Hur man uppdaterar Android-appar pÄ BlueStacks emulator med eller utan Google Play Store

0 Shares

Det Àr sant att det finns nÄgra emulatorer dÀr ute som Àr ett av de bÀsta alternativen nÀr det gÀller att bara vilja anvÀnda appar avsedda för exklusiv anvÀndning av Androidoch dÀrmed kunna njuta av dem som om vi hade en ny mobiltelefon, men det Àr faktiskt inte sÄ, eftersom allt görs frÄn vÄr PC.

Denna metod anvÀnds ofta av mÀnniskor som inte har tillrÀckligt med pengar för att köpa en mobiltelefon utan har en hemdator istÀllet, som den hÀr de kan anvÀnda det som om det vore verkligt.

Och förutsatt att du redan har det hÀr programmet installerat pÄ din dator, eftersom du laddade ner det frÄn internet tidigare, men nu ber dina applikationer dig att uppdatera efter ett tag och du vet inte hur du gör det.

Oroa dig inte för det, se hur det gÄr till, vi ger dig en kort men fullstÀndig förklaring uppdatera appar via Play Butik eller utan att anvÀnda denna butik.

Hur laddar man ner applikationer direkt frÄn Play Store?

Efter att ha laddat ner emulatorn till din dator och installerat den normalt har du ocksÄ internetÄtkomstfölj bara dessa steg:

 1. Det första du bör göra nÀr du Àr pÄ skrivbordet pÄ din skÀrm Àr att gÄ till BlueStacks emulatorapplikation och tryck tvÄ gÄnger att öppna den som vanligt.
 2. Öppna sedan programmet, gĂ„ sedan till applikationens centrala panel och leta efter Play Store-ikonen, tryck pĂ„ den och öppna den.
 3. NĂ€r du Ă€r i butiken mĂ„ste du gĂ„ till sökfĂ€ltet och söka efter en specifik applikation eller klicka pĂ„ menyn i det övre högra hörnet, dĂ€r du ska vĂ€lja “min app och spel“.
 4. NĂ€sta sak du kommer att se pĂ„ skĂ€rmen kommer att vara en lista över alla applikationer installerade pĂ„ emulatorn, vĂ€lj bara var och en genom att trycka pĂ„ den gröna knappen “uppdatering“.
 5. PÄ sÄ sÀtt startar nedladdningen av uppdateringen helt automatiskt, liksom installationen.

Hur uppdaterar man BlueStacks emulatorappar utan att anvÀnda Play Store?

Om du har problem med att anvÀnda din Play Butik, oroa dig inte, du kan uppdatera installerade appar med APK utan Google Play, Àven göra det utanför den anvÀnder APKvilket i princip Àr gjort manuellt sÀtt. Följ nÀsta steg:

 1. NÀr den vÀl Àr i emulatorn mÄste du gÄ till den webblÀsare du vÀljer, vilket kan vara Chrome, Opera eller Firefox, Àven om det finns mÄnga av dem. Klicka pÄ det.
 2. NĂ€r webblĂ€saren Ă€r öppen, gĂ„ till sökfĂ€ltet och ange applikationens namn plus ordet APK i den, till exempel, “Facebook APK”. Du mĂ„ste trycka pĂ„ sökknappen.
 3. Du kommer att fÄ en rad alternativ dÀr du kan vÀlja den första som Àr frÄn Uptodown-butiken, klicka pÄ den.
 4. NĂ€r du Ă€r pĂ„ den hĂ€r sidan bör du leta efter knappen “senaste versionen”, klicka pĂ„ den och vĂ€nta tills den laddas.
 5. Klar-knappen kommer att övergÄ frÄn blÄ till ljusgrönmed ordet nedladdning, klicka bara pÄ det och voila, nedladdningen startar omedelbart.
 6. Du kan bli ombedd att aktivera ett alternativ Ursprung okÀnt som du ger tillstÄnd till.
 7. Allt du behöver göra Àr att klicka pÄ filen efter att den har laddats ner och klicka pÄ ordet installera som finns lÀngst ner till höger i fönstret.
 8. Sedan Àr det bara att vÀnta pÄ att installationsprocessen Àr klar.

NÀr du vÀl har laddat ner appen via APK kommer du naturligtvis inte att kunna uppdatera den frÄn Play Butik, sÄ du mÄste anvÀnd samma metod för att ladda ner APK frÄn webblÀsaren nÀr du behöver en uppdatering.

Ett annat viktigt alternativ Àr att anvÀnda andra alternativa Android-butiker som du kan ladda ner frÄn din webblÀsare precis som alla APK-filer laddas ner.

0 Shares