Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man uppdaterar till iOS 6.1

Apple släppte iOS 6.1 för iPhone, iPad och iPod touch idag, vilket ger användarna tillgång till felkorrigeringar och nya funktioner på alla Apple -enheter.

iOS 6.1 är en liten version, men det är en som de flesta användare vill ladda ner för att få säkerhetsreparationer, nya Siri -funktioner, iTunes Match -förbättringar och andra korrigeringar.

Den kanske största nya funktionen är att användare kan köpa biobiljetter med Siri och Fandango i USA

Uppdatering till iOS 6.1 kommer sannolikt att ta 15 till 30 minuter, inklusive säkerhetskopiering av iPhone.

Ladda ner och installera iOS 6.1

iOS 6.1 är nu tillgänglig för installation.

iOS 6.1 är en gratis uppdatering för iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 och iPhone 3GS, samt iPad 2, iPad 3 och iPad 4. Den är också tillgänglig för iPod touch 4: e och 5: e generationen.

Vad du ska göra innan du uppdaterar till iOS 6.1

Innan du uppdaterar till iOS 6.1 är det en bra idé att säkerhetskopiera iPhone eller iPad till iTunes eller iCloud. Det är osannolikt att något kommer att gå fel, men det är bäst att ha en ny uppdatering om något händer. Att göra detta, anslut till din dator och klicka på iPhone uppe till höger. Klicka sedan på Säkerhetskopiera nu.

överför köp iphone

Säkerhetskopiera iPhone eller iPad innan iOS 6.1.

Det är också en bra idé att överföra inköp till datorn så att det går snabbare att synkronisera dem tillbaka till iPhone eller iPad. För att göra detta, klicka på Arkiv -> Enheter -> Överför inköp från “iPhone -namn”.

Hur man uppdaterar till iOS 6.1

Användare kan uppdatera till iOS 6.1 på sin telefon medan de är anslutna till WiFi eller genom att ansluta till sin dator. Den första metoden vi kommer att visa tillåter användare att uppdatera till iOS 6.1 var som helst så länge de är anslutna till WiFi och har tillräckligt med batteritid.

På iPhone, iPad eller iPod touch

När du uppdaterar till iOS 6.1 kommer du inte att kunna använda iPhone, detta inkluderar att ringa eller skicka meddelanden.

Tryck på Inställningar.

Inställningar

Tryck på Allmänt.

General

Tryck på Programuppdatering.

Programuppdatering

Efter att ha valt programuppdatering kommer iPhone eller iPad att leta efter uppdateringar.

foto1

Tryck för att installera iOS 6.1.

IPhone bör nu visa ett iOS 6.1 -nedladdningsalternativ. Tryck på ladda ner och låt uppdateringen ladda ner till enheten. När du uppmanas Tryck på Ladda ner och installera.

På en Mac eller PC

Följ dessa anvisningar för att utföra uppdateringen på en dator.

IOS 6.1 uppdateringsguide

klicka på henne för att starta uppdateringsprocessen för iOS 6.1.

Anslut iPhone eller iPad till datorn och öppna iTunes. I övre högra sidan, klicka på iPhone -ikonen. Nästa, klicka på Sammanfattning på vänster sida av skärmen.

iPhone 5 -uppdatering till iOS 6.1

Klicka på sammanfattning för uppdateringsalternativet.

Härifrån, klicka på Sök efter uppdatering. och vänta tills meddelandet visas som visar att iOS 6.1 är tillgängligt. Detta kan ta flera försök.

Sök efter iOS 6.1 -uppdatering

Sök efter iOS 6.1 -uppdateringen.

När tillgänglig, klicka på Ladda ner och installera för att starta installationen av iOS 6.1. Vänta tills IOS 6.1 -filen laddas ner och sedan uppdaterar iTunes iPhone eller iPad till iOS 6.1.

När uppdateringen är klar kan användarna behöva ange sin iCloud -inloggningsinformation för att fortsätta använda telefonen med iMessage.