Hur man visar en glömd konversation på Facebook Messenger

Facebook Messenger har blivit en mycket populär applikation. Meddelanden är väldigt praktiskt och anpassar sig till många enheter. Chatt- och meddelandetjänsten i appen innehåller verktyg för att hålla dina chattar organiserade. Du kan arkivera och avarkivera dina meddelanden för att läsa dem senare.

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du organiserar Facebook Messenger-chattar på mobila enheter och visar arkiverade chattar. Därför rekommenderar vi att du läser artikeln vidare.

Hur organiserar man chattar från Facebook Messenger på mobilen?

I Facebook Messenger får vi många meddelanden från våra kontakter och följare. Men även i meddelandefältet du får från de som nyligen installerat appen, de senare är automatiska meddelanden. Men i slutändan desorganiserar alla dessa meddelanden våra chattar. Så här kan du organisera dina chattar.

Sättet att organisera chattar i Facebook-appen är att arkivera konversationer på Facebook Messenger så att du kan komma åt dem på ett ordnat sätt och läsa om de du fick för ett tag sedan och som du vill komma ihåg. För att arkivera, gå bara in i Facebook Messenger-applikationen och leta reda på den specifika du vill spara i meddelandefältet. Svep åt vänster och tryck på Arkivera. På så sätt kommer du att hålla ordning i chattarna.

Var kan jag se alla mina arkiverade Messenger-chattar och flytta dem till huvudchatten?

Om du vill se sparade meddelanden igen kan du enkelt visa dem. Följ bara dessa steg: Du anger din Messenger-appen, klicka på din profilbild finns i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj Arkiverade chattar. Där ser du alla arkiverade chattar sorterade efter datum.

För att flytta dem till huvudchatten är proceduren lika enkel. Du loggar in på Facebook Messenger-applikationen, letar reda på den specifika chatten du vill packa upp med hjälp av sökmotorn, dubbelklickar på Chatt så flyttas den till huvudchattfältet. Du skickar ett meddelande till den kontakten och chatten tas bort från arkivet.

Hur kan man enkelt visa och ladda ner arkiverade meddelanden från Windows och Mac?

Från en dator måste du ange ditt Facebook-konto från Internet, för detta, följ proceduren nedan. Logga in på ditt Facebook-konto, klicka på Messenger-ikonen. Du kan se de senaste konversationerna där, för att se dem alla klickar du på Visa alla i Messenger. Du klickar på de tre prickarna eller i Inställningar och sedan på Hidden Chats eller Archived Conversations.

På så sätt kan du se dina arkiverade meddelanden. När du har hittat chatten du vill ta bort från arkivet, du trycker på den, du skickar ett meddelande och det är allt. Du kan se meddelandet i din inkorg på ditt Facebook Messenger-konto.

Vad händer om jag inte kan arkivera mina chattar i Messenger?

Funktionen för arkivering och uppackning av chattar i Facebook Messenger-appen är tillgänglig på alla mobila enheter och till och med på en dator. Men om du försökte arkivera chatten utan framgång. Du kan behöva ta nästa steg.

Uppdatera applikationen

Kom ihåg att Facebook Messenger-applikationen introducerar modifieringar på plattformen löpande, för att kunna använda dem är det nödvändigt att uppdatera applikationen. Om du upptäcker att någon aspekt av appen inte fungerar eller om du har problem med att arkivera chatten bör du kontrollera om en appuppdatering är tillgänglig och börja uppdatera Facebook Messenger-appen på din iPhone eller Android. Det är mycket viktigt att ha den senaste versionen av Messenger för att inte tappa några nyheter, dvs få ut det mesta av din ansökan.

Vilka är skillnaderna mellan att arkivera och ta bort ett meddelande eller en konversation på Facebook Messenger?

En viktig aspekt att tänka på är att arkivering av en chatt inte är detsamma som att radera den. Båda åtgärderna skiljer sig från varandra. När du arkiverar en chatt försvinner den tillfälligt från huvudfacket så att den lagras i en annan del av dina arkiverade chattar, och du kan komma åt dem när som helst och flytta dem till huvudchatten.

För det andra, när du tar bort chatten då den försvinner permanent från din meddelandebox på din mobiltelefon och du kan inte komma åt dem igen eftersom de har tagits bort från Messenger-appen, det är en åtgärd som körs permanent.

Relaterade Artiklar

Back to top button