Hur man vet namnet under vilket de rÀddar mig pÄ WhatsApp

0 Shares

WhatsApp det den mest anvĂ€nda appen för snabbmeddelanden i vĂ€rlden. Att nĂ„ tvĂ„ miljarder aktiva anvĂ€ndare Ă€r imponerande… men överstiga det beloppet? Detta Ă€r galet!

Det gör det dock. Den hÀr appen fortsÀtter spara fantastiska knep för att upptÀcka. En Àr nÀr du ser ett namn eller smeknamn som en person har gett dig pÄ sin WhatsApp.

Àr det möjligt? Vad blir svÄrighetsgraden? Svaret kommer sÀkerligen att förvirra dig. SÄ fortsÀtt att ta reda pÄ det.

Smeknamn pÄ WhatsApp

MÄnga kÀnner inte till historien om den mest anvÀnda applikationen över hela vÀrlden. WhatsApp föddes som en enkel kontaktbok. KÀrnan i applikationen var att skicka statusar i WhatsApp, vilket tillÀt meddela dina kontakter att du var tillgÀnglig för att chatta. Nuförtiden kan du till och med överföra lÄnga videor pÄ WhatsApp.

Men som allt annat har evolutionen haft en stor inverkan pÄ den hÀr plattformen, inklusive meddelandehantering. PÄ kort tid skulle WhatsApp fÄnga uppmÀrksamheten frÄn stora företag som Àr villiga att investera i projektet.

För 2014 WhatsApp skulle kapas av Facebook. Trots att de behÄller sina huvudfunktioner har mÄnga plugins introducerats. Detta resulterade dock inte i en signifikant minskning av antalet aktiva anvÀndare per dag.

Personligt program

Om det Àr nÄgot som fortfarande kÀnnetecknar WhatsApp sÄ Àr det hur kontakter sparas. NÀr du lÀgger till en ny kontakt i telefonboken, om den har WhatsApp, visas den automatiskt i applikationen.

Hur kommer det att synas? Tja, pÄ samma sÀtt som du rÀddade honom. I denna mening beror allt pÄ dina preferenser. Det finns mÀnniskor som gillar att skriva sina anvÀndare med för- och efternamn. Andra gillar att spara sina kontakter endast med namn och andra med smeknamn, med möjlighet att Àndra eller redigera namnet nÀr som helst.

Visa namnen pÄ kontakter som inte Àr sparade i WhatsApp

Vad hÀnder nÀr du utbyter meddelanden med en okÀnd kontakt nÀr du Àr i en grupp? Om du har uppmÀrksammat nyheterna kommer du att visualisera det varje gruppmedlem har ett synligt namn.

NÀr du installerar WhatsApp mÄste du skapa ett konto med ett anvÀndarnamn. Detta namn kommer att vara synligt för nÀstan alla kontakter (beroende pÄ vilka sekretessinstÀllningar du vÀljer).

Å andra sidan, om en okĂ€nd eller anonym kontakt har skickat ett meddelande direkt till dig och du vill veta hans namn, vad ska du göra? LĂ€tt:

  • Klicka pĂ„ fĂ€ltet dĂ€r du kan se hans telefonnummer.
  • Detta gör att du kan ange din anvĂ€ndarprofil. Ditt anvĂ€ndarnamn ska visas precis under din profilbild.

Hur ser jag namnet eller smeknamnet en person har placerat pÄ sin WhatsApp?

MÄnga mÀnniskor Àr nyfikna pÄ att se hur nÄgon annan skrev ner dem pÄ sitt schema. Finns det ett enkelt sÀtt att ta reda pÄ det? Ja, Àven om det kan vara ganska konstigt.

Definitivt, det finns ingen funktion med vilken förnamnet eller smeknamnet kan visas att nÄgon lagt upp dig pÄ WhatsApp. Du kan göra ett litet knep för att hjÀlpa dig att lösa detta dilemma.

En bra ursÀkt och en mycket speciell begÀran

Detta Ă€r möjligt enligt följande: du mĂ„ste be den hĂ€r personen att dela din kontakt. Det kan vara du eller nĂ„gon annan som kommer att föra det vidare till dig. Du mĂ„ste komma med en mycket bra ursĂ€kt för att denna begĂ€ran ska ha lite logik… Ă€ven om det verkar svĂ„rt sĂ„ Ă€r det möjligt.

Om den andra personen inte vet hur man delar din kontakt kan du vÀgleda dem. Indikation pÄ att för att göra detta bör du följa dessa instruktioner:

  1. Klicka pÄ klippikonen.
  2. VĂ€lj alternativet “Kontakt“.
  3. Hitta och vÀlj din kontakt.
  4. SÄ du mÄste klicka pÄ ikonen grön för leverans.

PÄ detta enkla och sÀregna sÀtt kan du se namnet eller smeknamnet som personen har gett dig pÄ sin WhatsApp. Hur okonventionellt det Àn kan verka, om du har tur kommer det att fungera utan större komplikationer.

SÀttet du sparar kontakter pÄ din telefon kan vara unikt. Vissa anvÀnder till och med uttryckssymboler för att markera sina kontakter. Och du? Hur sparade de dig pÄ deras WhatsApp?

Finns det ett knep för att veta vilket efternamn de bokade mig pÄ WhatsApp?

I sjÀlva verket, nej, det finns inget specifikt sÀtt pÄ vilket du effektivt kan upptÀcka vem som effektivt som du lade till.

Detta beror pÄ att WhatsApp Àr en av apparna med den bÀsta cybersÀkerheten eftersom den har mÄnga anvÀndare För stor.

Som ett resultat letar utvecklingsteamet för den hÀr appen alltid efter att hitta nya och kreativa sÀtt att underhÄlla den. pÄ ett sÀkert sÀtt virtuell sekretessmiljö.

Om nÄgon kunde se hur du organiserade din virtuella vÀrld skulle det inte vara en privat och dÀrför en app skulle bryta mot din första stadgasom Àr tÀnkt att erbjuda omedelbar kommunikation pÄ ett helt privat sÀtt.

Om du vill kontrollera statusen för ditt telefonnummer i nÄgons kontaktmall Àr det enda du kan göra att verifiera det som sÄdant att den hÀr personen lade till dig till din kontaktlista.

Det Àr en enkel och snabb process eftersom WhatsApp bara lÄter dig skicka gruppmeddelanden till de kontakter du har lagt till.

I sÄ fall mÄste du följa samma procedur som Àr 100 % effektiv:

  • Du kommer att öppna WhatsApp och stanna kvar pĂ„ huvudskĂ€rmen, du behöver inte gĂ„ in i nĂ„gon konversation.
  • Om du Ă€r en observatör kommer du att mĂ€rka att det finns en knapp i det övre högra hörnet som kĂ€nnetecknas av 3 poĂ€ng ovanpĂ„ varandra.
  • Den hĂ€r knappen öppnar en liten meny som lĂ„ter dig komma Ă„t nĂ„gra speciella WhatsApp-alternativ. Bland dem finns ett alternativ “Nytt gruppmeddelande”.
  • Genom att klicka pĂ„ det hĂ€r alternativet kommer du till en annan skĂ€rm dĂ€r du kan se alla namn pĂ„ kontakterna som lagts till i telefonen.
  • För att pĂ„börja verifieringsprocessen mĂ„ste du vĂ€lja kontakten för den person du vill verifiera och ett annat nummer eller kontakt som du ska anvĂ€nda för att funktionen ska aktiveras gruppmeddelande.
  • NĂ€r du skickar ett meddelande kan bara personer som du har lagt till i din kontaktlista se det. Om meddelandet aldrig nĂ„r mottagaren (det stannar kvar pĂ„ klockan eller med bara ett tecken, inte bĂ„da), betyder det att personen Han la inte till dig pĂ„ sin kontaktlista.

Hur tar man reda pÄ hur du Àr registrerad pÄ WhatsApp frÄn iPhone?

Det Àr viktigt för dig att veta att nÀr det gÀller WhatsApp Àr det kÀnt att alla dess funktioner Àr desamma pÄ bÄde Android och iPhone. Det Àr fortfarande en lag som följs nÀr man checkar in sitt namn nÄgons kontaktlista.

PÄ grund av de enorma svÄrigheter den hÀr uppgiften innebÀr kommer vi dÀrför att lista dig ett antal procedurer som du kan ha nÀr du försöker fÄ tag pÄ denna information. Vi pÄminner dig om att alla dessa metoder Àr helt lagliga.

Vi betonar frĂ„gan om laglighet, eftersom du inte behöver söka pĂ„ internet mycket för att fĂ„ ett inlĂ€gg i miljontals bloggar pĂ„ internet som sĂ€ger att du mĂ„ste “hacka” enheten till den person du vill verifiera. Det Ă€r dĂ„ligt, och det Ă€r inte pĂ„ nĂ„got sĂ€tt en idĂ© som vi stödjer pĂ„ denna webbplats.

Om du kĂ€nner nĂ„gon som aktivt försöker komma Ă„t nĂ„gon annans Google- eller WhatsApp-konto Ă€r det viktigt att rapportera det till myndigheterna eftersom detta Ă€r ett klassiskt fall Cyber ​​brott identitetsstöld. Med det sagt, för att verifiera ditt fullstĂ€ndiga namn pĂ„ nĂ„gon annans kontaktlista kan du:

  • AnvĂ€nd den klassiska metoden be honom om ett lĂ„nat samtal: Om det hĂ€r Ă€r personen du ser konstant / har fysisk kontakt (det vill sĂ€ga de kan se varandra pĂ„ en fysisk plats), kan du be henne om en telefon för att komma Ă„t hennes mobiltelefon. NĂ€r de gĂ„r med pĂ„ att ringa dig, frĂ„ga efter ett telefonnummer under förevĂ€ndning att ange numret. Nu anger du ditt nummer och ser dina kontaktuppgifter.
  • metod ‘Jag har glömt mitt mobilnummer‘: För att göra detta mĂ„ste du skriva till personen du vill för att verifiera att han eller hon inte kan göra dig en tjĂ€nst genom att skicka en bild pĂ„ din kontaktprofil eftersom du har glömt din nummerinformation. Det fungerar nĂ€stan alltid.
  • Slutligen kan du anvĂ€nda “SnĂ€lla, kan du skicka “X personer” till min kontakt?‘: detta Ă€r det sĂ€llsynta och som namnet antyder betyder det att du allierar dig med en annan person och ber personen du ska verifiera att skicka dina kontaktuppgifter till en tredje part som kommer att verifiera uppgifterna och vidarebefordra dem till dig .
0 Shares