Hur man uppgraderar från Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10 gratis utan att förlora data

Hur uppdatera Windows 7 till den senaste versionen Windows 10? Hur byter jag från Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10 gratis? Är det möjligt att uppdatera Windows utan att förlora data? Hur kan jag säkerhetskopiera min information i Windows?

Det finns dock flera versioner av Windows operativsystem, dock dagens tillstånd 14 januari 2020 Stödet för Windows 7 upphör, så Microsoft slutar uppdatera operativsystemet Windows 7.

Eftersom Microsoft inte längre kommer att uppdatera operativsystemet Windows 7 kommer det inte längre att utfärda patchar vilken dator som helst som fortfarande kör Windows 7 han är utlämnad till varje angripare.

All data finns i Windows 7 från och med den 14 januari 2020 kan hackas. Det bästa sättet att förhindra dessa attacker är att uppgradera ditt Windows 7-system till Windows 8, 8.1 eller 10, så idag på miracomosehace ger vi dig en enkel guide för att uppgradera Windows 7.

Vad behöver jag för att uppgradera från Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10 gratis?

Att uppgradera från Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10 är extremt enkelt och kan göras gratis, det enda du behöver för att uppdatera Windows 7 är att ha och formatera ett USB-minne och ha en bra internetuppkoppling.

Fil Installationskrav för Windows 8, 8.1 eller 10de har exakt samma krav som Windows 7, minnesförbrukningen är liknande och hastigheten mellan de två systemen skiljer sig inte mycket.

Observera att om din dator har operativsystemet Windows 7 kommer du inte att kunna uppdatera det direkt till Windows 10, du måste gå igenom Windows 8 och 8.1 först. Men om du vill uppgradera till Windows 10 omedelbart du måste formatera din dator.

Hur säkerhetskopierar man dokument för att inte förlora information?

När du uppgraderar från Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10 är det bästa sättet att undvika att förlora data och information att säkerhetskopiera dina dokument och program innan du formaterar om datorn för att uppdatera Windows.

Att göra säkerhetskopia i Windows 7 är det nödvändigt att ha en USB-enhet för att lagra all data och information på datorn.

Det första steget är gå in i kontrollpanelen och välj avsnittet “System och säkerhet”, i det här avsnittet hittar du ett antal alternativ, bland vilka du ska klicka på “Säkerhetskopiera och återställa”.

Då måste du klicka “Säkerhetskopieringskonfigurator”då är det bara nödvändigt att välja Extern minnesenhet eller USB.

Alltså operativsystemet Windows 7 kommer att skapa en säkerhetskopia eller säkerhetskopia på den angivna externa enheten.

Steg för att uppgradera Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10

För att uppdatera Windows 7 till Windows 8, 8.1 eller 10, välj önskad Windows-version, det kan vara Windows 8, 8.1 eller 10, ladda sedan ner verktyget, du kan göra det gratis från Microsofts officiella webbplats.

Efter att ha installerat programmet får du möjligheten “Uppdatera din hårdvara nu” eller “skapa installationsmedia”, måste du välja det första alternativet. Om verktyget begär en licens måste du ange Windows 7-licensen och datorns lösenord.

Processen att uppgradera från Windows 7 till någon annan version är vanligtvis en lång process tar cirka 30 minuterså du måste ha tålamod.

Efter programmet slutföra PC-uppdateringen Den kommer att starta om och därmed starta med den valda versionen av Windows. Det rekommenderas att logga in med ett Microsoft-konto så att licensen är ansluten till molnet och därmed inte tappar bort den.

När installationen är klar kan du skicka om alla dokument från USB-minnet till datorn.

Relaterade Artiklar

Back to top button