Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man visar T-Mobile textmeddelanden online

T-Mobile är en av de största mobiloperatörerna i USA, och de erbjuder en mängd olika tjänster till sina kunder. En av tjänsterna som T-Mobile tillhandahåller är möjligheten att se dina textmeddelanden online.

Detta kan vara till hjälp om du behöver hämta ett viktigt meddelande eller om du vill spara dina textkonversationer. I den här artikeln guidar vi dig genom stegen för att se dina T-Mobile-sms online.

Oavsett om du använder en dator eller en mobil enhet visar vi dig hur du kommer åt dina meddelanden var som helst med en internetanslutning.

Med denna kunskap kommer du enkelt att kunna visa och hantera dina textmeddelanden, vilket gör kommunikationen med vänner, familj och kollegor bekvämare än någonsin tidigare.

Hur får man textmeddelanden från T-Mobile?

Du kan enkelt komma åt dina textmeddelanden på T-Mobile. Detta kan vara till hjälp om du behöver hämta ett viktigt meddelande eller om du vill spara dina textkonversationer.

Här är stegen för att få textmeddelandeavskrifter från T-Mobile:

Steg 1: Logga in på ditt T-Mobile-konto

Det första steget för att få textmeddelanden från T-Mobile är att logga in på ditt konto. Du kan göra detta genom att gå till T-Mobiles webbplats och klicka på “Mitt konto” knapp. När du har loggat in kommer du att föras till din kontoöversikt.

Steg 2: Välj vilken typ av användning som ska skrivas ut

När du har loggat in väljer du “ANVÄNDANDE” alternativ från menyn. När användningsinformationen visas väljer du vilken typ av användning som ska skrivas ut: Data, Meddelanden eller Samtal. För textmeddelandeavskrifter, välj “Meddelanden.”

Steg 3: Ladda ner transkriptionerna

Efter att ha valt “Meddelanden,” gå till raden du vill visa och välj “Ladda ned textmeddelandeavskrifter”. Du kan ladda ner utskrifterna i antingen PDF- eller CSV-format.

Hur får man T-Mobiles textmeddelandehistorik online?

En av tjänsterna som T-Mobile tillhandahåller är möjligheten att komma åt din textmeddelandehistorik online.

Detta kan vara till hjälp om du behöver hämta ett viktigt meddelande eller om du vill spara dina textkonversationer. Här är stegen för att få T-Mobiles textmeddelandehistorik online:

Steg 1: Logga in på ditt T-Mobile-konto

Det första steget för att få T-Mobiles textmeddelandehistorik online är att logga in på ditt konto. Du kan göra detta genom att gå till T-Mobiles webbplats och klicka på “Mitt konto” knapp. När du har loggat in kommer du att föras till din kontoöversikt.

Steg 2: Välj alternativet “Användning”.

När du har loggat in väljer du “Användande” alternativ från menyn. När användningsinformationen visas väljer du vilken typ av användning som ska skrivas ut: Data, Meddelanden eller Samtal. För textmeddelandehistorik, välj “Meddelanden.”

Steg 3: Visa din textmeddelandehistorik

När du har valt “Meddelanden,” du kommer att se en lista över dina textmeddelandekonversationer. Du kan se datum, tid och telefonnummer för varje meddelande. Du kan också se innehållet i meddelandet genom att klicka på meddelandet.

Steg 4: Ladda ner din textmeddelandehistorik

Om du vill ladda ner din textmeddelandehistorik kan du göra det genom att klicka på “Ladda ner” knapp. Du kan ladda ner din textmeddelandehistorik i antingen PDF- eller CSV-format.

Det är viktigt att notera att T-Mobile bara sparar textmeddelandehistorik i upp till ett år. Om du behöver historik som är äldre än ett år kan du behöva kontakta T-Mobiles kundtjänst för hjälp.