Hur man vinner robux på roblox gratis och betalande

0 Shares

I Roblox-spelet kan du köpa mynt som kallas Robux för att spendera på plattformen. Att få den här typen av valuta i speluniversum innebär alltså att du kan köpa fler kosmetiska föremål och andra fördelar med Robux.

Roblox designades som en plattform för kreatörer, där du kan dra nytta av och dra nytta av dina skapelser, tjäna Robux genom att skapa spel, eller till och med tjäna riktiga pengar med mikrotransaktioner och genom vinstdelning. Kolla in våra tips om hur du skaffar din egen och köper unika föremål och förmågor.

Hur man tjänar Robux

Det finns inte många enkla sätt att få Robux gratis, det enklaste sättet skulle vara ett abonnemang, så du måste sträcka dig i fickan. Kanske ville du investera hundratals timmar för att bli en enormt framgångsrik speltillverkare, eller prova lyckan på någon obskyr valutagenerator online.

Samtidigt är det möjligt att tjäna några mynt genom att sälja föremål till andra spelare som tjänar samma pengar som du skulle behöva göra på den riktiga vägen. Här är vad du kan göra för att få din Robux:

Kläderförsäljning i spel

Skins är de mest populära alternativen för att tjäna lite pengar i alla spel, med Roblox skulle det inte vara annorlunda. Men det är inte bara blommor, så du kan komma in på hudförsäljningsmarknaden, du behöver nödvändigtvis ett abonnemang. Om du är en bra säljare borde detta inte vara ett problem.Sälj skinn för att vinna robux

  • Du kan skapa unika kläddesigner för skjortor, byxor, skjortor.
  • När du gör en försäljning får du 70% av den totala försäljningen i Roblux, medan de övriga 30% kommer att användas för att stödja Roblox-ekonomin genom att minska inflationen.
  • När försäljningen är gjord kommer dina pengar att vara tillgängliga inom 3 dagar för alla försäljningar du gör.

Om du har några andra frågor angående försäljning i spelet eller vad som krävs för att komma in på marknaden, läs den officiella spelwikin på engelska Making Avatar Clothing .

Köpa mynt på hemsidan

Vissa människor har tillräckligt med pengar för att få sina Robux-mynt snabbare, och du kan spendera riktiga pengar för att få dina virtuella mynt i spelet. Du kan köpa Robux i spelet eller från Roblox webbplats.

  1. Gå till Roblox och logga in med ditt användarnamn och lösenord;
  2. Klicka på “Robux” högst upp på webbplatsen, precis bredvid webbplatsens sökfält;Klicka på roblux-knappen för att köpa dina mynt
  3. Du måste nu välja vilket av följande alternativ du vill ha.
Värde Qnt. Robux
4,99 USD 400
9,99 USD 800
19,99 USD 1 700
49,99 USD 4 500
99,99 USD 10 000

Och här är några köpalternativ som frigör rätt mängd spelvaluta:

  • 100 Robux låter dig skapa en grupp eller ett id för ditt spel.
  • 1 000 Robux räcker för att ändra ditt användarnamn.
  • 50 000 räcker för att köpa den dyraste hatten i spelet.

Premiumprenumeration

Om du vill gå längre och få ett månatligt belopp i spelvaluta kan du välja en Roblox Premium-prenumeration. Det finns tre medlemsavgifter för prenumerationstjänsten, som alla ger dig en månatlig Robux-lön att spendera:

Värde Qnt. Robux
$4,99/månad 450/mån
$9,99/månad 1 000/mån
$19,99/månad 2.200/mån

Var och en av dessa nivåer låser upp alla tillgängliga funktioner med undantag för toppnivån – som låser upp utvecklarbörsen, bonustillbehör och medlemsutrustning. Developer Exchange (DevEx) kräver att du har vunnit 100 000 Robux, och låter dig byta ut dem mot riktiga pengar.

0 Shares