Hur man visar eller visar internethastighet i systemfältet med NetSpeedMonitor

Allt du kan göra med din dator är imponerande, all information du har tillgång till. Jo, det är information om allt som omger dig, det vill säga några steg bort eller avlägsna händelser. Kort sagt, räckvidden för internet är kortare. Att lära hur man visar eller visar internethastighet i systemfönstret med NetSpeedMonitor Detta är grundläggande.

Att hålla din internethastighetsinformation korrekt och uppdaterad är mycket viktigt, särskilt om din mobila internethastighet är långsam. Detta hjälper till att ta reda på om sidan du försöker besöka har plattformsfel eller om det är en kontrakterad tjänst. Dessutom är det det bästa sättet att se om den avtalade planen levererar den utlovade hastigheten.

Vad är NetSpeedMonitor?

Mycket ofta måste denna typ av åtgärd utföras via vilken onlineplattform som helst. Men vi har inte alltid tid att använda webbläsaren medan vi jobbar, eller hur?

Så vad kan vara bättre än att surfa eller visa din internethastighet i aktivitetsfältet? Ta bara en titt… och det är allt! Tja, NetSpeedMonitor ger dig den möjligheten.

Det är en enkel applikation som är ansvarig för att mäta intensiteten eller styrkan hos en signal. Dessutom integreras den med datorns aktivitetsfält, vilket gör du kan komma åt informationen omedelbart.

Förbättra internetprestanda

Din internethastighet är avgörande för praktiskt taget alla dina dagliga uppgifter. Men ibland är det vårt fel att det inte fungerar bra.

Därför är det mycket viktigt att veta var du inte ska placera din WiFi-router. Nu om ditt internet fortsätter att kämpa trots dessa förutsägelser, är det sant kolla bättre med NetSpeedMonitor.

Ladda ner och installera NetSpeedMonitor

Det är enkelt för NetSpeedMonitor att förse dig med den information du behöver om internetuppladdnings- och nedladdningshastigheter. Naturligtvis för detta ändamål du måste ladda ner och installera den.

Installationsprocessen är ganska enkel. Även om det är ett program med en viss forntid, vissa problem kan uppstå. Faktum är att programmet inte är tänkt att vara kompatibelt med Windows 8 och 10. Här är dock några intressanta tips för att få det att fungera perfekt.

 1. Före installationen, hitta och välj installationsfilen för NetSpeedMonitor.
 2. Högerklicka på filen och gå till avsnittet “Egenskaper”.
 3. Gå till fliken “Kompatibilitet”.
 4. Gå sedan till avsnittet “Kompatibilitetsläge”.
 5. Markera rutan “Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för:” och välj “Windows Tidigare version” i fältet som du ser nedan.
 6. Nu kan du installera NetSpeedMonitor!

Se internethastighet i aktivitetsfältet

Efter att ha installerat programmet är det dags att gå visa eller visa internethastighet i aktivitetsfältet. Det är ännu lättare! Du behöver bara göra följande:

 1. Högerklicka på aktivitetsfältet i Windows.
 2. Håll muspekaren över avsnittet “Verktygsfält”.
 3. Välj alternativet “NetSpeedMonitor”.
 4. Din internethastighet visas automatiskt i systemfältet.

Konfiguration och anpassning

Om du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kanske din internethastighet inte visas eller visas i verktygsfältet. Som standard visar NetSpeedMonitor internethastigheten över Ethernet.

Vad mer, Du behöver inte konvertera megabyte till gigabyte med formel längre. Eftersom programmet låter dig justera hastighetsegenskapen.

 1. Högerklicka på NetSpeedMonitor i verktygsfältet.
 2. Klicka på “Inställningar”.
 3. I avsnittet “Nätverksgränssnitt” väljer du datorns trådlösa nätverksadapter.
 4. Välj önskat hastighetsområde under “Bithastighet”.
 5. Klicka på “Apply” och sedan “OK”.

Börja använda NetSpeedMonitor

Fortfarande inte ladda ner det? Vad väntar du på!? Njut av fördelarna med att veta din internethastighet på rekordtid med NetSpeedMonitor. Kontrollera att den avtalade tjänsten körs med den utlovade hastigheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button