att Discord ska avslöja alla spelare som fortfarande spelar “The Sims 4” för nionde dagen i rad, stäng av det.
 7. Denna avaktivering görs helt enkelt från samma spelläge, helt enkelt genom att gå in i menyn Spel.
 8. Du måste avaktivera den genom att ange ett urval ‘Visa spelet som körs just nu som ett statusmeddelande “.

Relaterade Artiklar

Back to top button