Hur man vet laddningstiden för ett mobiltelefonbatteri (exempel)

0 Shares

Idag får vi se hur man vet laddningstiden för mobiltelefonens batteri. Mobiltelefoner utvecklas avsevärt vad gäller specifikationer. Men problemet med batteriet och dess autonomi är fortfarande ett ämne än i dag.

Det är ingen hemlighet att våra mobiltelefoner blir kraftfullare och låter oss göra saker som tidigare var otänkbara. Problemet är dock att när det gäller batteriet har inga betydande framsteg gjorts, och vi måste fortfarande bry oss med att koppla in vår enhet till ström upp till två eller flera gånger om dagen.

Därför är det viktigt att veta hur du förlänger din mobiltelefons batteritid. Samtidigt rekommenderar vi att du är extra uppmärksam på detta problem för att inte bara behöva ladda din mobiltelefon konstant, utan också för att förlänga batteritiden.

Det skulle vara bra om du kunde lära dig att spara min Android-mobilbatteri utan app som vi förklarade tidigare. Men du måste också veta hur du känner till batteriets laddningstid.

Det verkar lite komplicerat och tidskrävande. Men när man börjar förstå hur energiförbrukningen fungerar och vad som kan påverka vissa applikationers kommer du att ta dig till slutet av dagen utan att behöva ladda din mobiltelefon.

Hur man vet batterinivån i Android

När du laddar din telefon ansluten till ström, när du låser upp den, kommer du att kunna se laddningstiden och hur lång tid det tar innan den är fulladdad.

Om du vill veta hur du visar batteriprocenten ovanpå enheten. Då måste du gå till “Bindande“Eller”inställningar“Och klicka sedan”Batteri“Här kommer du att kunna aktivera”Batteri procent“.

Efter det kommer du att kunna se toppen av enheten hela tiden batteri procent som du har för närvarande. Det är bra att veta när du ska ansluta enheten exakt.

Hur man vet laddningstiden och batteritiden

  • Först måste du gå till “inställningar“Eller”Bindande“.
  • Här måste du leta efter “Batteri“.
  • Du kommer att kunna se en stor mängd information relaterad till batterianvändning.

Om du klickar på de tre punkterna som visas i det övre högra hörnet får du tillgång till “Batterianvändning“Var du kommer att kunna analysera exakt vilka applikationer som använder mest batteri i din mobiltelefon. Dessutom kommer du att kunna få ut det mesta av din mobila enhets laddningstid.

Från samma avsnitt “Batteri“Du kommer att kunna se hur lång tid det tar att ladda ur telefonen, även om det här är en ungefärlig tid, bör du inte ta det som ofelbart.

Som du kan se är det ganska lätt att veta tiden ladda din Android-mobil. Problemet med batteriet är lite knepigt eftersom antalet enheter och funktionaliteten hos mobila enheter ökar kräver de uppenbarligen mer ström för att köras.

Det gör att batterierna behöver optimeras eller större för att hålla en rimlig tid, vi kan inte koppla in telefonen med några timmars mellanrum, det är inte alls optimalt. Det är därför vi rekommenderar det analysera noggrant vilka applikationer som använder mest energi på din enhet.

För sociala nätverk det är perfekt att lägga undan Facebook och installera Facebook Lite, installera “lite” versioner av varje, som inte bara använder mindre utrymme och mobildata, utan också betydligt mindre batteri, vilket märks i slutet av dagen.

0 Shares