Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tränar och utvecklar Pokémon i Pokémon GO: Godis & mer

Det är sällsynt att någon utvecklare som arbetar med en legendarisk franchise verkligen kan föreställa sig det. Ofta sitter vi kvar med nya iterationer av samma spel med uppdaterad grafik och berättelser. Niantic Labs fick chansen att ompröva Pokémon GO för iPhone och Android. Det är därför en handledning om utbildning och utveckling av Pokémon i Pokémon GO är nödvändig.

I stället för att tvinga den traditionella Pokémon-upplevelsen på smartphones, gav franchiseutgivaren Nintendo studion utrymme för att skapa något unikt för mobilen. Pokémon GO tar mycket inspiration från de andra Pokémon-spel som utvecklats av Game Freak. Det skiljer sig också lite. Att fånga Pokémon är lika enkelt som att slå till exempel PokeBalls i precis rätt vinkel.

Pokemon-Go-720x405

Att träna och utveckla Pokémon skiljer sig otroligt från vad de flesta är vana vid.

Läs: Pokémon GO-släpp 2016: Vad vi vet nu

Träna Pokémon i Pokémon GO

Att träna Pokémon i Pokémon GO är mer av en aktiv upplevelse än något tidigare spel i serien. Alla kommer ihåg att ha spenderat timmar på att gå genom världarna till Johto och Kanto när de stötte på tränare som skulle blockera vägen till nästa stad. Endast genom att besegra dessa killar kunde du gå vidare.

pokemon gå utbildning

Gym

Träning i Pokémon GO kräver att du går till gymmen som är utspridda över din stad eller stad. Om laget som du tillhör har det gymmet kan du slåss mot gymledarens varelser. Du kan också slåss mot andra lag för kontroll över deras gym. Att vinna ger din tränare ett boost i XP.

Läs: 7 Pokémon GO-tips för nybörjare

CP & HP använder artiklar

Nivåsystemet styr statistiken för Pokémon i andra spel i serien. Pokémon GO har två huvudstatistik som användarna kan fokusera på. Båda förbättras genom objekt, istället för att slåss mot tränare och öka din Pokémon-nivå.

CP står för Combat Power och det är hur du mäter hur kraftfull din Pokémon är. Ju högre CP för din Pokémon, desto kraftfullare är de mot andra Pokémon på Gym. Du förbättrar CP genom att samla godis och Stardust för att ge till din Pokémon.

Charmander

HP står för Hit Power, och det är mängden uthållighet din Pokémon har i en strid. Det förbättras också genom att samla godis och Stardust.

Läs: 6 Pokémon GO-tips för att nivåera snabbare

Du får Stardust och godis när du fångar en varelse i Pokémon GO. Stardust är inte specifikt för en enda typ av varelse. Som sådan kan du bygga upp en betydande stash av det för alla dina varelser. Fortsätt att fånga alla Pokémon du stöter på. Godis är specifika för de typer av Pokémon som du fick dem för att fånga. Du kan till exempel inte använda godis som är avsedda för en Squirtle för att förbättra CP och HP på en Pidgeotto.

Evolving Pokémon in Pokémon GO

Eftersom Pokémon GO inte använder nivelleringssystemet är Pokémon GO-varelser som utvecklas något annorlunda. Det är också baserat på objekt.

Pokémon GO Evolution

Du behöver inte Stardust för att utveckla en Pokémon, men du behöver samma godis som du får från att fånga varelser av samma slag. För att utveckla en varelse, leta bara efter den i din uppställning och öppna dess information för att ta reda på om du har nödvändiga saker för att göra det. En animation visar Pokémon ta sin nya form. Visst borde varelsen se annorlunda ut. CP- och HP-statistiken kommer att förändras i takt med att varelser ser ut. Deras attackförmåga kan ha förändrats också.

Om varelsen inte redan finns i din Pokedex, förvänta dig lite XP för din tränare.

Läs: Pokemon GO Battles: Hur man spelar

Pokémon GO Training & Evolution Snabbtips

  • Även om du inte behöver en Pokémon, fånga den ändå. Du vill ha allt Stardust du kan hitta. Att ha extra godis för den specifika typen av Pokémon bör också vara till nytta.
  • Förutom att fånga varelser får du 1 godis varje gång du byter en Pokémon till professor Willow.
  • Svep från vänster till höger på varje Pokémon informationsskärm för att titta på nästa eller föregående i din samling. Detta borde spara några kranar på din smarttelefons skärm.
  • Håll koll på de olika drag som din Pokémon har tillgängliga för dem. Ha ett välavrundat team så att du kan ha rätt verktyg för att besegra vilken typ av Pokémon du stöter på i ett gym.
  • Håll utkik efter Pokemon GO-evenemang. Halloween-evenemanget inkluderade boosts för godis när de fångade eller bytte dem till professor Willow. Det erbjöd också lättare att hitta Ghost Type Pokémon.

12 Pokémon Go-fakta och funktioner från testare och spelare

PokeStops & Gym Locations

PokeStops & Gym Locations

En ny fråga- och svarssession på Silph Road bekräftar att Pokémon Go för närvarande använder 30-50% av portalerna som fanns i Niantics senaste spel, Ingress. Pokémon Go kartlägger dessa över verkliga landmärken som spelare måste gå till.

PokeStops och Gym är verkliga platser som spelare går för att plocka upp föremål och slåss mot varelser som lämnats av andra tränare. Polisavdelningar varnar redan spelare i spelet att hålla sig borta från sina stationer, enligt VG247.