Hur man vet om någon blockerade dig på Hangouts

Hur man vet om någon blockerade dig på Hangouts

Hangouts är Googles meddelandeplattform, och den är skapad på ett sådant sätt att den kan integreras med flera appar. Det fungerar med Gmail, och du kan ansluta till vilken person som helst på Hangouts via Gmail-ID:t. Appen fungerar med Google Workspace, Google Meet och många fler. Det låter användaren videosamtal med vem som helst i Google Hangouts. Appen har gjort ett Google Meet-schema för gruppsamtal och skickar meddelandet till alla i gruppen. Det erbjuder också ett blockeringsalternativ för att blockera den olämpliga personen, och du kan avblockera dem när som helst. I guiden nedan kommer vi att lära oss hur du vet om någon har blockerat dig på Hangouts.

Hur man kontrollerar om någon blockerade dig på Hangouts

Det finns inget direkt sätt att känna till personen som har blockerat dig i Hangouts. Hangouts-appen levererar inga meddelanden eller aviseringar om blockeringen.

1. När du skickar ett meddelande till personen kommer ditt meddelande inte att levereras till personen. Istället får du ett meddelande som ” Meddelandet levererades inte eftersom den andra personen har blockerat dig.” Meddelandet kan vara något som ett textmeddelande, foto, video, länkar, mer.

2. Om du försöker ringa personen på Google Hangouts kommer du inte att kunna ringa den blockerade personen. Du kan inte ens dela Länk för Google Meet-videosamtal till den personen i Hangouts.

3. Det sista sättet är att lägga till personen i vilken social grupp som helst. Om personen har blockerat dig. Då kommer du att förbjudas lägga till personen i grupper, cirklar.

Därför har vi sett de möjliga sätten att veta att någon har blockerat dig eller inte i Hangouts. Du kan rapportera personen medan du blockerar. den “Blockerade människor” i inställningarna kommer att ha listan över personer du har blockerat, och du kan enkelt avblockera dem när som helst.

Om du har några frågor och förslag till proceduren ovan, vänligen meddela oss i kommentarsektionen nedan. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att få chansen att titta på andra tekniska och strömmande appar-relaterade artiklar.

Relaterade Artiklar

Back to top button