Hur man vet om nĂ„gon Ă€r ansluten till mitt Wi-Fi och blockerar det – UpptĂ€ck Wi-Fi-intrĂ„ngare

0 Shares

Om du ibland surfar tyst pÄ Internet, inklusive tittar pÄ YouTube-videor i HD-kvalitet, letar efter information om nÄgot, gör dina lÀxor och plötsligt blir din Wi-Fi-anslutning lÄngsammare, kanske nÄgon, utan ditt konto, har stulit Wi-Fi-nyckel. Hur kan du fixa det hÀr problemet och blockera det? HÀr visar vi hur du gör.

Ta reda pÄ vem som Àr ansluten till ditt Wi-Fi

Det första du bör göra Àr att öppna filen vilken sida som helst, i den valda webblÀsaren; du fortsÀtter att ange IP-adressen för din router eller modem; Men du kanske undrar var jag kan hitta den IP-adress?

Tja, man mÄste se bakifrÄn modem eller router, hittar du en etikett med en streckkod; vanligtvis placerad i delar eller hÄrdvaruÄtkomstdata, med en lÀnk som börjar med .

NÀr du hittar adressen du kopierar i din webblÀsare och öppnar den hÀr lÀnken kommer den att omdirigera dig till sidan routers mÀrke eller modem, och sedan kommer det att frÄga dig om anvÀndarnamnet och lösenordet, som stÄr pÄ samma etikett som namnet

Efter inloggning hÀnvisar den dig till att konfigurera lösenordet; men du mÄste ange en lÀnk och en flik som sÀger var du kan se andra personer som anvÀnder din Wi-Fi.

Sedan gÄr du till ögonhÄr z NÀr du öppnar den hÀr fliken kommer du att se en lista över alla enheter som Àr anslutna till modemet eller routern; kommer att beskriva namn, IP-adress och tillÀgg MAC-kod Enheter.

SÄ nÀr du hittade detta lista och du kan se att ditt konto har fler anslutna eller misstÀnkta enheter, vad ska jag göra? Det kan du vÀl blockera den; SÄ hÀr kan du göra det.

Blockera oönskade enheter pÄ ditt Wi-Fi

TÀnk inte pÄ hur du ska göra det, det Àr enkelt och snabbt du behöver att vÀlja Mac kod och tryck pÄ höger musknapp och kopiera, om det inte tillÄter kopiering pÄ detta sÀtt kan du göra det genom att trycka pÄ tangenterna ctrl + C

Redan kopierade gÄr vi till fliken som sÀger sedan i avsnittet som sÀger Efter inmatning kommer det att finnas ett alternativ dÀr namnet pÄ ditt Wi-Fi-nÀtverk finns och det andra som vanligtvis Àr avaktiverat, vi kommer att aktivera det för att filtrera och blockera enheten.

LÀngst ner ber de dig lÀgga en fil som Àr en unik 48-bitars identifierare för att identifiera alla nÀtverksenheter; efter att ha lagt in koden du kopierade innan, anger du och för att slutföra processen vi ger.

Och enheten skulle redan vara lÄst; nÀr personen som aktiverar wifi tillÄter inte Ätkomst, Àven om du anger lösenordet igen fÄr du ett meddelande om nÀtverksÄtkomst nekad:. SÄ pÄ detta enkla och praktiska sÀtt kan du öka intensiteten pÄ din skatt igen Internet och navigera lugnt som tidigare.

Du behöver inte lÀngre oroa dig för att vissa enheter kommer in infiltrera pÄ ditt Wi-Fi-nÀtverk; ta reda pÄ hur enkelt, snabbt och utan att behöva anvÀnda en applikation du kan se vem som tar bort ditt internet. SÄledes kommer du att avsevÀrt förbÀttra din internethastighet sÄ att du kan surfa utan problem.

Och viktigast av allt, hur kan du blockera Ätkomst till Wi-Fi-nÀtverk definitivt och med bara nÄgra fÄ steg som du kan göra sjÀlv utan att behöva mycket hjÀlp. Om du gillade det Artikel eller om du har nÄgra förslag, lÀmna gÀrna dina kommentarer lÀngst ner pÄ sidan.

0 Shares