Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man visar Instagram-berättelser på dator (exempel)

Instagram Stories (även känd som Instagram Stories) har blivit allt populärare bland användare av detta sociala nätverk; och det är denna funktion som tillåter användare att dela vissa publikationer, videor, marknadsföra produkter eller genomföra undersökningar inom 24 timmar.

Du kan också vara kreativ och anpassa varje berättelse med text, uttryckssymboler eller teckningar, vilket gör att du kan skapa fantastiska berättelser. Men till skillnad från andra sociala nätverk kan Instagram Stories inte kommenteras eller gillas, du kan bara skicka ett meddelande privat.

Om du använder det här sociala nätverket på din dator och du vill se historiken för alla dina kontakter, men du inte vet var du ska se dem; I det här inlägget kan du lära dig hur du tittar på Instagram Stories från din dator på ett väldigt enkelt sätt.

Hur kan jag se Instagram-berättelser på min dator?

Ett tag kunde Instagram-berättelser bara ses på en mobil enhet; Men Instagram har redan implementerat den här funktionen för de användare som hanterar Instagram från en dator och det är väldigt enkelt att se berättelserna.

 1. Du borde öppna din Instagram-profil från din datorgenom att ange det användarnamn och lösenord du brukar använda.
 2. Efter att ha loggat in kommer du att kunna bläddra på startsidan för ditt konto; högst upp hittar du en bar med nyligen publicerade berättelser. (Om fönstret är i full storlek kan det här fältet visas som en ram i det övre högra hörnet under profilnamnet.)
 3. För att se dina kontakters historik måste du göra klicka på din profilbild och ett galleri med alla berättelser om den valda kontakten visas omedelbart.

När en persons berättelse dyker upp kan du styra uppspelningen med ditt tangentbord; till exempel, om du trycker på markörerna åt vänster och höger kommer du att kunna flytta innehållet, och om du trycker på Esc-tangenten kommer du att kunna stänga publikationen.

Det är mycket enkelt att se dina kontakters historik; ha detta i åtanke Du kan inte länka eller kommentera publikationen; men om du vill säga något om publiceringen kan du skicka ett direktmeddelande till honom.

I fältet där berättelser visas, kommer berättelserna som lagts upp av dina kontakter alltid att visas, så om du trycker för att spela upp historiken för en specifik kontakt efter att spelningen är klar, kommer nästa berättelser för den andra kontakten att visas automatiskt.

Ett annat sätt att se dina följares berättelser:

 1. Efter att ha loggat in gå till din profil (genom att klicka på bilden av ditt konto).
 2. Klicka på Alternativet “Sedda”. och ett litet fönster visas omedelbart med listan över kontakter som du följer; Om en färgad cirkel visas i dina kontakters profilbild, finns det artiklar som du inte har sett ännu.
 3. Klicka på din profilbild och allt personen har lagt upp i sin berättelse visas automatiskt.

Observera att när du tittar på dina kontaktberättelser kan de bli medvetna om detta. Så om du vill titta på berättelser utan att synas här, så visar vi dig vad du behöver göra. Dessutom kan du också ladda upp Instagram-berättelser från din dator.

Hur ser man Instagram-berättelser utan att bli sedd från din dator?

 1. Du måste logga in på Instagram.
 2. Ladda ner Chrome IG Story från webbläsaren Chrome.
 3. Efter nedladdningen kommer du att se en bild som liknar den från Instagram, men i Chrome-färger, du måste klicka på den här ikonen.
 4. Ett fönster kommer att visas med ett antal alternativ, bland vilka Chrome IG Story-alternativet kommer att visas med en ikon; på höger sida hittar du ögonikonen, om den inte är överstruken, klicka på den så att du kan se berättelserna utan att bli upptäckt.
 5. På höger sida ser du en sökmotor där du måste kopiera namnet på den person du vill ska se deras berättelse och klicka på deras foto. På så sätt kommer du inte att upptäckas.

Instagram Stories låter dig dela dina dagliga upplevelser med dina följare; vilket kommer att ha stor inverkan på dem och göra dig mer populär. Fortsätt och börja använda den här delade Instagram-funktionen; Men missa inte möjligheten att lägga upp fantastiska bilder från din dator heller.