Hur man undviker tjuv i GTA 5 med en handkontroll eller tangentbord – Grand Theft Auto 5

0 Shares

Grand Theft Auto 5 eller dess spanska översÀttning «Bilstöld fem»Det hÀr Àr en ny och förbÀttrad version av den fantastiska sagan som har revolutionerat videospelsplattformar inom förstÀrkt verklighet i flera Är. GTA 5 berÀttar en historia tre bosatta karaktÀrerdÀr det blir sin egen Kalifornien-version. Med fokus pÄ bÄde de lyxiga aspekterna av mode och catwalks, och stadens mörka kvaliteter.

SÀttet dessa mÀnniskor interagerar pÄ Àr olika. Franklin, huvudpersonen Han Àr en ung pojke som alltid har ansett sig vara en stor fisk i en liten pöl, Michael Àr en medelÄlders man som har en familj och stÀndigt kÀmpar med den globala ekonomins misslyckanden. Trevor Àr en ganska grov och arrogant kille som kommer att göra allt för att fÄ det han vill ha.

Det bör noteras att detta spel Àr mycket populÀrt pÄ grund av dess underhÄllningsmöjligheter, men ocksÄ för att det har en expansion grÀnssnitt med utmÀrkt spelupplÀgg. DÀr spelare kan köpa fastigheter, skaffa helikoptrar och mÄnga andra saker som Àr till stor hjÀlp genom hela spelet.

Hur undviker man slag i GTA 5 med en kontroller eller tangentbord?

Denna nya version skapades som ett av de mest ambitiösa projekten Rockstar Northsom kommer att tillkÀnnage detta den 17 september 2013. Och med datorer och tv-spelskonsoler Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, 4 och 5 som de huvudsakliga konsumtionsomrÄdena.

Denna typ av plattform Àr designad för Àlskare av vapen och aktiviteter med ingredienser av adrenalinEftersom du kommer att ha tillgÄng till en mÀngd olika vapen och enheter som knappast Àr tillgÀngliga i verkligheten. Som en ubÄt som du kan navigera med i vatten.

Vilka Àr tangenterna eller tangentbords- och kontrollerkombinationerna för att undvika att trÀffa Gta 5?

Den största fördelen med Grand Theft Auto 5 Àr dess implementering olika knep i kombination för att fÄ resurser. Naturligtvis, om ett spel gjordes med PlayStation, kommer knappkombinationerna att vara hjÀlpmedlet. Men med datorer anvÀnds tangentkombinationer för att fÄ trick.

En av de viktigaste anledningarna till att dessa kombinationer anvÀnds i spelet Àr nÀr de uppstÄr, till exempel nÀrstrid. DÀr karaktÀren mÄste försvara sig sjÀlv, samt gömma sig och kasta för att undvika allvarlig skada.

PĂ„ tangentbordet

För att undvika slag frÄn andra motstÄndare, funktionen Q-tangenten. Det mÄste ocksÄ följas av slag som svar. SÄ R-nyckel ge trÀffar med medel till lÄg styrka och O- och G-tangenter för kraftfulla slag.

För slÄss med vapen du mÄste trycka RMB-nycklar och i fallet med nÀrstrid kan du anvÀnda R-tangenten för att fÄ karaktÀren att slÄss med nÀve. Tydligt med hjÀlp av nycklarna för att undvika motstÄndarens slag.

För att skapa ett mellanrum mellan dig och fightern kan du trycka pÄ mellanslagstangenten, det hjÀlper dig ocksÄ att fÄ tillrÀckligt med tid pÄ att leta efter ett vapen eller anvÀnda din knytnÀve som gör Ànnu mer skada med slag.

PĂ„ Xbox-kontrollern och Play Station

Om du spelar pÄ PS3, PS4 eller PS5 kan du undvika och motanfalla genom att anvÀnda följande manöver: sikta pÄ din motstÄndare med L2-knapp. VÀnta tills han kommer över för att slÄ dig och medan du gör det trycker du pÄ den fyrkantiga knappen samtidigt som du trycker ner VÀnster spak höger eller vÀnster bak.

För att styra Xbox 360 nĂ€r du Ă€r pĂ„ vĂ€g att attackera, sikta pĂ„ din motstĂ„ndare med LT, och nĂ€r de kommer nĂ€ra, tryck pĂ„ “X” och flytta vĂ€nster joystick Ă„t höger eller vĂ€nster och bakĂ„t för att undvika honom. Slutligen, kom ihĂ„g att du enkelt kan spara ditt spel. Eller för PS4, Xbox och PC.

0 Shares