Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tystar Whatsapp-samtal på Android-telefon

Denna guide kommer att lösa ditt problem om du letar efter Hur man tystar Whatsapp-samtal på Android. Whatsapp är en mycket populär applikation som kommer inbyggd med många Android-telefoner. När det börjar bli populärt händer det också många irriterande saker på detta, som igår lade någon till mitt personliga mobilnummer till en okänd WhatsApp-grupp. Efter att ha lagt till började de ringa, men detta är ett annat problem men jag trodde att många människor kommer att ha stått inför detta problem.

Exklusive detta, ibland går vi med i en grupp som är ganska viktig eller en grupp vänner men samtal börjar irritera oss, och vi tror att i alla fall om det är möjligt att tysta alla dessa samtal så var detta bra.

Varför måste vi stänga av Whatsapp-samtal?

Vi vet alla att Whatsapp är en mycket bra applikation för att vara i kontakt med våra familjemedlemmar, vänner och kollegor. Den här appen spelar en stor roll inte bara i vår personal utan även i yrkeslivet. Men i vissa fall, om du är upptagen i ett viktigt möte eller gör något mycket viktigt arbete och plötsligt får du ett gäng WhatsApp-samtal.

Detta kan störa dig ganska mycket och kan också lämna ett dåligt intryck om du är i ett professionellt möte. I det här fallet, om du har irriterat dig över en sådan typ av problem och ingenstans får du rätt svar på frågan- Hur man tystar Whatsapp-samtal på Android, du bör läsa den här guiden.

Låt oss nu prata om hur du kan stänga av sådana irriterande WhatsApp-samtal på din Android-telefon.

Hur man stänger av WhatsApp-samtal på Android

I den här guiden har vi inte bara förklarat hur du kan stänga av alla WhatsApp-samtal. Men vi har också förklarat att om du vill stänga av dessa samtal för särskilda kontakter, så kan du göra det efter att ha läst den här guiden. Så låt oss börja med:

Stäng av ljudet för alla WhatsApp-samtal

Titta, om du är i ett möte och du inte har valet att välja några kontakter för att stänga av deras WhatsApp-samtal, då kan du gå med den här metoden. Du kan stänga av alla WhatsApp-samtal med den här metoden, följ bara stegen nedan.

 • Öppna WhatsApp på din Android-enhet.
 • Titta i det övre hörnet av skärmen, du kommer att se tre punkter, klicka på denna.
 • Klicka nu på alternativet Inställningar.
 • Därefter öppnas en ny popup-skärm, klicka på alternativet Meddelanden.
 • Bläddra här, scrolla ner och klicka på alternativet “Ringsignal” och välj “Ingen” härifrån.
 • Klicka slutligen på alternativet Vibrera och välj sedan alternativknappen Av.

Nu kommer du inte att höra något aviseringsljud, och inte heller din telefon kommer att vibrera när något WhatsApp-samtal kommer. Bra är att du kan slå på den när som helst när du vill göra det. Så när ditt möte eller viktiga arbete är över och du vill slå på det, följ samma steg som nämns ovan och slå PÅ det.

Stäng av enskilda WhatsApp-samtal

Om du kommer att bli irriterad på en enskild kontakt och du vill stänga av WhatsApp-samtal från en person inte till alla, då kan du göra det också. Ja, detta kan också vara möjligt att du kan tysta samtal från en enskild kontakt. Följ bara dessa steg och äntligen kommer du att kunna göra det.

 • Öppna WhatsApp på din Android-enhet.
 • Gå till sökfältet och sök efter kontakten eller personen som du vill stänga av samtalen för.
 • Öppna nu alla konversationer för den kontakten.
 • Klicka sedan på kontaktens namn.
 • Klicka på alternativet Anpassade aviseringar.
 • Klicka nu på kryssrutan för alternativet “Använd anpassade meddelanden” som visas högst upp.
 • Rulla nedåt så ser du alternativet Ringsignal under avsnittet samtalsmeddelanden.
 • Ställ in ringsignalen till Ingen och klicka slutligen på alternativet Vibrera och ställ in det på AV. Det är allt.

Efter att ha gjort dessa inställningar kommer du aldrig att störa dig på just den kontakten. Du kommer inte att få något WhatsApp-samtal eller meddelande från den personen. Hoppas vi har gett en god kunskap om Hur tystar man Whatsapp-samtal på Android-telefon? Nedan finns några vanliga frågor och deras svar, du kan också hitta dem.

Frågor från människor

F. Kan du stänga av WhatsApp-samtal på Android?

A. Ja, den här guiden är det bästa svaret på denna fråga. Efter att ha följt stegen som nämns i den här guiden kommer du definitivt att stänga av ljudet för alla samtal såväl som för en enskild kontakt.

F. Hur stänger jag av alla samtal på Whatsapp?
A. Läs vår första metod för att stänga av alla WhatsApp-samtal på din Android-telefon.