Hur man vÀnder eller roterar en video pÄ datorn utan nÄgot program

0 Shares

Eftersom nya mobiltelefoner svÀmmar över den globala marknaden Àr det inte lÀngre vanligt att se mÀnniskor med digitalkameror utan nu tar professionella bilder med sin mobiltelefon. Detta beror pÄ att de nu anvÀnder denna utrustning för att göra sina videor och registrera ögonblicken som levts att dela med vÀnner.

För en ny familjesemester eller en tur till djurparken. Men vad kan jag göra nÀr jag lÀgger in videor pÄ min dator och vi inser att det Àr upp och ner. DÀrför presenterar vi denna handledning som förklarar hur man vÀnder eller roterar en video pÄ datorn utan nÄgot program.

Detta Àr utan tvekan nÄgot som gör oss mycket upprörda eftersom vi har fÄngat ett sÄ speciellt ögonblick med familj eller vÀnner, men bilden vÀnds upp och ner. PoÀngen Àr att med teknikens svindlande framsteg kan jag inte göra nÄgot som lÄter mig enkelt och utan komplikationer vÀnd eller rotera video pÄ datorn utan nÄgot program.

Speciellt med det senare, utan att anvÀnda nÄgot program, utan att behöva fylla min dator med mjukvara som jag inte kÀnner till, fungerar det verkligen för mig. Med detta i Ätanke presenterar vi en artikel som visar dig stegen du behöver följa vÀnd eller rotera video pÄ datorn utan nÄgot programsÄ lÄt oss börja.

Hur man vÀnder eller roterar en video pÄ datorn utan nÄgot program

Ner vÀnd eller rotera video pÄ datorn utan nÄgot program du behöver bara vara ansluten till internet. Efter att ha löst det hÀr problemet hittar du det pÄ webbplatsen. HÀr lÀmnar vi en lÀnk sÄ att du kan komma Ät den mycket snabbt och utan att slösa tid.

Sidan heter Rotera videon och lösa ditt problem vÀnd eller rotera video pÄ datorn. NÀr du har gÄtt in pÄ sidan mÄste du vÀnta pÄ att den ska laddas och sedan kommer du att se att den kommer att be dig klistra in eller dra videon till ett specifikt omrÄde pÄ sidan. Det Àr viktigt att veta att det inte kommer att be dig att registrera dig eller nÄgot liknande, bara ladda upp videon.

Hur man anvÀnder videorotation

Efter att ha lagt till videon du vill rotera eller roteradu kan se att du har olika alternativ för att rotera videon. Den hÀr sidan Àr tillgÀnglig pÄ engelska och du kan översÀtta den om du anvÀnder Google som webblÀsare. I dessa alternativ kan du upptÀcka att du kan vrida eller vÀnda videon Ät olika hÄll.

Du har möjlighet att rotera videon Ät höger, ett annat alternativ att rotera videon Ät vÀnster, ett annat alternativ som lÄter dig placera videon horisontellt. Och slutligen, ett alternativ som gör att du kan placera videon vertikalt. Om du vill kan du prova alla alternativ i din video tills du fÄr den perfekta orienteringen.

Om du redan har insett hur du anvÀnder den hÀr sidan Àr det extremt enkelt och du behöver inte investera mycket tid. Det Àr ocksÄ gratis, det krÀver ingen registrering, Àn mindre att ladda ner det till din dator. Förutom att lösa problemet du hade med ditt inverterade filmer.

För att ge filmen sin slutgiltiga orientering behöver du bara göra ett klipp i alternativen Konvertera videoKom ihÄg att du bara kommer att göra detta om du har videon i rÀtt position. Genom att göra detta kommer en transformation att starta och du mÄste vÀnta pÄ att denna operation ska utföras. Detta kan ta flera minuter beroende pÄ videons storlek.

I slutet av transformationen kommer det inte att presentera ett nytt alternativ som Àr Ladda ner resultat, du mÄste göra ett klipp dÀr för att det ska laddas ner till din dator. NÀr det Àr klart kommer nedladdningen att starta, sedan Àr allt du behöver göra att hitta videon pÄ din dator och spela upp den. Du kommer mycket lÀtt att fÄ reda pÄ att videon roterades pÄ datorn utan att anvÀnda nÄgot program.

SÄledes anvÀnder vi mycket anvÀndbara verktyg utan att ladda ner nÄgra program som kan Àventyra vÄra datorer, nu behöver du bara spela upp videon pÄ din dator utan problem. Och sÄ enkelt praktisera instruktionerna i denna handledning som jag lÀr dig hur man vÀnder eller roterar en video pÄ datorn utan nÄgot program.

0 Shares