Hur man undviker tjuv i GTA 5 med en handkontroll eller tangentbord – Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 eller dess spanska översättning «Bilstöld fem»Det här är en ny och förbättrad version av den fantastiska sagan som har revolutionerat videospelsplattformar inom förstärkt verklighet i flera år. GTA 5 berättar en historia tre bosatta karaktärerdär det blir sin egen Kalifornien-version. Med fokus på både de lyxiga aspekterna av mode och catwalks, och stadens mörka kvaliteter.

Sättet dessa människor interagerar på är olika. Franklin, huvudpersonen Han är en ung pojke som alltid har ansett sig vara en stor fisk i en liten pöl, Michael är en medelålders man som har en familj och ständigt kämpar med den globala ekonomins misslyckanden. Trevor är en ganska grov och arrogant kille som kommer att göra allt för att få det han vill ha.

Det bör noteras att detta spel är mycket populärt på grund av dess underhållningsmöjligheter, men också för att det har en expansion gränssnitt med utmärkt spelupplägg. Där spelare kan köpa fastigheter, skaffa helikoptrar och många andra saker som är till stor hjälp genom hela spelet.

Hur undviker man slag i GTA 5 med en kontroller eller tangentbord?

Denna nya version skapades som ett av de mest ambitiösa projekten Rockstar Northsom kommer att tillkännage detta den 17 september 2013. Och med datorer och tv-spelskonsoler Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, 4 och 5 som de huvudsakliga konsumtionsområdena.

Denna typ av plattform är designad för älskare av vapen och aktiviteter med ingredienser av adrenalinEftersom du kommer att ha tillgång till en mängd olika vapen och enheter som knappast är tillgängliga i verkligheten. Som en ubåt som du kan navigera med i vatten.

Vilka är tangenterna eller tangentbords- och kontrollerkombinationerna för att undvika att träffa Gta 5?

Den största fördelen med Grand Theft Auto 5 är dess implementering olika knep i kombination för att få resurser. Naturligtvis, om ett spel gjordes med PlayStation, kommer knappkombinationerna att vara hjälpmedlet. Men med datorer används tangentkombinationer för att få trick.

En av de viktigaste anledningarna till att dessa kombinationer används i spelet är när de uppstår, till exempel närstrid. Där karaktären måste försvara sig själv, samt gömma sig och kasta för att undvika allvarlig skada.

På tangentbordet

För att undvika slag från andra motståndare, funktionen Q-tangenten. Det måste också följas av slag som svar. Så R-nyckel ge träffar med medel till låg styrka och O- och G-tangenter för kraftfulla slag.

För slåss med vapen du måste trycka RMB-nycklar och i fallet med närstrid kan du använda R-tangenten för att få karaktären att slåss med näve. Tydligt med hjälp av nycklarna för att undvika motståndarens slag.

För att skapa ett mellanrum mellan dig och fightern kan du trycka på mellanslagstangenten, det hjälper dig också att få tillräckligt med tid på att leta efter ett vapen eller använda din knytnäve som gör ännu mer skada med slag.

På Xbox-kontrollern och Play Station

Om du spelar på PS3, PS4 eller PS5 kan du undvika och motanfalla genom att använda följande manöver: sikta på din motståndare med L2-knapp. Vänta tills han kommer över för att slå dig och medan du gör det trycker du på den fyrkantiga knappen samtidigt som du trycker ner Vänster spak höger eller vänster bak.

För att styra Xbox 360 när du är på väg att attackera, sikta på din motståndare med LT, och när de kommer nära, tryck på “X” och flytta vänster joystick åt höger eller vänster och bakåt för att undvika honom. Slutligen, kom ihåg att du enkelt kan spara ditt spel. Eller för PS4, Xbox och PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button