Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man vattenmärker mina YouTube-videor – snabbt och enkelt (exempel)

Visst, när du skapar videor för YouTube vill du anpassa dem så att någon annan inte tar åt sig äran för ditt arbete. Hur kan du göra det? Tja, bara genom att placera vattenstämpel på youtube-videor; Och ja, även om någon annan laddar upp samma video kommer du att ha hela författarskapet som sätter din prägel på den.

Även om du börjar, undrar du säkert hur man professionellt redigerar YouTube-videor? De allra flesta betalas även om det finns andra gratis men kommer att lämna en vattenstämpel tills du köper den fullständiga versionen. Så vilka är de bästa videoredigeringsprogrammen utan vattenstämpel?

Det finns verkligen några alternativ som bör övervägas, men de hjälper dig bara om du är kunnig om videoredigering. Men idag ska vi visa dig ett enkelt och snabbt sätt att göra det med z-redigeringsverktyget Youtube. För att ta reda på mer, håll utkik och läs vidare med oss.

Vad ska jag göra för att vattenmärka mina YouTube-videor?

En vattenstämpel är en logotyp som identifierar din kanal eller person. Det finns YouTube-användare som föredrar att vattenstämpla foton med Corel Photo Paint när de redigerar sina videor; eller sätt en copyright-vattenstämpel på bilder i Photoshop CC innan den slutliga redigeringen. Men det finns enklare sätt. Så gör du Följ stegen som vi visar nedan:

 1. Gå först till det övre högra hörnet av din profil “Artist i studion”; En panel visas till vänster, klicka på en kanal och välj “Varumärke”.
 2. Efter det kommer ett kort med orden upp “Varumärkesvattenstämpel”. Klicka på “Lägg till vattenstämpel”. Då får du se specifikationerna för vad du ska göra och vilket format du ska använda.
 3. När du följer dessa steg måste du klicka på Bilden och din vattenstämpel visas. På så sätt kan du välja den tid under vilken denna skylt ska visas eller försvinna.
 4. Gå in i videohanteraren och se hur det ser ut vattenstämpeln och voila, du kommer att ha din logotyp på alla dina YouTube-videor. Nu har du din vattenstämpel för att identifiera att du är författaren.

Sätt din vattenstämpel på alla dina sociala nätverk

Nu, om du inte vill bara lägga dig denna vattenstämpel på din youtube-kanalmen i dina sociala nätverk kommer vi också att lära dig hur du gör det genom att följa ett blygsamt steg för steg som är mycket lätt att följa. Vi kommer att använda Facebook som ett exempel för att få din logotyp att synas på dina liveströmmar.

 1. Gå in på Google och ange en sökmotor “Facebook frame studio” och välj det första alternativet. Efter att ha angett, klicka på “Skapa ram”. Du kommer då åt din Facebook-profil tidigare öppnat.
 2. Klicka sedan på utrymmet som säger “open frame studio” i det övre högra hörnet. Klicka sedan på “Facebook Kamera” för om inte så ger den dig bara en ram till din profilbild, och det är inte det vi vill ha.
 3. Gå nu till “ladda upp projekt” och välj din logotyp som redan skapats du kan redigera dess storlek enligt dina önskemål.
 4. Efter att ha slutfört föregående steg kan du lägga det var som helst; Facebook kommer att ge dig en förhandstitt på hur ditt liv skulle se ut. När du har slutfört detta steg klickar du.
 5. . På den här sidan kommer det att fråga dig obligatorisk ram, kalender och platsnamn. Klicka nu.
 6. . När du är klar måste du klicka på Y. Och det kommer att indikera att det är aktivt.
 7. Sedan på din mobil måste du öppna Facebook från appen och leta efter ramen så kommer din logotyp att dyka upp. På så sätt kommer du redan att ha din logotyp eller vattenstämpel i dina Facebook-videor.

Som du kan se är det väldigt enkelt och praktiskt att rama in eller vattenmärka dina Facebook Live-videor och på så sätt hindra andra från att kreditera ditt arbete. Varför provar du inte det?

Verkligen dessa två sätt att skapa en vattenstämpel på dina videor de är väldigt praktiska och behövs. Vi hoppas att all information som ges idag kommer att hjälpa dig mycket, se till att dela den med andra och fortsätt kommentera hur det gick, vi älskar att läsa deras kommentarer.