Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man väljer en dammsugare

Små apparater har blivit viktiga i vårt dagliga liv. De hjälper oss i vardagliga sysslor och gör vår vardag mycket enklare. Av alla ska en lyftas fram: Dammsugaren. Oumbärligt om du vill njuta av en ren och damm-free hem, men hur vet du om du köper det bästa? Vi berättar 10 tips som du bör ta hänsyn till när du köper en dammsugare. Notera!

Storlek

Inse att dammsugaren du köper måste förvaras någonstans i huset, så du måste ta hänsyn till dess storlek och det utrymme du har. Förvaringsrum, skåp och till och med på soffan på sängen är idealiska ställen att förvara det, köp måste-se Astro C3 robotdammsugare recension.

Kraft

En annan aspekt när man köper en dammsugare är makt, även om det är sant att det har varit en mindre punkt genom åren. Och det är att med de senaste reglerna läggs större vikt vid att de är effektiva dammsugare. För närvarande kan dammsugare faktiskt inte överstiga 900W.

Strömregulator

I förhållande till föregående punkt är det viktigt att du när du väljer din dammsugare ser till att den har en effektregulator. Tänk på att det inte alltid rekommenderas att använda maximal sugkraft då det är viktigt att du anpassar det till varje utrymme i huset som du ska städa.

Energieffektivitet

Det händer i alla hushållsapparater, energieffektivitet är viktigt. Läs energimärkningen. Det mest effektiva värdet är A+++ och det minsta är D.

Påsens volym

En annan detalj som du måste ta hänsyn till när du köper en dammsugare är, kapaciteten på din dammsugarpåse, som alltid kommer att uttryckas i milliliter. Eller vad är samma sak: ju mer volym, desto mer komfort eftersom du inte behöver ändra den så många gånger.

Design

Det är en mindre detalj, eller inte, men att ha en dammsugare med snygg design räcker också. Titta på nya modeller, dammsugare med enkla och moderna linjer. Allt utvecklas och designen på dammsugaren också.

Filtret

Nuvarande dammsugare har filter som skyddar motorn och förhindrar att det sugna dammet går ut igen. Det finns till och med tvättbara filter. Dessa filter har små fibrer som ansvarar för att fånga upp det irriterande dammet. I UFESA dammsugare kan du hitta praktiska och effektiva HEPA-filter.

Tråden

Glöm inte att titta på längden på kabeln som en detalj att ta hänsyn till när du köper en dammsugare! Inse att ju fler meter desto fler möjligheter att lätt röra sig i huset och desto större aktionsradie har dammsugaren. De har normalt ett genomsnitt på 7 till 9 meter.

Ljud

Det är sällsynt (om inte omöjligt) att hemdammsugaren inte låter när den fungerar; det är ett faktum, därför är det viktigt att du väljer den som tjänar mindre. Den producerar till och med mindre ljud jämfört med de bästa gräsklippare som finns. Denna ljudfrekvens mäts i hertz (Hz) och du ser den på energimärkningen så här: Ljudnivå: Buller (dBA)/Frekvens (Hz).

Säkerhet

Denna aspekt är inte mindre viktig eftersom den är nummer 10, tvärtom. Köp en säker dammsugare! Till exempel måste den stanna när väskan saknas eller det är fel och även när den är full, skydd mot stötar, även på hjulen osv…

Med hänsyn till dessa aspekter är vi säkra på att du kommer att köpa den dammsugare som bäst passar dina och ditt hems behov.

Slutsats

Vi hoppas att denna rådshandbok för att köpa en dammsugare har varit användbar för dig. Om du har några andra frågor, kl Gatopy vi ger dig råd och vi hittar den dammsugare som bäst passar dina behov.